Peniksen Pidennys

Yksinkertainen Opas Siitä, Miten Käsitellä Ahdistusta

Ahdistusta on aiheuttanut suurta onnettomuutta ja henkilökohtaiset epätoivo miljoonille kärsiville ympäri maailmaa. On tärkeää ymmärtää, kuitenkin, on, että hankkimalla perusteellista tietoa aiheesta ja mahdollisia hoitoja, se on mahdollista saada esiin pimeydestä ja valloittaa ahdistusta pysyvästi. Käyttää neuvoja tässä pala, ja alkaa muuttaa asioita parempaan suuntaan.

Jos olet haluavat oppia, miten hallita ahdistusta, sinulla on oltava kyky hallita ajatuksiasi. Ei tarvitse hallita tahansa ajatuksia, vain tekee ahdistusta entisestään. Ottaa huono ajatuksia voi johtaa paniikkikohtaus todella nopeasti. Jos alkaa kokee out-of-control ajatuksia, välittömästi lopettaa mitä olet tekemässä ja hallita.

Auttaa hallitsemaan ahdistusta, pitävät kokouksen, jossa terapeutti, joka on erikoistunut kognitiivinen käyttäytymisterapia. Tällainen hoito voi auttaa sinua hyökätä erityisiä pelkoja tai huolia tunnistamalla ja muuttamalla vääristynyt kuvioita ajattelu. Katsomalla kokonaiskuvaa siitä, miten huolet vaikuttavat sinua, voit toivottavasti vähentää yleistä ahdistusta, kun niitä ajatusmalleja on eliminoitu.

Katso lääkärillesi, jos olet kuten niin monet muut, jotka kärsivät ahdistusta. Useita hoitoja ja lääkkeitä ovat nyt saatavilla auttaa sinua käsitellä tätä ehtoa. Joten muista neuvotella lääkärin kanssa ja saada oikea hoito.

Hallita ajatuksiasi auttaa itseäsi käsitellä ahdistusta paremmin. Monta kertaa ahdistus on aiheuttanut ajatuksia sinulla on päässäsi. Negatiivisia ajatuksia voi hukuttaa sinua ja aiheuttaa ahdistusta. Kun opit, miten hallita sitä, mitä olet ajatellut, voit käsitellä ahdistusta paremmin ja mahdollisesti päästä eroon se.

Yksi helpoimmista asioita, joita voit tehdä, jos olet taistelussa ahdistusta on poistaa sokeri ja puhdistetut hiilihydraatit pois ruokavaliosta. Ahdistusta voidaan laukaista vaihtelut tasoa sokeria veressä, sekä matala ja korkea. Nämä huippulukemia ovat yksi laukaisee ahdistusta ja paniikkikohtauksia.

Aloita päiväsi positiivinen ajattelu. Kun heräät aamulla, varmista, että olet aloittaa kanssa positiivisia ajatuksia. Vakuuttaa itsesi positiivisia asioita itsestäsi ja elämästäsi. Tämä auttaa sinua saada hyvä alku päivälle, ja poistaa ahdistusta myöhemmin läpi päivän.

Pidä itsesi kiireinen. Monta kertaa ahdistus ilmenee, koska ottaa liian paljon aikaa miettiä asioita. Pitää kiireinen liikuntaa tai muita harrastuksia antaa sinulle vähemmän aikaa ajatella negatiivisia ajatuksia. Jos sinulla on vähemmän aikaa ajatella negatiivisia ajatuksia, voit vähentää mahdollisuuksiasi kokee ahdistusta.

Tietää, milloin hakea ammattiapua. Jos ahdistusta aiheuttaa voit lääkitä itseään, vähenee laatu tai pituus teidän nukkua, tai aiheuttaa voit harkita itsesi vahingoittamisesta, lääkäriin on tarpeen. Terapeutti neuvonantaja tai psykiatri voi auttaa sinua luoda hoidon suunnitelma lievittää ahdistusta ja ettet satuta itseäsi.

Oppia, omaksua epävarmaa. Jatkuvasti korostaa itseäsi asioita et voi hallita vain aiheuttaa enemmän stressiä ja pahentaa ahdistusta. Totuus on, voit estää itseäsi kokee suuria asioita, jotka ovat elämässäsi. Hyväksy epävarmuus ja vältetään tarve instant ratkaisuja voidaan paremmin elämääsi.

Liikunta on hyvä tapa vähentää ahdistusta. Kun treenata kuntosalilla tai ulkona, voit vain tuntea paremmin itsestäsi. Enemmän sinua saada kuntoon, vähemmän ahdistusta olet altis ovat. Neuvotella lääkärin nähdä, jos kehosi voi kestää jonkin harjoituksen, ja sitten saada se.

Huolet ovat väistämättömiä, mutta kun sinulla on edessään tilanne, että ahdistaa, muista hengittää syvään. Hengittää kuten sinä tuoksuva kukka, ja hengittää kuin olet yrittää puhaltaa ulos kynttilän. Tämä antaa sinulle enemmän happea, hidastaa sykettä ja rauhoittaa sinua.

Vähentää ahdistusta elämääsi oppimalla sanomaan ei tilanteita, jotka aiheuttavat sinulle stressiä. Ei ole mitään syytä tuntea, että sinun täytyy olla käytettävissä täyttämään jokaisen pyynnöstä, joka on pyytänyt sinua. Oppia ei ota vastuuta enemmän kuin voit käsitellä mukavasti.

Ei ole epäilystäkään siitä, että ahdistusta on aiheuttanut mittaamatonta kärsimystä ja stressiä elämässä lukemattomia yksilöitä. Sairastuneille pitäisi ottaa huomioon, kuitenkin, että kaikki ei ole menetetty. Hankkimalla paremmin kuntoa ja mahdollisia tapoja käsitellä sitä, on olemassa suuri todennäköisyys, että kuka tahansa voi kääntää vuoroveden kärsimystä. Levitä vinkkejä edellisessä artiklassa päivittäistä elämää, ja sinulla on valta saavuttaa todellisia tuloksia.