Peniksen Pidennysleikkaus

Parhaat Asiat Etsiä Vuonna Web Isäntä

Valitessaan web isäntä oman sivuston, voi olla varsin vaikeaa. On monia web hosting-palvelut, valita, ja jokainen palvelu on yleensä useita paketteja. Se on myös erittäin tärkeä päätös johtuu siitä, että web-isäntä vaikuttaa suoraan sivuston-aikaa.

Käytä seuraavia vinkkejä tehdä parhaan päätöksen.

Älä valita web-isäntänä, joka ei tarjoa automatisoitu laskutus tai maksu vaihtoehtoja, koska siellä voi olla katkoksia sisällä palvelimen katkos voi kestää yli päivän. Valitsemalla itsellesi web-isäntä, joka on automatisoitu vaihtoehtoja voit säästää paljon aikaa ja vaivaa.

Jos mahdollista, valita web-isäntänä, joka on 24-tunnin asiakaspalvelu puhelimitse. Suurempia hosting-palvelut tarjoavat usein tätä arvokasta palvelua. Et halua olla töissä myöhään yöllä ja löytää, että on teknisiä ongelmia. Soittaa heille ennen kuin allekirjoittaa ylös, ja testata asiantuntemuksen taso agentteja, ja onko tai ei ne voi antaa yksinkertaisia ohjeita, jotka on helppo ymmärtää.

Ilmainen isäntä on yksi web hosting vaihtoehto uuden sivuston omistajat. Jos näin on, sitten tarkistaa osaksi palvelua, että free web isäntä tarjoaa, ja olla varma, että olet varmuuskopioida kaikki tiedot. Tämä on tärkeää, koska free web hosts yleensä don ‘ t varmuuskopioida. Tämä tarkoittaa sitä, että jos jotain katoaa, sen mennyt hyvää.

Ottaa sähköposti tarpeet huomioon valittaessa web hosting suunnitelma. Suurin osa suunnitelmista sisältää joitakin perus sähköpostipalvelut, mutta jos tarvitset lisää postilaatikoita tai varastointiin, sinun täytyy ehkä ostaa ylimääräisen paketin tai valita toisen tason palvelua. Joitakin edullisia suunnitelmia voi myös rajoittaa useita sähköposteja voit lähettää päivässä.

Hinta ei todellakaan ole laadun mittarina web-isäntä. Erilaisia vaihtoehtoja, jotka ovat saatavilla useimmat web hosts on melko laaja, puhumattakaan toimia markkinoilla yrityksen tai kilpailla markkinoilla. Voit nähdä niin paljon vaihtelu hinta, että sinulla voisi koskaan paikantaa paras isäntä helposti. Tutkimus isäntä, ei hinta.

“Rajaton” kaistanleveys ei välttämättä tarkoita sitä mitä luulet sen tarkoittavan. Monet isännät tout tämä ominaisuus, mutta mitä se todella tarkoittaa on, että ne voit käyttää niin paljon kaistanleveyttä, koska ne mielestäni on kohtuullinen. Jos sinulla on todellinen high-bandwidth-sivuston, olla varma, että olet ymmärtää säännöt ja kustannuksia, että isäntä voi asettaa.

Jos olet vain kokeilemalla web design, etsi ilmainen web hosting-palveluita saada jalat märkä. Vaikka ilmaiset palvelut tulevat useita rajoituksia, jos sivusto on puhtaasti kokeellinen ja vapaa, tämä ei ehkä ole väliä sinulle. Mennä maksettu palvelu, kun päätät, että web design on jotain, johon haluat sitoutua.

Yritä saada yhteyttä asiakkaisiin host on ilmoitustauluja. Jos voit kysyä about your huolenaiheita, voit sulkea pois palvelujen, joka ei toimi sinulle. Näiden keskustelujen jälkeen, voit löytää luottamus oikea yritys. Saada palautetta nykyisiltä asiakkailta voidaan fiksuin tapa erotella yritykset.

Mitä ohjelmointikieltä käytät nyt, ja se, joka luulet on käytettävä tulevaisuudessa, pitäisi olla täysin tuettu web isäntä olet harkitsee. Jos ei ole tukea kieltä käytät, et voi käynnistää oman sivuston. Myös, jos päätät käyttää jokin muu ohjelmointikieli joskus tulevaisuudessa, joita ei tueta, on todennäköistä, web isäntä voi tukea sivuston. Muuttuvassa web-hosting-yritykset voivat olla aikaa vievää ja ärsyttävää prosessi.

Jos käytät online-liiketoimintaa, sinun tulisi välttää käyttämällä ilmainen web hosting-palvelun. Useimmat free web hosting-palveluita ei ole luotettava ylös-aikaa, mikä tarkoittaa menetettyjä tuloja. Lisäksi ne on myös pakko mainosbannereita ja popup mainoksia joka voi tehdä sivustosi näyttää epäammattimaista. Lopuksi, on paljon ilmainen web hosting-palveluita ei anna sinulle mahdollisuuden ottaa oma verkkotunnus. Jos olet vakavasti yrityksesi, maksaa saada maksettu hosting ei pitäisi olla merkittävää ollenkaan huomioon etuja voit saada.

Seurata oman myynti-ja liikenne, jotta voit selvittää, kun ihmiset ovat sivustosi. Jos huomaat, aika, päivä, jossa voit saada enemmän käyntejä, sinun pitäisi tarkastella huolellisesti kuin käytettävyyttä mainostetaan by web isäntä. Jos useimmat alas aikaa tapahtuu aikana ruuhka, etsiä toinen-palvelu.

Koska suuri määrä web-hosting-yritykset valita, sekä laaja valikoima tarjoamien nämä yritykset, se voi olla vaikea päättää web-isäntä. Lisäksi, se on tärkeää tehdä paras valinta, koska web isäntä vaikuttaa suoraan sivuston-aikaa.

Noudata neuvoja tässä artikkelissa, ja sinun ei pitäisi olla mitään ongelmia valittaessa web-isäntä, joka täyttää tarpeesi.