Peniksen Pidentäjä

Herkullisia Ja Ravitsevia Mehuksi: Neste Ruokavalio!

Mehun voi olla hyvä tapa saada ravinteita, jotka ovat vihanneksia ja hedelmiä yhdistettynä maukas mehu, joka on kaikki maku hedelmiä, mutta ei ole vihannes maku. Tämä artikkeli voi auttaa sinua oppia lisää mehun ja löytää keinoja sisällyttää se osaksi terveellisempää ruokavaliota perheellesi.

Jos olet saada osaksi mehuksi terveyshyötyjä, sinun täytyy muistaa juoda kaikki mehua yhdeltä istumalta. Toinen mehu on tehty, se alkaa menettää joitakin ravintoaineita. Nopeammin voit juoda, sitä enemmän terveyshyötyjä sinun tulee olla vastaanottava.

Mehuksi vihannekset on loistava tapa saada vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat niitä ilman todella ottaa aikaa valmistella niitä. Monet ihmiset eivät yksinkertaisesti ole aikaa valmistaa gourmet-aterian kunkin ja joka yö. Mehuksi vihannekset avulla voit nopeasti ja helposti saada eniten ravinteita pois heille, että et ehkä voi kuluttamatta paljon aikaa niihin.

Pidä juicer, jossa voit nähdä sen koko ajan. Tämä jatkuva visuaalinen muistutus auttaa sinua hyödyntää mehuksi useammin. Pitää se, jossa voit nähdä, se voi myös auttaa sinua käyttää sitä päivittäin.

Mehuksi on loistava osa terveellistä elämäntapaa, mutta sinun ei tarvitse olla täysin tarkka siitä mitä kuluttaa. Sinun pitäisi harjoitella erinomainen terveys valintoja ainakin kaksi kolmasosaa ajasta. Muiden kolmansien voit mennä ulos ravintolaan, muutama peruna pelimerkkejä, tai hemmottele itseäsi jäätelöä.

Kun mehun kanssa lehtivihreästä kuten lehtikaali tai chard, harkitse kurkkua tasapainottamaan makuja. Kurkut myös on paljon ravinteita ja vitamiineja, jotka ovat erittäin terveitä, joten ne ovat suuri lisäksi kaikki mehu. Heittää hedelmien makeus ja sinulla on yksi pahus ravitsevaa, mutta maukasta juomaa!

Kun se tulee mehuksi, yksi asia haluat pitää mieli on, että on olemassa tiettyjä tyyppisiä hedelmiä ja vihanneksia, jotka excel, kun se tulee mehuksi. Tämä on tärkeää ottaa huomioon niin, että et tuhlaa aikaa ja rahaa. Katso käyttää ananas, omenat, appelsiinit ja porkkanat alkaen pois.

Kun se tulee mehuksi, yksi asia, että sinun kannattaa pitää mielessä on se, että vaikka aikaa ja rahaa, että olet menettämässä tekemällä omia mehua, tulet huomaamaan, että se todennäköisesti maistuu paremmin kuin kaupasta ostettu mehu. Tämä on tärkeä antaa sinulle hyvä syy pitää mehuksi ja vaikuttaa muita tekemään samoin.

Kun se tulee mehuksi, yksi asia haluat pitää mielessä on, että sinun kannattaa varata aikaa joka päivä mehuksi. Tämä on tärkeää, koska ilman, että varmistaa, sinulla on muutama minuuttia ylimääräistä, voit käyttää juicer. Näin ollen, sinun on joko vaarassa menettää ainesosia, koska pilaa, tai yksinkertaisesti vain menettävät tervettä edut kotitekoinen mehu.

Pidä juicer puhdas; pitää itse terve. Luomutuotteita voi jättää joitakin vaikein puhdistaa jäännös takana. Myös, kuten massa hajoaa, se voi olla kasvualusta bakteereille. Juo mehu; puhdista mehulinko. Tämä on tapa sinun pitäisi hyväksyä. Tavoite juicer, joka on erittäin helppo puhdistaa ja ei ole paljon nurkkia tai altaiden, että saattaa olla vaikea päästä.

Kun tehty kunnolla, voit saada niin paljon ravintoa kotitekoisia mehuja kuin voit syödä erilaisia hedelmiä ja vihanneksia. Solid neuvoja artikkeli edellä auttaa sinua tuoda monenlaisia terveellistä mehua osaksi perheen ruokavalio.