Peniksen Pituuden Mittaus

Olennainen Vinkkejä Löytää Hyvä Tietokone

Kaikki uusi tekniikka kannettavissa tietokoneissa tänään, se voi olla hämmentävää jopa kaikkein kokenut tietokoneen käyttäjä. En tiedä, kuinka paljon kokemusta sinulla on kannettavat tietokoneet, siellä on aina enemmän opittavaa koska muuttuvan teknologian. Lukea ja oppia kaikki uusimmat kehitys kannettava tietokone, tekniikka, että kuka tahansa voi käyttää.

Kun ostaa kannettava tietokone, sinun täytyy päättää, välillä Mac ja PC. Ne ovat molemmat hyviä eri asioita. Jos haluat ajaa massiivinen simulaatioita, muokata video, tai työskennellä useita satoja kerrokset Photoshop, voit saada Mac. Jos olet kiinnostunut tekemään paljon pelaamista, missä voit korjailla osia, tai käyttää tietokonetta, jossa on paljon edullinen silmälasit, haluat ehkä PC.

Kun ostat kannettavan Internetissä on yleisesti pidetään turvallisena, sinun täytyy todella miettiä, kuka palvelun koneesi kun sen aika tulee. Lähettämällä sen takaisin myyjälle tai suoraan valmistajalle tarkoittaa, että sinun täytyy mennä ilman kannettavan tietokoneen päiviä, ainakin. Harkitse paikalliselta jälleenmyyjältä, jos voit saada paljon, ja ovat vähemmän huolissaan korjauksia.

Tutustu tekniset tiedot kannettavan ennen kuin ostat sen. Saatat olla innoissaan, että kannettava tietokone on edullinen, mutta jos et vähän tutkimus, saatat löytää, että se tulee vähemmän ohjelmia, vähemmän tallennustilaa ja vähemmän muistia kuin haluat. Ennen kuin ostat kannettavan tietokoneen, varmista, että te katsotte ja ymmärtää tekniset koneita, jotka olet kiinnostunut.

Ajatella, miten paljon kiintolevytilaa tarvitset, kun etsit kannettava tietokone. Kuten standardi tietokoneita, kovalevy järjestää kaikki tiedostot ja tiedot. Se saa täyden, sinun täytyy korvata se, tai käyttää ulkoinen kovalevy. Kun tarkistaa kiintolevyn tiedot kannettavan tietokoneen, varmista, että saat maksimaalisen koko kiintolevy. Se on yleensä parasta harkita mahdollisuutta, että olet lopulta ajaa ulos avaruuteen.

Etsi-näyttö, joka sopii tarpeisiisi. Jos aiot katsella elokuvia kannettavan tietokoneen, sinun kannattaa suurempi, laatu-näyttö. Ne, joilla on enemmän arkipäiväisiin tarpeisiin, kuten web-selailu ja sähköposti, ovat aio vaatia laaja-näytöt. Näytön koko vaikuttaa painon ja koon kannettava tietokone, joten olla realistisia tarpeisiisi.

Pitää kannettavan tietokoneen saamasta vaurioitunut, aseta juomia vuoristorata, sen sijaan, että vain pöydällä. Lasit ja tölkit voi tiivistyä, ja vesi, joka kulkee alas puolella säiliön voi saada teidän työtaso ja suorita sitten alla kannettava tietokone, vahingoittamatta osia. Vettä ja kannettavan tietokoneen eivät ole yhteensopivia.

Jos haluat ainoastaan käyttää kannettavan tietokoneen web-surffaus, tekstinkäsittely ja elokuvien katseluun, harkita, ultrabook, notebook tai tablet sijaan. Näitä pienempiä, halvempia vaihtoehtoja antaa sinulle paljon ominaisuuksia, mutta ne ovat kevyempiä, sopivat budjetti helpommin ja voi silti antaa sinulle, mitä tarvitset.

Jos olet opiskelija, saatat pystyä käyttämään taloudellista tukea ostaa tietokoneen. Puhua järjestelmänvalvoja koulussa tai ohjaaja, vai ei ne ovat ohjelmia, joiden avulla opiskelijat saavat kannettavat tietokoneet. Vaikka saatat päätyä käytetty malli, hinta on oikea!

Kun ostat uuden kannettavan tietokoneen, kevät DVD-asema. Kun menee ilman sitä voi tuntua toteutettavissa, varsinkin kun otetaan huomioon alempi hinta, et voisi todella olla pulassa, kun se tulee asennus tai korjaus. Kun sinun täytyy laittaa uusi ohjelmisto, päivitys, tai ehkä korjata olemassa oleva ongelma, että voimme käyttää levyä on välttämätöntä.

Niin paljon uusi teknologia on vaikuttanut suosio kannettavat tietokoneet viime vuosina, että se voi olla hämmentävää valita oikea yksi. Se on silloin hyvä artikkeli, kuten tämä on saatavilla rikkoa se kaikki alas sinulle. Vinkkejä tänne on toivottavasti antanut sinulle hyvä paikka aloittaa teidän kannettava matka.