Peniksen Pituus Erektiossa

Erittäin Tehokas Tekniikoita, Jotka Toimivat Hyvin Email Markkinointi

Yksi tunnetuimmista ja yleisimmistä tavoista, että ihmiset markkinoiden heidän tuote-tai liiketoiminta on kautta email markkinointi. Mutta, jotta tämä menetelmä olisi tehokas, täytyy tietää mitä he ovat tekemässä. Seuraava artikkeli antaa neuvoja kaikille, jotka haluavat päästä email markkinointi.

Kysy asiakkailta palautetta sähköposteja. Koska asiakkaat ovat tärkein osa kampanjan, se on tärkeää tietää, jos he ovat tyytyväisiä sähköposteja, he saavat sinut. Voisit pyytää heitä täyttämään lyhyen kyselyn muutaman kysymyksen siitä, mitä he pitävät ja mitä he inhoavat.

Lähetä opt-ins link että ne täytyy klikata vahvistamaan tilaus sähköpostiisi luetteloon. Tällä tavalla, voit varmistaa, että se on jotain, että he haluavat tehdä, ja se suojaa sinua saamasta valituksia roskapostin. Anna opt-ins tietää teidän piki, että ne täytyy klikata linkkiä.

Kun olet ottaa teidän asiakkaat antaa heidän sähköpostiosoitteensa aikana sign-up prosessi. Varmista, että sinulla on selkeä vastuuvapauslauseke nähtävissä, että sinulla on yritys, email markkinointikampanjoita. Yrittää antaa kuluttajalle tieto siitä, kuinka usein aiot käyttää niiden osoitteet niin, että ne eivät ole tietämättömiä.

Sisällytä linkki alareunassa tahansa markkinointi sähköpostit että avulla ihmiset sivustoa helposti. Jos joku ei halua vastaanottaa viestejä, tarjoaa yksinkertainen tapa niitä sivustoa on parempi päätyä niiden roskaposti-kansioon. Se auttaa myös suojata mainetta yritys, joka kunnioittaa asiakkaitaan.

Saada eniten ulos jokaisen sähköpostin lähetät, yritä keskittyä jokaisen viestin yksi selkeä, ytimekäs viesti. Lukijat pitäisi tietää, mitä olet yrittää sanoa, että muutaman ensimmäisen sekunnin viestin lukeminen. Soita heille toimintaa, joka on selkeä, ja että he voivat helposti vastata.

Kun se tulee lähettää ulos tehokas markkinointi sähköposteja, sinun täytyy olla teidän suurin kriitikko. Sinun pitäisi lukea jokaisen sähköpostin, että lisäät kierto. Jos sinun on vaikea lopettaa sähköpostia, niin miten voit odottaa potentiaalisia asiakkaita inspiroi se? Myös, pitää pitkäaikainen lukijat mukana lisäämällä ja päivittää sähköpostit usein.

Käytä värejä ja fontteja, jotka heijastavat oman liiketoiminnan ja on helppo tarkastella. Vaikka sisältö on mielenkiintoinen, vaikea lukea fontteja ja kovia värejä voi aiheuttaa jotkut asiakkaat hylätä sähköposti, ja mahdollisesti tulevaisuudessa niistä samoin. Käyttää samaa värimaailman ja fontit kaikki sähköpostit.

Aina varmista, että sähköpostisi sisältää, miten ihmiset sivustoa tai jättäytyä pois teidän postituksia. Ei kustannuksia lähettää sähköpostia, vaikka se on pieni. Voit myös vahingoittaa mainetta, aiheuttaa teidän voitto vähentämiseksi ja mahdollinen takaisku, kuten näkymisen sähköpostia mustalle listalle.

Aihe on yksi tärkeimmistä osista teidän e-mail. Jos sinulla ei ole aihe, joka välittömästi tarttuu lukijan huomion, on todennäköistä, että he eivät vaivaudu lukemaan e-mail. Paras kirjoitettu e-mailit voi olla täysin arvoton ilman pakottavia aihe. Varmista, että kaikki aiheet ovat hienoja!

Kuten aiemmin mainittiin, email markkinointi on tullut suosittu tapa markkinoida tuotetta nykyään. Jotta henkilö löytää menestys tämän tekniikka, heidän on oltava perillä aiheesta. Käyttämällä edellä vinkkejä voi kääntyä kenenkään sähköpostiin markkinoinnin asiantuntija ei ole aikaa.