Peniksen Pituus Ja Paksuus

Hotelli Secrets Suoraan Matka-Asiantuntijoita

Etsivät oikea hotelli voi joskus olla hieno rivi, laadun ja kustannusten välillä. Kukaan ei halua yli maksaa hotellissa, mutta hotelli ei voi tinkiä, jos laatu on huono ja olet epämiellyttävä. Vinkkejä löytyy alla ovat täällä auttaa sinua säästää rahaa ja saada huone, joka tekee sinusta varsin mukava.

Jos olet matkalla töihin ja asua hotellissa, pyytää huone ainakin jossain kohtuullisen matkan päässä uima-allas alue. Et luultavasti halua olla huoneessa, jossa voit keskittyä. Melutaso lähellä uima-allas voi olla häiritsevää. Valita hiljainen huone, jossa voit olla tuottava.

Varmista, että sinulla ei ole allerginen reaktio saippuat ja shampoot, että löydät hotellin huoneet, tuo oman, varsinkin jos sinulla on herkkä iho. Vaikka se on kiva löytää ilmaisohjelmia, ihottuma, että joskus tulos on varsin epämiellyttävä. Ota mukaan omia asioita pitää asiat puhtaana.

Katso club-tason hinnat. Kun nämä huoneet ovat kalliimpia edessä, he tyypillisesti tarjota suuri arvo. Esimerkiksi, sisältyvät hintaan voisi olla aamiaista tai jälkiruoka, Wi-Fi-palvelun tai muita etuja, kuten juomia ja välipaloja. Nähdä, mitä on tarjolla ja päättää, jos ylimääräinen kustannus on sen arvoista.

Jos olet ulos huoneesta pitkäksi aikaa, suojata arvotavarat voit jättää huoneeseen. Lisäksi jättää kalliita tuotteita turvallisesti, jätä televisio päälle, kun olet ulos huoneesta. Joka tekee sen näyttämään olet vielä siellä ja varkaita on liikkeellä.

Jos olet kiinnostunut “menossa vihreä” kun matkustaa, yritä menossa “vihreä” – hotelli. Aloita etsimällä nämä hotellit kirjautunut sivulle. On olemassa useita järjestöt, joiden avulla voit etsiä nämä hotellit helposti kuin Vihreä Hotelleja Ry ja Green Globe. Heillä on kattava luettelo green hotelleja eri paikoissa.

Älä tehdä oletus, että kaikki hotellit on tervetullut lemmikkisi. Vaikka web-listalle sanoo, että hotelli on lemmikkiystävällinen, soita hotelli tarkistaa. Selvitä, mitä heidän säännöt lemmikkieläimet ovat myös, koska ne eivät välttämättä anna suuria lemmikkejä tai tietyt rodut pysyä niiden kanssa.

Älä tunne typerä, kun se tulee pyytää hotellin edustaja joitakin kysymyksiä. Jos etsit hiljaisuutta ja rentoutumista, sinun täytyy kysyä etukäteen olla varma, että saat sen. Esimerkiksi, on myös hotellin lähellä on lentokenttä? Onko rakentaminen tapahtuu lähellä. Tietäkää tämä, ennen kuin varaus on hotelli.

Älä oleta aina, että oleskelevat club-kerroksessa hotelli on loistava tapa tuhlata rahaa. Vaikka saatat joutua maksamaan tämä päivitys, voit päätyä säästää enemmän rahaa lopussa. Tämä johtuu asioita, kuten juomia, alkupaloja ja ilmainen aamiainen kuuluvat kauppaan, ja nämä asiat ovat erittäin kalliita, kun ostaa erikseen.

Jos olet usein liikematkailijoille, laitosten, kuten Marriott ja Valinta Hotellit tarjoavat houkuttelevia jäsenyyden ohjelmia. Liittymällä jäsenyys ohjelma, voit ansaita pisteitä aikana joka käynnillä. Nämä pistettä voi lisätä jopa ilmaisia tuotteita ajan mittaan.

Kanssa rekisteröidy nopeasti kuin AAA jäsen, jotta hotelli järjestelyt helpompaa, kun olet matkoilla. AAA jäsenet voivat saada hyvä hotelli alennukset sekä etsiä vuokra-auton paljon enemmän helposti. Monet auton vuokraus virastot lisää etuisuuksia, kuten lasten turvaistuin veloituksetta, AAA jäsenet.

Yritä tehdä pitkän matkan puheluita huoneeseen. Käyttää Internetiä, sen sijaan. Jotkut hotellit tarjoavat nyt Skypen kautta Wi-Fi. Tämä on paljon halvempaa kuin maksaa joukko pitkän matkan puheluita oman hotellihuoneen.

Voit saada suuri huone ja viettää liian paljon, tai voit säästää paljon ja saada huone, joka suoraan sanottuna pelottaa sinua. Mutta välillä niitä valintoja on monenlaisia huoneita, joissa on molempien maailmojen parhaat puolet. Joten käytä yllä olevia ohjeita, joiden avulla saat mukavuudet haluat hintaan voit varaa.