Peniksen Pituus Keskiarvo

Maisemointi Ideoita Uuden Kodin Rakentamiseen Sivustoja,

Se ei ole väliä, jos omalla pihalla on katettu ruoho tai betoni, siellä on jotain, voit tehdä kuusen se ylös. Jos olet valmis ottamaan aikaa tehdä se oikein, sitten tämä artikkeli on sinua varten. Annamme sinulle tietoa asiantuntijoilta, jotka ovat tehneet joitakin kaikkein kaunis maisemointi löydät, niin lue.

Auttaa sinua maisema kodin puutarha, piirtää luonnos, ennen kuin aloitat teidän suunnitelmia. Luonnostelemalla yksityiskohdat tilan tarkka skaalaus, voit saada parempi käsitys siitä, mitä voit sovi teidän tilaa, minkä tyyppisiä kasveja tai tarvikkeet ovat asianmukaisia ja eri layout vaihtoehtoja voit kokeilla.

Jos haluat muuttaa teidän pihalla, yritä uudelleen reunus kukka-ja rock-vuoteet käyttämällä pehmeä, kaareva muotoilu. Kaareva sängyt ovat muotia näinä päivinä, kun oikeassa kulmassa pidetään tylsää ja passe. Raikas reunat ovat kustannustehokas tapa parantaa ulkonäköä teidän pihalla ja kukka-vuoteet.

Säästää rahaa, voit ostaa kohteita, kuten multaa tai konttien koti-parannus varaston. Laadun näitä kohteita ei tee paljon eroa. Kuitenkin, sinun pitäisi mennä lastentarha, ostaa kasveja, ja muut tuotteet, kuten torjunta-aineiden sijaan tyytyä huonolaatuisia tuotteita.

Kun olet ottanut maisemointi projekti itseäsi, sinun tulisi aina ottaa huomioon kasvi on veden käyttö. Onko käytössä kuivuutta sietävä kasveja tai kasveja, jotka ovat hyvin rehevä ja vihreä, määrä vettä he käyttävät vaihtelevat rajusti. Varmista, että ymmärrät, mitä sinun tarvitsee kastelua tulee olla ennen valitsemalla kasveja.

Ajattele ulkopuolella ruutuun auttaa säästää rahaa, kun ei uhraa laatua. Esimerkiksi rakennus-ja purku-sivustot ovat hyviä paikkoja löytää tiiliä, ja joskus multaa. Kasvitieteellinen keskukset ja muut paikat tarjoavat kasvi myynti joskus myös. On paljon enemmän vaihtoehtoja sinulle, jos aiot.

Pikemminkin kuin ostamalla kasvien siemeniä kaupasta, saatat haluta ajatella saada niitä verkossa. On olemassa monia sivustoja, jotka eivät vain tarjota nämä siemenet alennettuun hintaan, mutta ne myös antaa sinulle tietoa siitä, miten hoitaa niitä. On olemassa monia erilaisia siemeniä voit saada Internetissä.

Maiseman mukaan fyysisiä haasteita. Jos et, tai toisen perheenjäsenen on fyysisiä haasteita, pitävät tätä, kun maisemointi puutarhan. Esille vuodepaikkaa voi olla rakennettu avulla helppous, jonka avulla joku, joka voi polvistua, tai henkilö, joka on pyörätuolissa voi edelleen työskennellä puutarhassa.

Ajattele, kuinka suuri teidän kasvit lopulta saada, ennen kuin se päättää, mihin sijoittaa ne, tai onko sinun pitäisi käyttää niitä ollenkaan. Tämä on tärkeää, niin että et käytä kasveja, jotka päätyvät outgrowing heidän istutus tilaa, ja varjostaa heidän naapurinsa kasveja. Suunnitelma nyt, joten sinun ei tarvitse liikkua kasvien ympärille myöhemmin.

Yöllä, jos haluat näyttää pois nurmikko, kasvit ja muut näkökohdat teidän ulkona alueella, et ehkä halua investoida maiseman valaistus. Nämä valot voidaan sijoittaa yläpuolella kävelytie, nurmikon, tai jalkakäytävä ja niitä voi ostaa monia kotiin parannus tallentaa omalla alueella.

Monet ihmiset höyste ajatus rehevän vihreä nurmikko, mutta harvat ovat valmiita odottamaan ruoho siemenet kasvaa. Sod tarjoaa lähes välittömän tyydytyksen, mutta taipumus olla hieman kalliimpaa. Säästä rahaa ja vaarantaa käyttämällä sod teidän edessä nurmikolla ja istutus ruoho siemenet takapihalla.

Mitä suunnitelmia sinulla voi olla, vain laittaa vaivaa kaunistamiseksi pihalla tuo suuria palkintoja in pieni määrä aikaa. Aseta potin tai rakentaa vesiputous, mitä sinulla on varaa tehdä. Käyttää, mitä olet oppinut täällä ja voit olla valmis kunnostaa teidän maisemointi tänään!