Peniksen Pituus Levossa

Online Shopping: Salaisuuksia, Vinkkejä Ja Neuvoja Tarvitset

Säästää rahaa ei ole hanke, joka pitäisi viedä sinut kauan. On olemassa ihmisiä, jotka viettävät päivänsä leikkautumisen kuponkeja, tarkistaa esitteitä ja etsiä paikallisia tarjouksia. Sitten on niitä, jotka tekevät ostoksia verkossa nopeasti ja alennettuun hintaan. Tämä artikkeli opettaa sinulle salaisuuksia jälkimmäiseen ryhmään.

Kun etsimällä paras hinta iso lippu kohteen, tarkista store arviot nähdä, jos muut asiakkaat oli hyviä kokemuksia heidän kanssaan. Se on myös hyvä idea tarkistaa Better Business Bureau samoin. Haluat olla varma, että liiketoiminta on laillista ja arvot sinulle asiakkaana.

Katso Amazon.com säästää iso, jopa asioita, joita et voi koskaan ajattele ostaa verkossa. Amazon on jo niin suuri, että se on enemmän yllätys, kun he eivät ole jotain saatavilla. Voit jopa tehdä paljon kuiva tavaroita ruokaostokset suoraan niiden storesta, usein halvimmat hinnat noin.

Älä koskaan anna henkilötunnuksesi online-kauppias. Tätä numeroa ei tarvita tilaukset online. Antaa verkkokaupan henkilötunnuksesi voi auttaa heitä käyttämään henkilökohtaisia ja yksityisiä tietoja varastaa henkilöllisyytesi. Estää, että, jos et mennä, online-myymälän sivusto ja nähdä, että vaatimus, älä osta mitään niistä, ja kauppa jonnekin muualle.

Jos aiot tehdä ostoksia verkossa, varmista, että olet ymmärtää, että vastuu kunkin luottokortilla käytät verkossa. Monet luottokortteja on automaattinen petosten ehkäisy rakennettu, kun taas toiset tarjoavat sitä pientä maksua vastaan. Et halua juuttua kanssa tehdyt ostot kortilla, jos numero on varastettu.

Jos sivusto ei ole turvallinen, älä tee ostoksen. Yksinkertaisesti katso web-osoite, kun olet ostoksilla. Jos huomaat on “https” eikä “http”, voit luottaa tarpeeksi lisätä luottokortin tiedot. Kuitenkin, jos ei ole “s” – osoite, siirtyä eri sivusto, olla turvallisella puolella.

Look osaksi online-ostoksia seurat. Sivustoja, kuten ebates.com on joitakin suuria tarjouksia. Et vain tutustu myynti tapahtuu eri sivustoja, mutta ne maksaa sinulle prosenttiosuus ostaa, kun ostat ne sivustoja. Se on loistava tapa saada bonus tarkistaa neljän kuukauden välein, ja saada asioita, joita et tarvitse.

Kun ostoksia verkossa, aina pysähtyä lukemaan arvioita. Muiden asiakkaan arviot ovat yksi teidän suurin omaisuus. He kertovat sinulle, onko vaatteiden koot ajaa pieni tai suuri, jos on olemassa mitään yleisiä ongelmia tuotteen kanssa, tai jos se ei ole aivan sitä, mitä verkkosivuilla kuvataan. Kun nämä arviot huomioon voisi säästää joitakin suuria päänsärkyä myöhemmin.

Jos olet ostamassa yhteisen kohteen etsintä välillä useita sivustoja löytää paras hinta. Tämä on paljon helpompaa kuin hinta ostoksia fyysinen myymälöissä, koska tietoa on vain klikkauksen päässä. Kun teet tämän useita kertoja, sinun pitäisi alkaa huomata suuntauksia, jotka wites tarjoavat parhaat tarjoukset..

Ostoksia verkossa ei aina tarkoita, ostaa suoraan valmistajalta. Itse asiassa, voit ostaa sivustot, kuten Target, Walmart ja Amazon, joka on kaikki mitä tarvitset yhden katon alle. Tämä voi säästää rahaa postikulut, koska kaikki tuotteet tulevat yhdestä jälleenmyyjä, plus se tekee ostoksia helppoa.

Voit säästää paljon, kun ostoksia verkossa, jos voit tilata kaikki tarvitsemasi tuotteet kerralla. Useimmat verkkokaupoista toimittaa kohteita yhdessä ja vain veloittaa kerran suomi. Jotkut kaupat jopa tarjota ilmainen toimitus, jos sinulla viettää tietty määrä. Se on joskus enemmän mielenkiintoinen ostaa lisää tuote sen sijaan maksaa lähetyskulut.

Sinun pitäisi ymmärtää, että kunnostetut tuotteet voi olla sama kuin ylijäämä. Tutustu kuvaus nähdä, jos se on korjattu, tai se on liian suureksi. Etsiminen ylijäämä tai käyttää tuotteita, voi johtaa löytö hyviä.

Käytä hintojen vertailu sivustot kuten PriceGrabber.com löytää paras käsitellään verkossa. Niiden avulla voit tarkistaa jokainen verkkokauppa, joka myy kohteen etsit, plus ne sisältävät tärkeitä tietoja, kuten postikulut ja saatavuus. Tarvitset myös tarkistaa takuut ja store ratings valita paras vaihtoehto.

Käytä luova salasanat, kun olet määrittänyt tilejä. Älä koskaan käytä selvää, lauseita ja sanoja. Verkkokaupoissa tilit on teidän taloudelliset tiedot, joten sinun täytyy olla erityisen varovainen. Älä tee siitä liian yksinkertainen varten roistoja saada tietoa. Sinun turvallisin vaihtoehto on rakentaa satunnaisia salasanoja, joissa ei vain aakkosnumeerisia merkkejä, mutta erityisiä niistä liian, kuten symbolit.

Nyt tiedät salaisuudet asiantuntijat eivät halua sinun tietävän, olet valmis aloittamaan säästää rahaa. Tämä tekee sinulle älykkäin shopper oman estää! Kiitos tämän artikkelin, sinulla on vinkkejä ja temppuja, että savviest ostajat käyttää, niin alkaa hyödyntää niitä tänään.