Peniksen Pumppaus

Haluatko Tietää, Miten Hautua Täydellinen Kupin Kahvia? Tarkista Nämä Vinkkejä!

Kahvi on yksi niistä suuri makuista drinkkiä, että tulee monia eri makuja ja muotia. Kaikki erilaisia ihmisiä, juoda kahvia, ja minkä tyyppistä kahvia voit juoda riippuu omaan makuun. Harkitse seuraavia hyödyllisiä vinkkejä kun valitsemalla seuraava tuotemerkin kahvia tehdä omassa keittiössä.

On ollut monia tutkimuksia siitä, onko kahvi on terveellistä tai haitallista. Jotkut todeta, että kofeiinia kahvin voi olla haitallista, ellei se kulutetaan kohtuullisesti. Muut tutkimukset viittaavat siihen, että kahvi voi toimia antioksidanttina, ja voi todella auttaa estämään joitakin sairauksia, kuten syöpää.

Aina selvittää, miten paljon kofeiinia tietynlainen kahvi sisältää ennen juomista. Espressoa ei välttämättä sisältää enemmän kofeiinia kuin muita kahveja. Jos menet kahvilaan, barista pitäisi pystyä kertoa, kuinka paljon kofeiinia olet saada jokainen juoma, mutta saatat joutua tekemään vähän tutkimusta siitä, pavut käytät, jos voit tehdä oman kahvia.

Ostaa koko kahvipapuja ja jauhaa kahvia itse. Kahvia, joka on vastajauhettua on paljon enemmän flavorful ja aromaattinen kuin valmiiksi jauhettua kahvia. Joka päivä, vain jauhaa kahvin määrän että tarvitset, että päivä. Jos sinulla on ylimääräistä, paikka jääneen jauhaa ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa.

Älä säilytä kahvia jääkaapissa, ellei se on säiliö, joka on täysin ilmatiivis. Tämä on tärkeää, koska kosteus voi aiheuttaa kahvia homehtua. Se on parasta pitää kahvia kaappiin, jossa se pysyy lämpimänä, kuivana ja sen paras laatu.

Tiesitkö, että juominen kupin kahvia parantaa liikuntaa? Tutkimukset ovat osoittaneet, että kofeiinia kahvin antaa sinulle suuren sysäyksen, kun kulutetaan ennen käyttää rutiininomaisesti. Tämä pieni hissi voi olla vain mitä sinun täytyy saada läpi harjoituksen ja esimuotin haluamallasi tavalla.

Hyvä vinkki muistaa, jos rakastat panimo kahvia on varmista, että olet puhdistaa keittiön laitteet nyt ja sitten. Jos et puhdistaa kahvipannu usein, se ei kestä kauan varten hiukkaset rakentaa ja voit pian alkaa huomata erittäin karvas maku kahvin kanssa.

Älä lämmitä kahvia, kun olet tehnyt sen kanssa tai kun haluat juoda sitä myöhemmin. Pitää ylimääräistä kahvia termospullo, joka säilyttää lämpöä. Sen sijaan lämmittää vanhaa kahvia, hautua toinen potin saat parhaan mahdollisen maun.

Säilytä papuja ja kahvia jauhaa kunnolla. Koko pavut ja jauhetaan pavut molemmat menettävät maku melko nopeasti. Voit estää tämän, saada ne astiaan, joka on ilmatiivis, ja aseta astiassa kuivassa ja viileässä. Laajennettu varastointi, voit jopa jäädyttää papuja enintään kolme kuukautta.

Älä anna kahvin jäädä poltin pidempään kuin 20 minuuttia sen jälkeen, kun olet tehnyt sen. Antamalla sen istua siellä, löydät teidän kahvia on ankara maku. Lisäksi, jättäen sen poltin liian kauan voi polttaa sekä potin ja kahvia.

Kahvin pavut ovat kasvaneet ympäri maailman, mutta useimmat ihmiset ajattelevat Kolumbian alkuperää eniten kahvia. On olemassa tiettyjä alueilla maan, jotka tuottavat kaikkein flavorful kahvin, koska ilmasto siellä. Kolumbian kahvipapuja, jotka ovat olleet paahdettu oikein ovat ajatelleet tuottaa paras maku kahvia.

Tiesitkö, että voisit tulla riippuvaiseksi kofeiinia? Jos kärsit päänsärystä tai saada ärtynyt kun olet mennä koko päivä ilman, että juo kahvia, saatat olla koukussa. Yritä päästä eroon riippuvuus vähentämällä määrä kahvia juot, tai valitsemalla heikompi sekoitus.

Hautua kahvia hiilellä suodatettua vettä. On olemassa puuhiiltä veden suodattimet voit asentaa omalle pesuallas, niin että voit suodattaa napauta veden hiilellä. Voit myös ostaa kahvinkeitin, jolla on oma integroitu suodatin. Tai se on mahdollista ostaa vettä, joka on jo ollut puuhiiltä suodatetaan.

Kahvi paistit määrittää maku kahvia. Kokeile eri paistit ja sulautuu löytää paras maku. Tumma paistit yleensä ovat olleet paahdettu pidemmän aikaa. Ne on yleensä vahvempi ja enemmän karvas maku kuin kevyempi paistit. Sekoitus voi antaa sinulle täydellinen yhdistelmä täydellinen cup.

Oletko yksi niistä, gourmet-kahvia juovat, tai pidätkö kahvia? Pidätkö mustasta kahvista, tai aiot lisätä joitakin mokka kermakko? Muistaa, mitä on keskusteltu tässä artikkelissa kuin voit valita seuraava maku ja tyyppi kahvia juoda.