Peniksen Suurennus Pillerit

Saada Joitakin Kiinteitä Viitteitä liikekiinteistö Täällä

Vain koska et voi olla onnistunut investoida asuinkiinteistöjen, joka ei millään tavoin tarkoittaa, että sinulla on onnistunut, kun on kyse liikekiinteistö. On yksinkertaisesti liian monia eroja. Varmista, että olet oikein tietoa kaupallisen omaisuuden, tutustu tämä kokoelma vinkkejä ja lue ne huolellisesti.

Yksi tärkeä vihje muistaa, kun investointi liikekiinteistö on, että tarvitset kärsivällisyyttä. Tämä on tärkeää muistaa, koska vain noin joka vaiheessa matkan varrella, kestää kauemmin kuin ostamalla tai remontin kotiin. Tämä johtuu tiukempia koodeja sekä paljon enemmän monimutkainen sopimukset ja politiikat. Kanssa kärsivällisyyttä, investointi maksaa pois.

Kokeile harjoitellaan kärsivällisyyttä ja pysyä rauhallisena, jos olet harkitsee ostaa mitään kaupallista kiinteistöjä. Älä kiirehdi investointi. Menossa liian nopeasti voisi johtaa siihen, että et voinut nähdä, tulossa oli lopetit, tutkittu, analysoitu, arvioitu ja tarkistettu mahdollisten haluamasi tavoitteet. Se voi olla vuosi-pitkä prosessi, ennen kuin voit alkaa nähdä investointeja teidän markkinoilla maksaa pois.

Jos olet harkitsee investoimalla kiinteistöihin, sinun pitäisi ostaa niin monta yksikköä kuin mahdollista. Olet menossa tarvitsevat jonkinlaista rahoitusta muutenkin, joten miksi ei lainata niin paljon kuin mahdollista? Saat enemmän rahaa teidän investointeja, ja kun ostat monta yksikköä yhdessä, hinta yhden yksikön menee alas.

Luultavasti täytyy laittaa paljon vaivaa uuden sijoituksen alussa. Se vie aikaa löytää mahdollisuus, joka on kannattavaa, ja sen jälkeen, saatat joutua odottamaan korjaukset ja remontin ennen kuin voit alkaa ansaita rahaa investointeja. Älä lannistu, koska aikaa vievää luonne tämän prosessin. Sinun kärsivällisyys lopulta palkitaan kautta voittoja.

Sinun täytyy tietää, että kaupallinen kiinteistöt toimii eri tavalla kuin säännöllinen kiinteistökaupoissa. Sinun pitäisi perehtyä terminologia ja ehkä palkata apua ammattilainen, jos haluat. Varmista, että tiedät mitä olet päästä ennen kuin päätät investoida liikekiinteistö.

Alkaa etsiä rahoitusta, ennen kuin olet huolissasi löytää omaisuutta investoida. Et voi tietää, mitä etsiä, jos et tiedä, kuinka paljon rahaa voit lainata. Etsi rahoituslaitos tai private lainanantajan, joka on kiinnostunut projektin ja laatia talousarvion, jossa ne.

Kun neuvotellaan, pysyä tiukka tiedot, jotka jaat. Neuvotteluvoima perustuu teidän kyky edelleen varovaisia. Tiedot, jotka koskevat omia syitä myynnin tai oston, tarpeitasi, ja muut tekijät, voi kaikki johtaa sinun neuvotteluvoimaa on vähentynyt, jos luovutettu liian aikaisin. Neuvottelija voi löytää etulyöntiasema sinua eikä toisinpäin.

Varmista, että olet valita oikea koko kiinteistö koko yritykseesi. Se ei ole hyvä olla tilaa, joka on liian pieni, koska se rajoittaa sinua, mutta joilla on yksi, joka on liian suuri on sinun maksaa paljon rahaa ylimääräistä tilaa, että sinun ei tarvitse edes.

Due diligence tarvitaan liikekiinteistöjä samoin. Tämä edellyttää voit saada omaisuuden tarkastus, arviointi ja tarkastukset, joita tarvitaan paikallisia lakeja. Tämä maksaa paljon rahaa. Jos huomaat, että omaisuutta ei ole sen arvoinen ja menettää rahaa olet käyttänyt saada tarkastuksia, niin se on rahaa hyvin menetetty.

Aina kuljettaa oikeudellinen real estate muotoja, sekä ostaa ja myydä. Näitä löytyy ilmaiseksi netissä monet hyvämaineinen kiinteistöjen sivustot. Tehdä oma tutkimus varmista, että muoto on oikeudellinen asiakirja, ja sinun ei koskaan tarvitse etsiä tulostimen tapauksessa muodot eivät muuten ole käytettävissä.

Kun ostat palan commercial real estate on yksi ensimmäisiä asioita haluat ottaa huomioon on sen tarkoitus. Se on myyntipisteen tai palvelu suuntautunut liike? Tietäen mitä aiot käyttää tilaa on puoli voittoa ostaessaan commercial real estate.

Monet kaupalliset real estate sijoittajat näyttävät unohtavan, että he eivät tarvitse hypätä ensin tarjota niitä esitetään. Neuvotteluja on avain saada parempia tarjouksia kiinteistöjen kaupallinen kiinteistö sijoittaja. Enemmän pysyviä olet oman neuvottelut, paremmat mahdollisuudet oman liiketoiminta kukoistava ja menestystä sijoittajana.

Hyvä vihje auttaa sinua, kun investointi liikekiinteistö on yrittää positvely vaikuttaa alueilla arvostusta voit hallita. Sinun pitäisi harkita, onko voit lisätä jonkinlaista kehitystä omaisuutta ja onko voit lisätä vuokra hinnat, kun vuokralaiset lähtevät. Parantaminen alueilla arvostusta voit hallita positiivisesti lisätä teidän tulos.

Ennen kuin ostat kiinteistön, sinun tulee ottaa huomioon, mitä se maksaa sinulle pitkällä aikavälillä. Saatat nähdä korjauksia ja muutoksia, jotka on tehtävä juuri nyt, mutta pitää yleistä laatua rakennuksen. Olet vastuussa pitää kiinteistön vuokraa turvallinen.

Löytää luotettava kiinteistöalan yritys kysymällä, miten he tekevät voittoa. Laillinen välittäjät eivät välitä vastata tämän tyyppisiin kysymyksiin avoimesti ja rehellisesti. Kysy välittäjä selittää, miten tehdä myyntiä hyötyjä hänen yrityksensä ja verrata, miten se hyödyttää häntä miten se hyödyttää sinua. Selvitä, miten välittäjä hyötyvät muoto liiketoimi haluat ne toimimaan sinulle.

Lukeminen ja ymmärtäminen kokoelma vinkkejä, jotka sisältyvät edellä artikkeli, on ensimmäinen askel menestyminen liikekiinteistö. Seuraava askel, tietenkin, on laittaa tämä tieto toimia ja tehdä laskea liikkuu varmistaa, että voit onnistua eikä epäonnistua. Tämä artikkeli voi pääset alkuun, mutta sinun täytyy lopettaa.