Peniksen Suurennusleikkaus

Sairas Tuo Surina? Tarkista Nämä Top Tinnitus Vinkkejä!

Tinnitus ei ole mitään saada erittäin huolissani, mutta se voi on vaikutusta teidän elämää tai aiheuttaa jotain vakavampaa. Useimmat ihmiset, se voidaan poistaa vain odottaa, että äänet katoavat muutaman minuutin kuluttua. Jos se ei toimi sinulle, on olemassa joitakin hyviä vinkkejä ja neuvoa mainittu koko artikkelissa alla.

Kokeile valkoista melua tuuletin, radio, televisio tai jotain, joka voi antaa mielesi jotain muuta kuin melua oman pään keskittyä. Tinnitus voi tulla vähemmän havaittavissa taustalla valkoista kohinaa. Jos ainoa ääni jonka kuulet, on tinnitus, se voi luoda itseään vahvistavan syklin, koska keskittyy tinnitus tekee näyttävät kovempaa.

Yritä muistaa, jos tinnitus alkoi aikana, kun olet aloittanut uuden reseptilääkkeitä. Monet lääkkeet voivat aiheuttaa tinnitus, ja kurjuutta voisi lopettaa kun lopetat pillerit. Jos olet voinut, ja aina ohjauksessa lääkäri, yritä lopettaa pillerit yksi kerrallaan, viikko kerrallaan. Saatat löytää helpotusta teidän tinnitus.

Voit estää tinnitus pitää sinut hereillä koko yön, ostaa white noise tai white noise Cd-levyjä. Kokeile eri ääniä, kunnes löydät yksi, joka on hyvä sovi sinulle. Muutoin tämä avulla voit keskittyä valkoista kohinaa sijaan tinnitus, ja auttaa sinua saamaan hyvät yöunet.

Sen sijaan osallistuu jalkapallo peli baarissa, tai henkilö, katsella peliä kotona. Pitää äänenvoimakkuutta säätää, joten voit kuulla, mutta ei niin, että se on liian kovaa. Jos olet katsella pelin oman kodin sinulla on valvoa, miten kovaa se tulee huoneeseen, joka auttaa pitämään teidän tinnitus from puhkeavat.

Jos sinulla on ongelmia nukahtamista yöllä, koska tinnitusta, koska tinnitus, kylpyyn! Kuuma kylpy auttaa sinua rentoutumaan ja nukahtaa nopeammin. Laita laventeli kylpy tämä auttaa sinua rentoutumaan vielä enemmän!

Tinnitus, joka on nimi sairaus, jossa uhri kuulee ääniä, joilla ei ole ympäristö-lähde, voi tehdä sinusta tuntuu, kuin olet mielisairaalassa. Jos tinnitus estää sinua nukkumassa, yritä hukuttaa ääni pehmeä musiikki, tuuletin tai valkoista kohinaa kone.

On miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa, jotka ovat tällä hetkellä elävät onnellisina tinnitus. Joillekin se on väliaikainen tila, kun taas toiset voivat olla krooninen tinnitus oireita. Ei ole väliä mitä tilanne, jossa olet, voit käsitellä sitä elämässäsi.

Jos olet tekemisissä tinnitus, tehdä työtä vähentää stressiä elämässäsi. Kuten monet terveyttä, liika stressi voi tehdä tinnitus oireita pahempi. Katso elämääsi nähdä, missä ylimääräiset paineet voi olla tulossa, ja ryhtyä toimiin keventää kuormaa.

Jos sinulla on ollut virallisesti diagnosoitu tinnitus, voit pystyä vähentää sen vaikutuksia harjoittelemalla yhteistä rentoutumista tekniikoita. Yksilö, joka on sijoitettu alle paljon stressiä usein katsoo, että hänen tai hänen tinnitus tulee paljon voimakkaampi seurauksena. Kokeile kontrolloitu hengitys, venyttely, tai meditaatio välttää soi huonommin.

Jos alat kärsivät tinnitus, on tärkeää, että pysyt rauhallisena ja välttää paniikkia. Muista, että tinnitus on lähes koskaan merkki vakavasta sairaudesta. Miljoonat ihmiset kaikkialla maailmassa ovat kokeneet jonkinlaista tinnitus. Et ole yksin, joten pysyä rauhallisena ja älä pelkää.

Siellä voisi olla erilaisia sairauksia, jotka voivat aiheuttaa tinnitus. Jos olet sulkea pois kaikki yleisiä syitä, sinun pitäisi olla lääkäri katso sinua ja katso jos sinulla on muita oireita muut sairaudet. Joitakin vaivoja, jotka voisivat olla syynä ovat: epämuodostuma kapillaareja, Miniere on sairaus, ja kuulohermokasvainta. Jos satut on yksi näistä ehdoista, lääkärisi saattaa pystyä auttamaan sinua.

Pidä korvatulpat mukanasi koko ajan, jos tinnitus laukeaa helposti. Se olisi myös suositeltavaa välttää kovaa tilanteissa, tai ne, jotka sisältävät liiallista tärinää. Jos alkaa huomata, että tinnitus flare ups tapahtuu tietyssä paikassa, tai silloin, kun olet harjoittaa tiettyä toimintaa, yrittää parhaansa välttää näitä paikkoja.

Monet ihmiset uskovat, että he kärsivät tinnitus, kun se on todella jotain aivan muuta. Monet muut asiat ovat tiedossa aiheuttaa samankaltaisia oireita teidän tärykalvo, ja se ei ole välttämättä merkki tinnitus. Se voi olla merkki jotain vakavaa, vaikka, ja jos tämä tieto ei auta, sinun täytyy ehkä pyytää neuvoa lääkäriltä.