Peniksen Venytin

Neuvoja Siitä, Miten Korjata Katto

Ylläpitää katto voi olla paljon työtä. Se vie paljon aikaa ja sinun täytyy laittaa hieman vaivaa. Se ei tarkoita, että sinun pitäisi jättää se. Muista säilyttää oman katon, koska se on kodin tärkein puolustus. Tämä artikkeli auttaa sinua tekemään, että.

Koskaan palkata katto urakoitsija, joka voi toimittaa sinulle luettelo tyytyväisiä asiakkaita. Katto korjataan tai korvataan voi olla kallista. Lisäksi, jos he eivät tehdä laadukasta työtä se voisi johtaa vesivahingon sisälle kotiin. Olla varovainen, ja aina pyytää viittaukset ennen vuokraus roofer.

On vuoto teidän katto? Tarkista vesikourut. Vesikourut kotiisi voi helposti tukkeutua, ja voi olla merkittävä syy vuotoja, varsinkin jos niitä ei ole puhdistettu äskettäin. Jos näet, että he ovat täynnä roskia, kuten lehdet, muista puhdistaa se pois.

Kun allekirjoittaa sopimuksen roofer, tarkista pieni print koskee materiaali-ja työvoimakustannukset. Älä kirjaudu yrityksen kanssa, jossa luetellaan maksaa ja mitä tapahtuu, jos niiden kustannukset kasvavat työn aikana. Myös mennä yritys joka perii noin 1,50 dollaria neliön jalka terasseille vaihto.

Nähdä, jos kattomies tarjoaa takuu. Vaikka olet työskennellyt erinomainen urakoitsija, virheitä voi tapahtua, ja haluat olla varma, että olet katettu. Tyypillisesti, useimmat katontekijöiden tarjoavat takuut katon tilalle, mutta ei kustannuksia tilalle. Katso, mitä on saatavilla, harkitse sitä, kun olet päättää, kuka sinun pitäisi työskennellä.

Älä valitse ensimmäinen kattomies löydät puhelinluettelosta tai verkossa. Valitsemalla ensimmäinen kattomies olet lukenut, saatat päätyä menoja enemmän rahaa että sinun täytyy. Soita lukuisia katontekijöiden ja mennä kaikkein luotettavaa yksi parhaaseen hintaan löydät.

Se ei ole helppo valita katto urakoitsijat, mutta pyytää lähdeluettelo voi olla valtava auttaa. Mikä tahansa yritys, joka kieltäytyy antamasta tällaista luetteloa ei ole yksi, joka haluat vuokrata. Älä vain pyydä lista, vaikka, olla varma, kutsua muutamia ihmisiä se kaksinkertaistaa tarkistaa niiden kokemuksia.

Kun tarkastaa oman katon vuodot, on tärkeää, että tarkistat koko katto, ei vain yksi osa. Jos löydät hankala alueen oman katon, sinun pitäisi silti tarkistaa kaikki alueet, koska siellä voi olla enemmän ongelmia muualla. Se tulee halvemmaksi, että sinulla on kaikki korjaukset tehty samaan aikaan, eikä odottaa.

Aina tarkastaa oman katon saappaat, kun satut olemaan katolle, jostain syystä. Heillä on taipumus kuivua ja crack, jolloin vaurioitunut alueilla, joilla sade ja lumi voi tulla. Olla valmis poistaa ja korvaa ympärillä vyöruusu, liian. Katon saappaat löytyvät useimmat suuret rautakaupat.

Kun perusteellinen tarkastus ja puhdistus katon, se on välttämätöntä paikata ja sinetöidä kaikki ongelma-alueita. Varmista, että sää raportti osoittaa, kiva sää, koska tiivistys materiaalit voivat kestää jopa kaksi päivää täysin parantaa. Tiiviste tai muu pinnoite olisi sovellettava sen jälkeen, kun alueet ovat kovettunut.

Kuten näette, se on aikaa vievää ja energiaa tyhjennys hoitaa katto. Mutta sinun pitäisi myös tietää, miten suuresti tärkeää katto hoito on teidän mukavuus ja turvallisuus. Seuraavan kerran kun kohtaat katto ongelmia, muista tämä artikkeli. Se on fiksu asia tehdä.