Peniksen Venyttäminen

Uusi WordPress? Nämä Vinkit Voivat Auttaa!

WordPress voi olla hyvin vaikeaa alustan käyttää, julkaista blogitekstejä, jos et ymmärrä miten sitä käytetään oikein. Monet ihmiset olettaa, että se on helppo käyttää, mutta se voi helposti tulla monimutkainen. Kaikki sinun WordPress voi vaikuttaa blogin virkaa, joka on, miksi se on tärkeää sinulle, jatka lukemista varten joitakin hyödyllisiä vinkkejä alla.

Tee teema nykyisen sivustosi piirtämään enemmän liikennettä. Vaihda uusi teema, joka korostaa värejä ja logoja. Myös, voit valita enemmän professioanl teema, jos olet aikeissa osoittaa sivuston pois suuri määrä potentiaalisia asiakkaita joka päivä.

Varmista, että sivupalkki ei ole liian sekainen. Sidebars useimmat WordPress blogit ovat kaoottinen sotku, täynnä sosiaalisen median kuvakkeet ja mainokset ja linkit. Priorisoida, mitä menee sivupalkissa. Varmista, että kävijöitä blogiisi ei tarvitse etsiä mitään, he saattavat olla etsimässä.

Tutustu lisäosat löytää yksinkertaisia työkaluja, jotka tekevät sivuston tai blogiin paremmin. Esimerkiksi, voit lisätä kalenterin puolella valikkorivi, jotta voit jakaa tapahtumia, jotka olisi mielenkiintoista lukijoille. Voit myös löytää monet suuret add-ons, jotka tarjoavat ohjaus mainonta, kääntämällä sivustosi tuloja maker.

Varmista, että kaikki tiedot sivusto on nykyinen. Tämä on erittäin tärkeää, koska katsojat yleensä kääntyä pois sivuston, jos se on vanhentunut tai muistuttaa hyvin vanhaa tietoa. Viettää aikaa kunkin viikon päästä eroon vanhentunut materiaali sivustosi parantaa, miten se näyttää.

Salli kaikki käyttäjät, jotka vierailevat sivustosi kyky kommentoida käyttämällä Facebook. Tämä on erittäin tärkeä työkalu, joka tulee saada nimesi poikki satoja tuhansia ihmisiä. Simple Facebook Connect plugin voidaan käyttää, jos haluat asentaa tämän ominaisuuden sivuston.

Käytä Title-ja Alt-kun olet lataamalla kuvia. Kun laitat kuvia postitse, voit kirjoittaa tekstiä. Voit luoda enemmän SEO lauseita ja katsojat ovat kyky nähdä, mitä kuvat ovat käytettävissä, jos he ovat kääntyneet kuvat pois.

Viestit näkyvät kronologisesti oletuksena; voit kuitenkin muuttaa tätä. Muuttaa päivämääriä järjestää virkaa. Voit tehdä tämän, avaa viesti ja etsiä päivämäärän yläosassa oikeassa kulmassa. Muuta virkaa asema, valitse päivämäärä ja vaihtaa se.

Hallita kuriton roskapostia ei sammuttamalla kommentteja, mutta asentamalla oikea plugin. Aksimet on anti-spam plugin on poikkeuksellinen pitämään sivuston ylös ja ylös. Voit myös lisätä Recaptcha, joka lisää captcha kommentit-ruutuun sivuston, jolla varmistetaan, ettei botit voi jättää viestin.

Turvallisuus on äärimmäisen tärkeää, WordPress, joten emme koskaan jaa salasanaasi. Lisäksi, vain käyttää hyvämaineinen sivustot kun lataat plugins. Jos sivustosi on hakkeroitu tai hyökänneet haittaohjelmia, voit menettää koko juttu.

Varmista, että olet varmuuskopioida blogi. Tee se säännöllisesti. Siellä on plugin nimeltään Xcloner, jotka tekevät se helppo varmuuskopiointi blogiisi. Todellinen plugin ei ole oikeastaan väliä, kunhan se on jotain, että voit käyttää suhteellisen helposti. Se olisi sääli menettää koko blogi.

Se ei ole mahdollista oppia kaiken on tietää WordPress yön yli. Kuitenkin, jos otat aikaa seurata yksinkertaisia vinkkejä tässä artikkelissa ja pitää oppia lisää, voit hallita sitä ei ole aikaa. Sen jälkeen, kun kaikki, eikö se ole tärkeää todella ymmärtää kaikki on tietää WordPress?