Peniksen Venytys Kokemuksia

Hyviä Neuvoja Vähentää Astma Ongelmia,

On paljon ihmisiä, jotka elää astman kanssa eläminen tuskaa, että he eivät tiedä, he voivat lievittää. Totuus on, on olemassa tapoja auttaa lievittää joitakin kipu ja stressi, että mukana astma, tässä artikkelissa käydään läpi joitakin keskeisiä vinkkejä, voit oppia auttaa sinua ulos.

Saatat ajatella, että käyttämällä tuuletin auttaa sinua hengittää paremmin. Jos et pöly talosi oikein, käyttämällä tuuletin aiheuttaa ilma kuljettaa pölyä. Tämä voi aiheuttaa sinua vaikeuksia hengitys. Sinun tulisi aina pöly talosi ennen kuin käytät fani.

Siivota talon ruokaa ja vettä. Pitää ruoka sisällä jääkaappi. Kun annat ruokaa tai vettä istua, olet houkutella pieniä bugeja ja torakat, joka voi aiheuttaa allergisia reaktioita. Jos sinun täytyy pitää ruokaa ulkopuolella, jääkaappi, harkita saada ruokaa ruokakomero tai avaamalla ikkunat.

Hyvä vinkki, jotka voivat auttaa sinua hallita oman astma on pitää kodin puhtaana. Jos talosi on sotkuinen, voit olla paljon enemmän alttiita ottaa astmakohtauksen. Varmista, että et käytä mitään puhdistusaineita, jotka ovat kovia kemikaaleja, koska ne voivat myös laukaista astman.

Se on tärkeää, että pidät kodin ja työympäristön puhdistaa, jos sinulla on astma. Pöly ja bakteerit voivat pahentaa astman oireita ja leikkaa pois happea keuhkoihin. Koska pölyä kertyy melko nopeasti, on suositeltavaa, että sinun pölyä huonekalut ja kodinkoneet vähintään kerran viikossa.

Keuhkoputkia ovat yleinen hoito astma, joka on lääkärin määräämä. Se on yleensä muodossa inhalaattorin, ja siellä on lyhyt ja pitkävaikutteinen hoitoja. Lyhyen aikavälin auttaa välitön oire, kun pitkävaikutteinen annos on jatkuvia ongelmia.

Kodin voi olla syy teidän astma ja sen laukaisee. Nämä käynnistimet ovat pölyä, itiöitä ja hometta. Pysyä terveenä ja vähentää mahdollisuuksia astmakohtauksia, sinun pitäisi olla tarkastaja käy talosi vuosittain poistaa näitä haitallisia aineita. Puhdistus talosi säännöllisesti, on yksi tapa pitää nämä aineet kertyvät.

Acid refluksi on yleisesti jäänyt diagnoosi astmaatikoille. Sinun ei tarvitse kokea närästystä olla kärsivät happo refluksi. Jos se aiheuttaa astmakohtauksia, hoito on hyvin erilainen kuin niille, joiden astma on aiheuttanut enemmän perinteisiä syitä. Keskustele allergialääkäri tai lääkäriin, jos luulet he voivat olla syy.

Jos sinulla on lapsia, joilla on astma, olla tietoisia niiden oireita ja katsella niitä. Monet lapset eivät halua raportoida oireita, koska he pelkäävät joutuvansa pois hauskaa toimintaa. Jos huomaat lapsi kärsii oireista, varovasti kannustaa käyttämään inhalaattori ilman vaatimusta, että ne poistetaan tilannetta.

Pysyä sisätiloissa aikana korkea siitepölyn määrä päivää. Siitepöly ja muut ilmassa allergeenit huomioon monia astman oireita. Kun siitepölyn määrä saavuttaa korkeampia tasoja, niiden potilaiden määrä, ENSIAVUSSA, joilla on vaikea astma hyökkäyksiä kasvaa. Välttää hyökkäys, pysymällä sisätiloissa, joissa on ilmastointilaite tai muita ilma-suodatus järjestelmä.

On tärkeää tietää, miten käyttää astmalääkkeiden oikein. Sinun täytyy löytää kaikki noin lääkkeesi. Sinun täytyy tietää-miten tehdä se ja milloin, mahdolliset sivuvaikutukset ja miten se ohjaa astma. Jos sinulla on käytön mukaan laskutettava inhalaattorin, selvittää, miten oikein käyttää sitä.

Kun luet tämän artikkelin, sinun pitäisi aloittaa tunne enemmän optimistinen ja positiivinen siitä, miten elät, joilla on astma. Muista, että tämä artikkeli palvelee vain yhtä, mutta osa materiaalista voit oppia, miten auttaa sinua kautta astma, etsimään lisää tietoa ja soveltaa sitä, ja sinun pitäisi tuntea vakava ero.