Peniksen Venytys Painoilla

Top Vinkkejä Auttaa Sinua Valita Paras Kahvi

Paljon ihmiset rakastavat kahvia, mutta ovat hämmentyneitä siitä, miten he voivat saavuttaa ihanteellinen hautua kotona. Jos haluat oppia tekemään parempaa kahvia, tarvitset vain muutamia vinkkejä. Opit, miten tehdä kahvia parhaista tavoista on tehdä se.

Kun kahvi on panimo, yritä liotus kahvia mukeja kuumalla vedellä. Kylmä muki on viileä pois juoda, ennen kuin voit jopa saada se teidän huulet! Kun kahvi on valmis, yksinkertaisesti kuivaa mukeja ja palvella. Tämä temppu on pitää se kuuma paljon kauemmin.

Vältä kahvia pakastimeen. Äärimmäiset lämpötilat pakastin tuhoaa öljyjen kahvia. Sen sijaan, juoda, mitä sinulla on tai ostaa pienempiä määriä kahvia. Jos et osta liian paljon kahvia, sinun ei tarvitse huolehtia säilytä sitä pitkään aikaan.

Sinun ei pitäisi koskaan lämmitä kahvia, koska se vain polttaa juoma, ja maku on paljon pahempi kuin kylmä. Sen sijaan tietää, kun sinulla on kahvia enemmän kuin 20 minuuttia. On eristetty muki tai terminen karahvi kätevä näissä tilanteissa säilyttää alkuperäisen lämpöä ja lämpöä.

Älä heitä pois vanhaa kahvia syistä. He voivat palvella monenlaisia hyödyllisiä tarkoituksia kotona. He voivat auttaa puhdistaa astiat ja päästä eroon takapihalla tuholaisia. Lisäksi niitä voidaan käyttää komposti omassa puutarhassa. Lopulta, he jopa on joitakin kauneus käyttää! Se on hämmästyttävää, mitä nämä vanhat kahvinporot voi tehdä.

Suklaa ja kahvi on loistava yhdistelmä! kokeile tarjoilua neliö sekä kuppi. Palan suklaata jonka jälkeen sula-in-suussa sip java on uskomaton nautinto! Suklaata voi nauttia myös kastamalla se, tai jopa pudottamalla pala suoraan kahvia.

Ennen kuin päätät drive-thru perustaminen että haluat ostaa joka aamu, kokeile niitä kaikkia saada käsityksen, että pidät eniten. Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on tyytyä keskinkertainen kahvia, jos on paikka, että et saisi parempaa.

Kun lisäät siirappi kahvi, lisää se kuumaa kahvia ennen kuin lisäät mitään muuta. Jälkeen kaatamalla kuumaa kahvia, lisää siirappi ennen kuin lisäät muita kohteita, kuten kermaa tai maitoa. Lämpöä kahvi auttaa siirappi liukenee nopeammin. Tämä auttaa lisätä yleistä maku ja tuoksu kahvia.

Vain tallentaa kahvipapuja huoneen taso lämpötiloissa. Kahvipapuja, jotka varastoidaan sisällä kylmä laite on menossa houkutella ja imeä sekä tiivistyminen ja aromit lähellä elintarvikkeita. Tuloksena maku kahvia on menossa päätyä heijastaa tätä, ja muuttua huonompaa kahvia.

Jos haluat kupin vahvaa kahvia kuin sinun pitäisi paahtaa papuja 12-14 minuuttia. Papu sokeri caramelizes, jolloin pavut hieman rasvaisuutta, kun otetaan pois roaster. Tämä antaa kahvia lähes smokey maku, täydellinen espressoa tai niille, jotka vain rakkaus vahva kuppi joe.

Estää jääkahvi tulemasta vetinen, yritä tehdä kahvia jääpaloja. Kun säännöllinen jääpalat sulaa jääkahvi, he voivat vesittää sitä. Välttää sitä, kaada joitakin huone-lämpötilan kahvin osaksi jääpala tarjottimet ja aseta ne pakastimeen. Hieman myöhemmin, sinulla on kahvia jääpaloja, joka lisää enemmän kahvin makua jääkahvi kuin ne sulavat.

Jos todella rakastat kahvia, sinulla on myös todella vihaan huonoa kahvia. Näitä ehdotuksia olisi pitänyt avustaa sinua tietää, miten tehdä juuri niin. Nämä ideoita auttavat sinua, ei väliä mitä tyyppi kahvin maku haluat saavuttaa.