Peniksen Venytys Tutkimus

Ajatellut Saada Koira? Löytää Hyödyllistä Tietoa Täältä

Kuka tahansa voi mennä ulos ja saada koiran ja tuoda hänet kotiin. Kuitenkin, jos haluat kunnolla huolta oman koiran, sinun täytyy tietää, mitä olet tekemässä. Kiinnitä huomiota seuraaviin hyödyllisiä neuvoja niin, että voit varmista, että koira on kaiken, mitä se tarvitsee voidakseen elää ja pitkän ja terveen elämän.

Älä koskaan lyö koiraasi. On olemassa parempia tapoja kouluttaa koiraa ilman, että joutuu turvautumaan väkivaltaan. Paras tapa kouluttaa koira on vahvistaa myönteistä käyttäytymistä herkkuja ja huomiota. Negatiivinen käyttäytyminen tulee käsitellä ankara ja tuomitseva ääni, toisin kuin silmiinpistävää eläin.

Aikataulu säännöllisiä eläinlääkärin käyntejä. Säännöllisesti eläinlääkärin tentit ovat erittäin tärkeitä oman koiran yleistä terveyttä – kuten ihmisillä, se on tärkeää saada kiinni kaikki terveysongelmat jo varhaisessa vaiheessa. Eläinlääkäri varmista, että koirasi on ajan tasalla hänen rokotukset, ja tarkistaa muita ongelmia, kuten paino ja hampaiden ongelmia tai loisia.

Sinun ei pitäisi tehdä koiran tehdä, mitä se ei halua tehdä. Jos koira ei ole kiinnostunut herkkua, älä pakota lemmikkisi syödä sitä. Kun saat koiran, sinun pitäisi viettää jonkin aikaa oppia, mitä erilaisia asioita se nauttii.

Saatat olla kiusaus käyttää suosikki hiukset shampoo koiralle, mutta tämä ei pidä tehdä. Ihmisen shampoo voi aiheuttaa koiran ihon kuivua. Sen sijaan, löytää laatu shampoo, joka on tehty koiria varten. Kun kylpy koiran, varmista, että huuhtele kaikki jäännös pois hänen turkista.

Jos harkitset omistaa koira, pitää mielessä, koko kodin, kun olet valinnut rodun. Suuret koirat eivät sekoita hyvin pieniä asuntoja, ellei sinulla on kyky kävellä niitä usein. He tarvitsevat liikuntaa ja tilaa vaeltaa. Tässä tilanteessa pienempi vanhentunut saattaa olla parempi vaihtoehto.

Sulhasen koirasi usein. Pitää ne puhtaana ja vähentää määrää hiukset ne irtoa harjaamalla niitä usein. Kun sää lämpenee, aloittaa tarkistamalla niitä punkkeja ja kirppuja päivittäin. Koirat vaativat yleensä muutaman kylpyjä vuodessa. Ennen kuin annat koirasi kylvyssä, varmista, että voit leikata tai kammata pois matot ja kiemurat. Huuhtele turkki huolellisesti, jotta vältetään lian kiinni kaikki saippua jäännös.

Jos sinulla on koira, joka ei voi toimia oikein, kun he eivät ole ympärilläsi ja kehittyy erottaminen ahdistus, kokeile laittaa joitakin pehmeä musiikki, kun menet ulos. Sound of music voisivat auttaa häntä tuntea olonsa turvalliseksi ja pitää hänet yritys. Se voisi olla oikea temppu lievittää koiran ahdistusta.

Ennen kuin pää ulos päivän hauskaa auringossa koiran kanssa, dab aurinkorasvaa! Koirat voivat saada erittäin vakavia palovammoja nenään ja sisällä niiden korvat, niin myös hänen oma aurinko-suojan hoito. Vain varmista, että ei ole sinkki-tai PABA tuotteen käytät.

Jos et kylpeä koirasi usein, varo merkkejä kivulias earaches, että voi olla ongelmallista kulmahampaat. Ne voi tapahtua, kun liian paljon vettä menee korviin. Käytä pumpulia dabbed vauva öljyä antaen hänelle kylvyssä, ja että pitäisi pitää vettä pääsemästä sisään, vaikka hän roiskuu ympäriinsä.

Jos jätät koirasi kanssa boarder, on olemassa tiettyjä asioita, sinun täytyy kertoa heille. Varmista ensin, että rajalta on useita tavoittaa sinut hätätilanteessa. Myös kertoa heille mitään käyttäytymiseen kysymyksiä sinun koira on. Jos koira tarvitsee erityisiä elintarvikkeita tai lääkkeitä, anna rajalta tietää tämän hyvin.

Koirasi rakastaa sinua ehdoitta, ja haluat varmista, että voit tarjota kaikkein häntä. Siksi, se on välttämätöntä, että voit hyödyntää tietoa olet saanut niin, että voit työskennellä kohti hyvää huolta lemmikin. Lemmikkisi ansaitsee asianmukaista hoitoa, ja nyt voit antaa sen hänelle.