Peniksen Venytys

Hiustenhoitotuotteita Neuvoja Sinun Pitäisi Todella Tietää

Näinä päivinä, näyttää siltä, että olet joutunut enemmän ja enemmän ihmisiä, jotka haluavat olla suuri hiukset ja miksi ei? Uudempia, high definition video-kamerat ja kasvava suosio, että olemme nähneet, sosiaalinen verkostoituminen, ihmiset altistuvat kameran edessä enemmän kuin koskaan ennen. Tämä artikkeli on menossa antaa suuri hiustenhoitotuotteita neuvoja sinulle.

Älä koskaan käytä harjaa märät hiukset. Harjaus vetää hiuksiin ja aiheuttaa sen katkeamisen. Käytä aina laaja-hammastettu kampa juuri pesty hiukset välttää rikkoutuminen ja stressiä hiukset. Yhdistämällä käytä laaja-hammastettu kampa leave-in hoitoaine pitää hiukset terveinä ja antaa sen kadehdittava kiilto.

Vaihdella asentoa poninhäntä, jos käytät tätä tyyliä usein. Stressi voi ilmetä hiukset jopa käytettäessä pehmeä scrunchies. Tämä stressi voi johtaa rikkoutuminen ajan. Jos työ vaatii sinua sitoa sinun kampauksen takaisin, varmista, että anna sen alas, kun et ole töissä.

Vähennä lämpöä käytät hiukset. Hiustenkuivaaja, curling silitysraudat ja tasainen rautoja voi kaikki tehdä merkittävää vahinkoa hiukset. Hiukset ja iho eivät ole niin erilaisia, ja tuote, joka voisi vahingoittaa ihoa todennäköisesti myös vahingoittaa hiuksia. Käyttää näitä tuotteita harvemmin tai pienempi asetus, kun se on mahdollista.

Jos rakastat tekstuuri hiukset sen jälkeen, kun olet käynyt uimassa, sitten on turvallisempaa, enemmän rauhoittava tapoja saada, että aaltoileva näyttää. Etsi suihkeita, jotka on merkitty “suola spray”. Jos olet tyyppinen henkilö, joka tykkää tehdä reseptejä kotona, vain sekoittaa teelusikallinen täynnä merisuolaa noin kahdeksan unssia puhdistettua vettä. Seuraavaksi laita laventeli öljyä (noin kymmenen tippaa), ja olet luonut pullo ocean onnea.

Vältä alkoholia-pohjainen muotoilutuotteita välttää kuivumisen kiharat hiukset. Paras tapa soveltaa muotoilutuotteet tuotteet on erillinen hiukset useisiin osiin, ja soveltaa muotoilutuotteet voiteet tai geelit vaikka hiukset on vielä kostea. Loistava tapa pitää hiukset kostea aikana sovellus on käyttää spray pullo täynnä vettä.

Kun vertailet hiustenhoitotuotteita, valita ne, jotka ovat pääasiassa valmistettu orgaaniset ja luonnolliset ainesosat. Varmista, että hiukset tyyppi vastaa shampoot ja hoitoaineet, jotka voit ostaa. Kunnes olet löytänyt oikean tuotteen hiukset, pitää yrittää erilaisia itse.

Älä unohda suojakerroin hiukset. Yli-altistuminen UV-säteet voivat kuivua luonnolliset öljyt teidän hiukset, jolloin hiukset tylsää, hauras, ja houkuttelevaa. Muista pukeutua hattu, kun aiot viettää aika auringossa. Tämä suojaa kasvot ja hiukset.

Saat parhaan näköiset hiukset mahdollista, kannattaa käyttää hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Nämä hoitoaineet antaa sinulle hämmästyttäviä vaikutuksia, että sinun tyypillisesti liittävät normaali hoitoaine, mutta vaikutukset kestää koko päivän! Löydät jätä-hoitoaineet paikalliselta huumeiden tallentaa tai salon, joko, voidetta tai spray-muodossa.

Jos sinulla on rasvainen tukka, älä pese sitä joka päivä. Hiusten pesu kaksi tai kolme kertaa viikossa on hyvä, jos sillä on taipumus saada öljyinen. Varmista, että olet pestä hiukset huolellisesti ja huuhtele kaikki shampoo tai hoitoaine selvittää hiukset. Jos hiukset pysyy rasvainen, kokeile eri tuotteita.

Sinun pitäisi varmista, että ruokavalio sisältää proteiinia, jos haluat hiukset näyttää parhaimmillaan. Kuten muun kehon, teidän päänahan ja hiukset tarvitsevat oikea ravitsemus pysyä terveenä. Tasapainoinen, monipuolinen ruokavalio parantaa yleistä laatua hiukset, ja mukaan lukien runsaasti proteiinia tulee tehdä siitä kiiltävä.

Älä harjaa tai kampaa hiukset, kun se on märkä. Hiukset on hyvin hauras, kun se on märkä, ja se on tärkeää varmista, että olet odota, kunnes hiukset on, ainakin enimmäkseen kuiva, ennen kuin kampaa tai harjaa se. Harjalla voit käyttää pitäisi myös olla pehmeät harjakset.

On kaikkein ylellinen hiukset, se kaikki alkaa syöminen terveellistä! Sinun täytyy syödä ravitsevia elintarvikkeita, erityisesti elintarvikkeita runsaasti vitamiineja ja E. Ne auttavat antaa sinulle kiiltävät hiukset! Myös olla varma, syödä paljon proteiinia, sillä proteiini edistää tervettä hiusten kasvua. Kaksi suurta proteiinin lähteitä ovat pähkinät ja munat.

Kääri se kaikki ylös, se on selvää, että sinun täytyy etsiä paras, ei väliä mitä teet. Käveleminen huonon näköiset hiukset voi olla merkittävä vaikutus teidän ulkonäkö. Mennä eteenpäin ja kestää muutaman minuutin kokeilla näitä erinomaisia vinkkejä niin, että voit pitää hiukset etsivät kaunis. Voit saavuttaa ihana tuloksia.