Peniksen Verenkierron Lisääminen

Tapoja, joilla Voit Säästää Kodin Omistaja Vakuutus

Jokainen, joka omistaa kotiin on vakuuttaa. Ei jokainen asunnonomistaja tietää, miten saada paras politiikat ja paras löytöjä. Kotivakuutus on niin laaja kenttä, ja kustannukset ovat niin korkeat, vain vähän oppiminen voi olla hyvin suuri vaikutus. Tässä muutamia vinkkejä venyttämään vakuutus dollari edelleen.

Laske vuotuiset vakuutusmaksut kotiisi, lisätä vähennyskelpoinen määrä. Vaikka tämä tarkoittaa, että vähäisiä vaatimuksia, kuten vuotavat putket, rikki ikkunat tai vastaavat ei kata tämäntyyppisiä vaurioita yleensä vain maksaa muutaman sata dollaria korjaus, joka on vähemmän kuin tallennat.

Säästä rahaa oman asunnonomistaja vakuutus ei ostaa kohteita, jotka ovat mahdollisesti vahingollista. Rakennus on uima-allas tai ostaa trampoliini voi nostaa vuotuinen palkkio peräti kymmenen prosenttia tai jopa enemmän. Sen sijaan, vierailla naapuruston uima-allas ja leikkipaikka ja saada sama nautintoa halvemmalla.

Kun otetaan huomioon, vakuutus kotiin, varmista, että on teidän arvoesineitä aiemmin arvioidusta. Näin varmistetaan, että jos ne on vaihdettava, saat oikeudenmukainen jälleenhankinta-arvo vuonna nopeampaa aikaa. Voit tehdä tämän, on asiantuntijan arvioitava kuuluvien ja sitten lähettää virallisen arvion vakuutusyhtiölle.

Jos haluat olla varma, että olet maksetaan oikein asunnonomistaja on vakuutuskorvauksen, sinun täytyy ilmoittaa kaikista menetys vakuutusyhtiö välittömästi. Saamiset kotona ovat tietyin aikaa rajoituksia, joten odottaa liian kauan voi antaa vakuutuksenantajan on syytä todeta, että väite ei ole enää voimassa.

Hälytysjärjestelmä voi auttaa vähentämään teidän palkkio. Tämä vähentää mahdollisuuksia kodin kokevat murrosta. Vakuutusyhtiö lopettaa ottaen huomioon, talosi riskialtista asia, vakuuttaa ja laskea hinta oman vakuutus. Toimitettava kaikki asiakirjat antajaa.

Välttää lisätä oman asunnonomistaja vakuutus korko, sinun tulisi välttää lähettämällä pieniä väittää. Jotkut vakuutusyhtiöt ottaa jopa pieniä vaatimuksia huomioon, kun mietitään jos he haluavat pitää sinut kuin vakuutuksenottaja, ja saatat löytää itsesi vakuuttamattomien suuria asioita, koska et halunnut olla korvataan suhteellisen pieni määrä.

Home security system on hyvä sijoitus, jos olet ostamassa on kotivakuutus. Tällä tavalla, voit ehkä vähentää vakuutusmaksuja vähintään 5%. Varmistaa oman turvallisuuden järjestelmä ilmoittaa viranomaisille niin, että sinulla on todisteita, jos vaatimuksen.

Jos mahdollista, maksaa pois teidän kiinnitys säästää rahaa kodin omistaja vakuutus. Taloa maksetaan täyttä mielissä vakuutusyhtiö henkilöstö kotonaan. Tämä aiheuttaa heille pienempi palkkio. Heti, kun asuntolaina on maksettu pois, soita vakuutusasiamies, joten kustannussäästöjä voi alkaa.

Varmista, että olet suojattu, kun kyseessä on katastrofi, ostaa taattu jälleenhankinta-arvon vakuutus. Näin varmistetaan, että kohteita hävisi katastrofi korvataan niiden nykyinen markkina-arvo, ei väliä kuinka paljon ne maksavat. Tämä on erityisen tärkeää kodeissa, koska rakentamisesta aiheutuvat kustannukset yleensä nousee ajan myötä.

Varmista, että asunnonomistaja vakuutus politiikka on “taattu jälleenhankinta-arvo”. Tämä suojaa investointeja on tehty kotona, koska jos kotona on tuhonnut luonnonkatastrofi, se tulee uudelleen, riippumatta kustannuksista. Rakennus kotiin lisää kustannuksia joka vuosi. Tämän tyyppinen politiikka antaa sinulle taloudellinen tyyny ja imee yhä kotona-rakennuksen kustannuksia, joten sinun ei tarvitse.

Jos sinulla on lapsia pois, college, tutkimus-kodin omistajan vakuutusturva politiikan nähdä, jos heidän omaisuutensa asuntolassa on katettu. Useimmat politiikat tarjota joitakin kattavuus varkaus tai vahinko niin kauan kuin lapsi on osa kotitalouksien, mutta se riippuu myös arvoa heidän omaisuutensa. Jos lapsesi elää off-kampuksella asunnossa, ne eivät välttämättä kuulu lainkaan.

Toivottavasti nämä asunnonomistaja vakuutus vinkkejä on ollut jotain hyötyä sinulle. Tämä vakuutus on auttaa sinua tapauksessa katastrofi; haluat saada paras, kaikkein kustannustehokkain kattavuus voit. Jos haluat tehdä reklamaation, voit arvostavat jokainen vähän aikaa ja vaivaa ottaa löytää paras käsitellä on kotivakuutus nyt.