Peniksen Verenkierron Parantaminen

Legendaarinen videopeli Neuvoja Mestareiden

Kuten kaikki elämässä, ei jokainen video peli on luotu tasa-arvoisiksi. Siellä on high end-pelejä että kuljettaa yhtä korkea hinta ja on bargain-kellarissa pelejä, jotka olisi laittaa jopa pienet lapset nukkumaan. Oppia ero välillä pelejä lukemalla hyödyllinen artikkeli alla.

Muista käyttää tekstityksiä. Se on vaikeaa, voit tehdä pois kaikki, että on sanoi pelin aikana? Tarkista tekstityksen vaihtoehto peli on vaihtoehto valikosta. Tämä voidaan yleensä löytyy audio-osa pelin. Voit löytää vaihtoehto tässä on tekstitys päälle tai pois päältä.

Kun gifting peli, varmista löytää EJRK: n luokitus; tämä on välttämätöntä, jos lahja on lapsi. Tämä luokitus osoittaa, että sopiva ikä tasoilla pelejä ja voit tietää, jos he ovat väkivallan. Sitä voidaan käyttää auttaa sinua päättää, jos aiot ostaa pelin tai ei.

Anna-pelin musiikin mahdollisuus. Jos kuitenkin olet vihainen, sen jälkeen tunnin tai niin, älä pelkää mykistää television tai tietokoneen ja pelata joitakin musiikkia oman. Sinulla on paljon enemmän nautittavaa pelaamista kokemus, joka tavalla ja ovat vähemmän todennäköisesti saada päänsärkyä pelaa.

Kuten vanhempi, se on tärkeää muistaa, että lapset eivät ole “off” – kytkin niiden aivot. Ilman vanhempien väliintuloa, lapset voi (ja tulee) pelata video pelejä monta tuntia pysähtymättä. On tärkeää seurata aikaa, lapsesi voi pelata niiden pelejä. Aseta raja ja olla johdonmukaisia ja yrityksen tämän raja.

Se on yleisesti tunnettu tosiasia, että useimmat lapset nauttia pelaaminen video pelejä. Kuten vanhempi, on olemassa useita asioita, sinun pitäisi seurata, kun se tulee lapsesi pelaamista kokemuksia. Ensinnäkin, varmista, että lapsesi pelejä ovat ikään sopivia. Seuraavaksi sinun täytyy asettaa päivittäinen raja, kuinka paljon aikaa lapsi voi viettää playing video pelejä. Se on myös erittäin tärkeää olla hyvin selvillä siitä, genren pelejä lapsi saa pelata.

Vanhempien tulisi seurata verkossa toimintaa heidän lapsensa pelaa videopelejä. Monet pelit ovat ottaneet toimintaa verkossa, jonka avulla lapsesi puhua muut ympäri maailmaa kun he pelaavat. Asettaa tiukat ohjeet siitä, mitä on keskusteltu, ja yrittää olla valppaana noin seulonta niille, jotka tekevät sen heidän ystävänsä luettelosta.

Tarkista, onko paikka voit saada video pelit on palkintoja ohjelman. Voit saada ylimääräisiä alennuksia pelejä, ja jopa tilaukset pelaamista lehtiä. Nämä voivat myös palkinto olet extra rahaa kaupankäynnin käytettyjä pelejä. Se voi maksaa rahaa rekisteröityä, mutta palkitsee lisätä nopeasti, jos menet sinne usein.

Valvo lapsesi video pelin pelaaminen. Videopelit ovat nyt mitoitettu aivan kuten elokuvia ja joka voi auttaa. Tämän avulla voit seurata sisältöä lapsesi on alttiina. Riippuen lapsen iästä, pitää hänet poissa peleistä, jotka ovat tarkoitettu niille, jotka ovat kypsempiä kuin hän.

Yritä välttää ostaa uusia pelejä konsolit ja tietokoneet. Tyypillinen lähtöhinta on kuusikymmentä dollaria, mutta usein laskee viisikymmentä dollaria muutaman viikon tai kuukauden. Mitä kauemmin odotat ostaa otsikko, halvemmaksi se tulee voit saada sama peli.

Rakentaa käden voimaa. Puristamalla tennispallo ei ole vain hyvä tapa lievittää stressiä, se voi myös rakentaa voimaa käsissäsi. Tämä on tärkeää niille, maratonipelisessioita, jotka voivat jättää kädet krampissa ja kipeä. Ottaa enemmän käden voimaa myös antaa sinulle enemmän valvontaa, antaa sinulle reuna kaikki pelit.

Venyttely on välttämätöntä. Aivan kuten mikä tahansa toistuva toiminta, pitkäaikainen pelaamista voi johtaa kipeä kädet ja, äärimmäisissä tapauksissa, carpel tunneli oireyhtymä. Maksimoida pelaamista kestävyys, venyttää kädet usein. Aloita muutamia venyy ennen kuin istua alas peli, ja muista pitää taukoja ja venytellä sormia aikana pelin.

Paras video pelikonsolit ovat tyypillisesti julkaissut kuukauden tai kaksi ennen Joulua ostaa kausi. PS3-järjestelmä on ainoa hyväksymisen sääntö, jos se ei tuotanto-valmis ennen Joulun. Jos aiot ostaa uuden konsolin järjestelmä, odota, kunnes Joulun kauden uutuudet.

Auttaa lapsesi turvassa, kun he ovat pelaamista online. Monitor, jotka ne ovat vuorovaikutuksessa. Valitettavasti, online-pelaamista on paratiisi seksuaalinen saalistajat. Pitää lapsesi turvassa rajoittamalla heidän online-vuorovaikutusta ja antaa heidän puhua vain muut lapset, he tietävät tosielämässä.

Ole erityisen varovainen noin vartiointi henkilötietojasi valtakunnassa online video pelejä. Suosittuja pelejä tehdä suosittuja tavoitteita, hakkerit ja huijarit. Älä koskaan anna kirjautumistiedot tai henkilökohtaisia tietoja muille pelaajille. Se on hyvä idea käyttää ainutlaatuinen käyttäjätunnus ja salasana pelit ja pelipalvelut; älä uudelleen käytä kirjautumistiedot sähköpostiisi tai muita online-tilejä.

Ymmärrä, että jotkut pelit sisältävät monen pelaajan vaihtoehtoja, jotka voivat altistaa lapsesi muille internetissä. Tässä tapauksessa, sinun pitäisi olla valvonta, jotka teidän lapset puhuvat, koska et halua niitä liikaa tekemisissä tuntemattomien kanssa. Tämä voi auttaa laittaa lapselle turvallisin asento mahdollista.

Ei jokainen video peli on hyvä käyttää teidän pelaamista aikaa. Sinun täytyy ymmärtää, mitkä ovat hyviä ja mitkä eivät. Pitää nämä seikat mielessä, kun valitset video pelit niin, että voit kiinni kanssa parhaita saatavilla.