Peniksen Ympärysmitta Keskiarvo

Top Camping Vinkkejä Suoraan Asiantuntijat

Camping on loistava tapa viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Se sitoo sinut oman rakkaansa kuin koskaan ennen. On kuitenkin olemassa monia asioita huomioon, kun suunnittelet telttaretkellä. Seuraava artikkeli voi auttaa sinua paremmin valmistautua seuraavan kerran mennä camping.

Kun menee camping, sinun täytyy varmistaa, että et pidä lista kaikki tarvikkeet, jotka aiot tuoda. Sinun täytyy varmista, että olet sisältävät kaiken, että tarvitset matkallasi. Tämä on paras tapa varmistaa, että et unohda jotain matkaa varten.

Tuo iso roskakoriin laukku dirtied pesula, ja pitää sen keskeinen sijainti, sopii kaikille oman puolueen. Antaa heidän pakata vaatteet erikseen, sillä tämä tekee siitä paljon helpompi löytää kuin jos sinulla on kasa kaikki yhteisön varastointi laatikko tai pussi. Nakata kuivausrumpu arkki tahansa laukku haluat hajuisia tuore.

Pidä silmällä sää. Sade tai muut olosuhteet voivat vaikuttaa oman matka-aika ja kokemus leirintäalueella. Varmista, että sinulla on vaihde, joka on sopiva sää olosuhteet, jotka saatat kohdata. Säädä lähdön aikaa kuin on tarpeen yrittää välttää valtaosan huono sää, jos mahdollista.

Jos sinulla on pienokaiset camping, pack muutama taidetarvikkeita. Kun saat sivuston, näyttää heille, miten tehdä lehti rubbings. Aina on olemassa erilaisia lähtee kaikki muodot ja koot, niin yrittää ne kaikki pois vie aikaa. Lapset on onnellinen ja sinulla on joitakin rauhaa ja hiljaisuutta, kun olet rentoutua ja katsella niitä.

Suunnistus on avain, kun se tulee camping. On tärkeää tietää, missä olet ja miten päästä takaisin sivistyksen pariin, jos olet eksynyt. Aina tuo alueen kartta ja kompassi auttaa sinua. Voit myös käyttää ulkouima-GPS, joka antaa sinulle navigointi tietoja, sekä muita tietoja, kuten korkeus.

Kun menee camping, yritä ostaa ei-pilaantuvia kohteita syödä. Ei ole jääkaappeja luonnossa, niin kaikki tuo on pidettävä hyvässä järjestyksessä. Voit varmasti tuo jäähdytin laittaa ruokaa, mutta jäähdytin on lisätty irtotavarana matkallasi. Siksi, tehdä työtä tuoda enemmän ei-pilaantuvia elintarvikkeita kuin pilaantuvia.

Kun olet menossa ulos, että kauan odotettu camping matka, älä unohda ottaa mukaan kännykkä. Saatat olla kiusaus jättää kaikki kutoma ja vaatii takana, mutta matkapuhelin voi olla yksi kaikkein tärkeitä turvallisuus-lifelines vuonna hätätilanteessa. Varmista, että se on ladattu täyteen ja pitää se suojattu elementtejä, muovipussiin tai vedenpitävä kotelo.

Kun menet camping, olla varma, että on muutamia toimintoja mielessä muuta kuin vain… “camping”. Camping kokemus on rikastuttanut vaellus, uinti, tutkimalla ja asioita, kuten että. Muista harjoittaa jotain muuta toimintaa niin, että sinulla on täydellinen camping kokemus sinulla on koskaan ollut.

Jos sinulla on nuori lapsi, tehdä matematiikka etukäteen sen suhteen, miten paljon vauvan ruokaa tai kaava, että he tarvitsevat. Varmista, että sinulla on toimittaa heille, että kestää koko pituus matkasi. Ei ole mitään takeita, että myymälän lähellä leirintäalue on näitä kohteita, tai on tyyppi kohteita, jotka haluat.

Yksi fiksu asia tuoda pitkin camping on ilmastointiteippiä. Sen monikä, yttö, inen ominaisuudet eivät ole vain hyödyllisiä kotona, niitä voidaan käyttää luonnossa. Ilmastointiteippiä voidaan käyttää korjaamaan mitään. Se voidaan sinetöidä kyyneleet pressua, telttoja, ja jopa makuupussit. Sitä voidaan käyttää jalat auttaa taistelemaan rakkuloita aikana pitkiä vaelluksia. Vuonna hyppysellinen, voit myös side vamman kanssa.

Kuten todettiin alussa tämän artikkelin, retkeily vaatii paljon valmistelua ennen jokaista matkaa. Käytä vinkkejä edellä mainittiin auttaa varmista, että voit suunnitella matkasi viisaasti niin, että sinulle ja läheisillesi varmasti on hyvä aika.