Peniksen

Tullut Kahvia Harrastaja Näitä Hyviä Vinkkejä!

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää kahvia? Haluatko luoda upeita juomia, mutta puuttuu tietoa ja taitoa? Jos näin on, siellä on hyvä uutinen sinulle. On olemassa useita vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua. Tämä artikkeli auttaa sinua ymmärtämään enemmän siitä, kahvin ja miten luoda suuri potti.

Kun se tulee kahvia, saat mitä maksat. Korkeampi hinta verkot laadukkaampaa kahvia, niin älä epäröi maksaa parempia papuja ja panimot. Jos ostat halpaa kahvia, et ole menossa saada laatu maku etsit.

Kahvi maistuu paljon parempi, jos se on tuoretta, ja on itse asiassa pienempi kofeiinia, jos kulutettu pian sen jälkeen, kun se on tehty. Jotkut ihmiset ovat erityisesti siitä, käyttäen vain vettä tai pullotettua vettä, kun taas toiset näyttävät ajattelevan, napauta vesi toimii ihan hyvin tehdä hyvää kahvia.

Pidä automaattinen kahvinkeitin puhdistaa etikalla. Ajaa panimo-sykli, jossa on yksi osa vettä ja yksi osa etikalla. Sen jälkeen, kun huomasi, että kannu liota etikkaa jonkin aikaa, ajaa sykli pelkällä vedellä huuhtelu. Puhdista kahvinkeitin kerran viikossa tai kahdessa poistaa pilaantunutta kahvia öljyjä, hometta ja muita epäpuhtauksia.

Jos pidät herkkä maku kahvia, kokeile lisäämällä joitakin oikea potin, kun se on panimo. Ripaus kanelia tai muutama tippa vanilja makujen hautua. Aromi kahvia tämä tapa pitää maku on liian ylivoimainen, ja sinun ei tarvitse kermaa tai maitoa.

Jos rakastat kahvia jäällä, kokeile kylmä-panimo oman kahvia keskittynyt. On monia reseptejä saatavilla verkossa; Eniten liittyy sekoittamalla muutama kuppia vettä useita unssia jauhettua kahvia, jolloin seoksen seistä yön yli. Kun perusteet ovat kireät pois, olet vasemmalta sileä, rikas konsentraatti, joka voidaan laimentaa maitoa tai vettä ja jäätä.

Älä säilytä kahvia astiaan, joka on valmistettu muovista tai metallista. Nämä materiaalit voivat muuttaa siten, että kahvi maistuu. Paras asia tehdä on tallentaa kahvia lasipurkkiin, joka voi olla suljettu, mutta ei ole ilmaa.

Jos todella haluat tuoreimmat kahvia gourmet maku, välttää pre-pakattu kahvin, joka istuu sekatavarakauppa hyllyt. Ostaa kahvipapuja suoraan roaster kautta niiden verkkosivuilla. Useimmat roaster on on kahvin-ovesi vain pari päivää. Tämän avulla voit nauttia pavut, kun he ovat kaikkein flavorful.

Tiesitkö, että juominen kupin kahvia parantaa liikuntaa? Tutkimukset ovat osoittaneet, että kofeiinia kahvin antaa sinulle suuren sysäyksen, kun kulutetaan ennen käyttää rutiininomaisesti. Tämä pieni hissi voi olla vain mitä sinun täytyy saada läpi harjoituksen ja esimuotin haluamallasi tavalla.

Jos haluat jauhaa omaa kahvia, kokeile lisäämällä muutama pähkinöitä kahvimylly sekä pavut. Monet ihmiset nauttia mielenkiintoinen maku pähkinät tarjota kupin kahvia. Jotkut hyvä pähkinät kokeilla ovat: mantelit, hasselpähkinät ja pähkinöitä. Voit jopa kokeilla pähkinäinen yhdistelmiä!

Ymmärtää aikaa, että kahvi on hyvää, onko se jauhettua kahvia tai koko papu. Tyypillisesti, jauhettua kahvia on hyvä jopa viikon maksimoida laatu maku, kun taas koko papu kahvia voi kestää jopa kolme viikkoa aikaa. Lue nämä aikarajoitukset rajoittaa tunkkainen kahvia kotona.

Ihannetapauksessa tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään joitakin tapoja, joilla ammattilaiset hautua suuri kupit ja kattilat sekä kahvi. Käyttää niitä niin, että voit alkaa ymmärtää, miten tehdä oma kahvia paremmin. Perheen ja ystävien kiittää sinua. He myös hämmästynyt uusi taito.