Penis Iso

Aurinkoenergia Voisi Olla Kannattava Vaihtoehto

Oletko kyllästynyt tuhlaa rahaa maksamalla power company sähkön? Tuntuuko sinusta, että sinua veloitetaan paljon juuri valtaan kotiisi? On vaihtoehtoinen voimanlähde niille, jotka haluavat irrottautua. Tämä lähde on nimeltään aurinko-energia, ja voit oppia, miten käyttää sitä tässä artikkelissa.

Jos olet ajattelu noin käyttämällä aurinkoenergiaa kotiin, sinun täytyy harkita, kuinka paljon suoraa auringonvaloa kotona on oikeastaan alttiina. Jotta aurinkoenergian olla sen arvoinen, teidän katto pitäisi olla täysi altistumista auringolle vähintään 6 tuntia joka päivä. Sinun pitäisi myös olla varovaisia kaikista osa-alueista oman katon piiriin sävy.

Vältä tekniikka, joka perustuu auringon aikataulutus. Paljon aurinko-paneelit tulee varastoida ylimääräistä energiaa niin, että voit käyttää sitä, kun aurinko ei ole. Tämä voi tulla erittäin kätevä, jos käytät home power yöllä.

Monet aurinkopaneelit on kiinnitetty paikalleen, mutta toiset mahdollistavat liikkeen seurata auringon polku saada eniten virtaa auringosta. Jos sinun on asennettava kiinteä kulma paneelit, sinun täytyy tehdä kompromissi välillä paras näkökulmista kesällä ja talvella.

Ennen ostamista aurinkopaneelit, tarkista kirjattua yritys, joka myy niitä. Monet paneelit tulevat pitkät takuuajat jopa kaksikymmentä viisi vuotta, mutta tämä takuu on vain hyvä, jos yhtiö on edelleen liiketoiminnan. Muista kysyä, kuinka kauan yritys on ollut toiminnassa ja tarkista arviot ja järjestöt, kuten BBB, ennen kuin teet ostoksen.

Kun valmistat ostaa solar power system, älä aliarvioi merkitystä suosituksia. Puhua kaikille tiedät, onko ne ovat ystäviä, perheenjäsenet tai jopa työtoverit. Saatat olla yllättynyt määrä ihmiset, joilla on kokemusta näistä järjestelmistä. He voivat kertoa, mitä he löysivät ulos pitkin matkaa ja opastaa oikeaan suuntaan.

Muista, saat mitä maksat! Kyllä, siellä on paljon halvempaa aurinkopaneelit tulvia markkinoille ulkomailta. Mutta monet niistä, paneelit ei ehkä viime enemmän kuin muutaman vuoden, ja aurinkoenergia on kyse pitkän aikavälin investointeja. Se on parempi saada aurinkopaneelit tunnettuja laadusta, joka kestää vuosikymmeniä, eikä halpa vaihtoehto, joka voi vain kestää muutaman vuoden.

Ennen kuin asennat aurinkopaneelit katolle, tarkista kodin omistajat yhdistys. Jotkut järjestöt ovat rajoitukset, mitä saa tehdä ulkopuolella omaisuutta, ja tämä voi tarkoittaa, aurinkopaneelit eivät ole vaihtoehto sinulle. Se on parempi on tämä tieto edessä kuin ostaa paneelit ja pakko poistaa niitä myöhemmin.

Pitää varjossa kysymyksiä mielessä, kun asennat aurinkopaneelit. Paneeli, joka menettää neljännes sen valo voi menettää puolet sen voiman tuotanto. Tärkein asia pitää mielessä on, puu lehtineen. Ovat kaikki puut kasvamaan välillä paneelit ja auringonvaloa? Harkitse leikkaus ne takaisin hieman.

Jos sijoittaa suuri aurinkoenergia järjestelmä, voit itse tehdä rahaa pois se. Jos voit vetää tarpeeksi aurinkoenergiaa kokoelma aurinkopaneelit, voit myydä ylimääräisen sähkön naapurit tai jopa power company. Ota yhteyttä paikalliseen yritys nähdä, jos tämä voisi työskennellä sinulle.

Yksi suurimmista eduista aurinkoenergian on, että se on uusiutuvaa. Aurinko (yleensä) paistaa joka päivä, ja siellä on mitään syytä huoleen, joka virtaa auringosta jotenkin sen mitätöimiseksi tulevaisuudessa. Aurinkoenergian avulla, näin ollen, on turvallinen ja luotettava tapa valtaan Maan päällä.

Saada online löytää paikallinen Internet-aurinkopaneeli yhteisön. Voit selvittää, hyvää tietoa noin huiput ja alamäet aurinkoenergiaa käyttää omalla alueella. Jos saat erityisen taitavia saada katolle puhdistaa aurinkopaneelit, haluat ehkä voidaan jopa markkinoida itseäsi ja tehdä muutaman taalaa pois muita aurinkopaneeli omistajat pelkää korkeita paikkoja.

Valta yritys pitää monet ihmiset ja heidän kotinsa panttivangiksi joka päivä perimällä niitä törkeää energian hinnat. Monet ihmiset ovat kasvaneet kyllästynyt siihen ja vaihtoi aurinkoenergiaan. Voit olla yksi heistä ja käyttää energian lähde, joka käytännössä maksaa itsensä takaisin. Aurinkoenergia on tapa mennä!