Penis Jatko

Akne Vinkkejä Voit Käyttää Heti!

Taistelussa akne, joskus se voi tuntua kuin mitään olet tekemässä auttaa. Kallis voiteet, voiteet ja muut hoidot saattavat toimia lyhyellä aikavälillä, mutta voit silti olla kärsimystä kuukautta myöhemmin samalla taustalla olevia syitä akne ei parane. Mutta jos sinulla on hyödyllistä tietoa ihon ja akne itse, voit alkaa saada akne kurissa.

Vähentämällä sokerinen, rasva, tai muuten epäterveellisiä ruokia on yksi tapa estää akne. Akne breakouts ovat usein seurausta rasvainen, likainen iho, joka tukkii huokoset naamasi. Vähentää kulutusta rasvaisia ja makeat elintarvikkeet johtaa parempaan terveyteen ja vähentynyt riski akne breakouts.

Jos iho on edelleen puhkeaa se voi olla merkki siitä, että siellä on jotain vikaa kehon sisällä ja monivitamiini voi auttaa. Iho on tärkeä elin, ja riippuu ravitsemus. Jos elimistö ei saa ravintoaineita, se taistelee takaisin, ja akne voi olla sen huutaa apua.

Auttaa torjumaan akne, lisätä kromi omaan ruokavalioon. Voit ottaa kromi täydentää kerran päivässä. Tämä aiheuttaa näppylöitä parantua nopeasti, ja pitää akne kurissa. Kromia, joka on suosittu laihtuminen ruokavalion, on myös tehokas paranemista infektioita saatat joutua iholle.

Jos käytät akne tuote, joka on korkea salisyylihappoa sisältöä, on tärkeää muistaa, vahva vaikutus, joka tällä voi olla iholle. Muista aina käyttää vain suunnattu määrä, sillä liiallinen käyttö voi tulehduttaa ihon ja aiheuttaa jopa enemmän breakouts. Jos olet huomaamatta ylimääräinen kuorinta tai ärsytystä, vähentää käyttää joka toinen päivä, sen sijaan päivittäin tai semi-päivittäin.

Laitan sitruunamehua päälle pumpulitupolla tai pumpulipuikolla ja soveltaa mehu suoraan akne arpi tai näppylä, voi olla hyvä luonnollinen korjaamiseksi akne. Sitruunahappo kuivuu näppylöitä ja vaalentaa punaisia jälkiä ja arpia. Herkälle iholle, kokeile laimentamalla sitruunan mehua vedellä tai hunajaa ennen.

Poistaa tai estää akne, ensimmäinen asia, sinun pitäisi harkita on, mitä iho joutuu kosketuksiin. Ihonhoitotuotteet, aurinkovoidetta, saippuat, pinnat ja jopa jotkut elintarvikkeet kaikki asiat ovat niitä, jotka voivat aiheuttaa epidemioita. Analysoida ympäristöstä ja katso tarroja tai tutkimusta verkossa mitään, mitä et tullut jatkuvasti yhteyttä, etenkin puolilla kehoa, kun akne puhkeaa.

Päästä alkuun tiellä poistaa akne, aloittaa puhelun lääkärisi löytää ihotautilääkäri. Syitä ja niihin liittyviä hoitoja akne ovat lukuisia. Se on mahdollista lukea melko vähän tietoa se verkossa ja jopa yrittää joitakin ehdotettuja korjaustoimenpiteitä itse, mutta consulting koulutettu ammattilainen, joka voi diagnosoida ja määrätä tiettyjä korjaustoimenpiteitä, voi säästää paljon aikaa ja rahaa. Se on hyvä kouluttaa itse siitä jotain, mutta miksi ei hyödyntää joku, joka on jo tutkittu aihe jo vuosia?

Puhdistus kasvot on tärkeää taistelussa akne, mutta sinun täytyy olla varma, ei pestä liian paljon. Pesu naamasi liian paljon jättää se altistuu auringon, joka aiheuttaa öljy-build-up, joka voi johtaa jopa enemmän akne. Sinun pitäisi yrittää pestä kasvot kerran kahden päivän välein terveen ihon.

Akne voi olla hyvin vaikea käsitellä, kun parranajo, varsinkin jos sinulla on vaikea lajike. Sen jälkeen parranajo, varmista, että et levitä after shave balm, kun kasvosi on hyvin kuiva ja ärtynyt terät. After shave balm luo rauhoittava tunne ja vähentää kuivumista, että parranajo juurruttaa.

Kun olet suihkussa ja peset hiukset, kallistaa päätä taaksepäin, kun puhdistus pois shampoo. Shampoo voi joskus kiinni teidän kasvot suihkun jälkeen, ärsyttää ihoa ja luoda enemmän akne. Vaihtoehtoisesti, voit pestä hiukset pesuallas luoda enemmän valvontaa ja poistaa saippua lyömällä teidän kasvot.

Kun tiedät, mitä tehdä, kun olet tekemisissä akne, voit käyttää tätä tietoa päästä eroon sen ikuisesti. Akne ei voida parantaa yhdessä yössä. Käyttävät tietoja täältä, ja voit pian nähdä, selkeämpi iho ja vähemmän breakouts.