Penis Koko

Oppiminen Kitara: Parhaat Vinkit, Temppuja, Vinkkejä Ja Strategioita,

Siellä on vain jotain kitarat pelaa, joka vetoaa niin monet ihmiset. Olitpa osaksi akustisia kappaleita tai ääni sähkökitarat, siellä on jotain, joka vetoaa kaikille. Jos olet aina halunnut oppia soittamaan kitaraa tai parantaa taitojasi, jatka käsittelyssä selvittää, miten.

Oppia pelata aikaa. Tämä on tärkeää soittaa kitaraa kuin ammattilainen. Sinulla voi olla oman sormitus alas, mutta sinulla voi olla lievää, lähes äänetön keskeytyy, kun kytket sointuja. Tämä vaikuttaa suuresti äänen musiikkia. Kokeile metronomi, henkilö, tai musiikki-CD. Aloittaa pelaamisen hitaasti ja oppia, kuinka pelata nopeasti kuin voit saada enemmän mukava sen kanssa.

Kuunnella musiikkia. Yksi parhaista tavoista oppia jotain on katsella ammattilainen työssä. Kuuntele musiikkia ja todella yrittää single ulos kitarointia. Määrittää, miten he pelaavat ja kiinnittää huomiota niiden tekniikka. Voit oppia paljon vain kuuntelemalla ja katsella muiden pelata.

Anna ulottuvilla rakentaa kovettumia. Kitaransoiton voi olla yllättävän tuskallista. Älä huoli, vaikka. Vain pitää se. Pitää harjoitella säännöllisesti, kunnes alkaa rakentaa kovettumia ulottuvilla. Kun sormet ovat kovempia ja ennen pelissä, tulet huomaamaan, että kitaransoitto on merkittävästi vähemmän tuskallista.

Saada hyvä väline oppia pelata. Vuokra-kitara, tai lainata, jos sinulla ei ole keinoja ostaa yhden itsellesi. Käyttämällä suuri kitara auttaa saada sinulle parasta ääntä, mitä voi kuvitella.

Oppia kaikki soinnut ennen kuin aloittaa pelaamisen kappaleita. Älä yritä pelata suosikki Jimi Hendrix virittää ensi viikolla. Aloita todella yksinkertainen lauluja ja työ tiesi ylös. Käytännössä joka ikinen päivä. Ottaa viikon pois, kun olet ensin oppia pelata, varmistaa, että voit unohtaa kaiken, mitä olet oppinut.

Löytää hyvä tasapaino musiikin oppimisen teoria ja fyysisesti kitaransoitto. Musiikin teoria on tärkeää oppia. Jos olet tosissaan soittaa kitaraa, se on tärkeää tutkia tekninen puoli. Vain älä unohda soveltaa, mitä olet oppinut. Yritä löytää mukava tasapaino näiden kahden välillä.

Olet ehkä saanut kiinnostunut kitaran niin, että voit pelata suosittuja kappaleita, mutta useimmat ihmiset eivät voi aloittaa tällä tasolla. Joten tutustu joitakin yksinkertaisia, perus kappaleita ja harjoitella niitä auttaa sinua kehittämään hienomotoriikka ja sormitus taitoja. Yksinkertainen kappaleita voi auttaa sinua oppimaan, miten manipuloida sormin niin, että kun se tulee enemmän monimutkaisia kappaleita, sormet jo tietää, miten edetä niiden saavuttamiseksi.

Torjumiseksi kipeä sormia, kun opit kitaransoiton, on olemassa joitakin kotitalouksien tuotteita, voit käyttää helposti. Juuri ennen ja juuri kun pelaa, käyttää apple siideri etikka liota sormiasi kolmekymmentä sekuntia. Kuorrutus vinkkejä ja sormilla kevyesti voi myös auttaa lievittää kipua. Tuote, joka sisältää bentsokaiini auttaa myös.

Kuten näette, on olemassa niin monia eri näkökohtia kitarointia ja niin monia tyylejä oppia. Hyvä kitara pelaajat eivät koskaan lopeta oppimista tai harjoitellaan. Edelleen oppia, on yksi parhaista asioista, joita muusikko voi tehdä. Joten ota vinkkejä olet oppinut, ja laita ne pelata tänään