Penis Kuva

Älä jää jälkeen, Lue Tämä Artikkeli College

College on suuri osa elämääsi, ja se on erittäin tärkeä muutoksen aikana. Siellä on paljon harkitsemaan, ja haluat olla täysin valmis. Asuessaan kautta se on täydellinen kokemus, on olemassa asioita, voit tehdä auttaa sinua suunnittelu. Pidä käsittelyssä selvittää, mitä tehdä!

Ottaa niin monta opintopistettä kuin voit käsitellä kerralla. Useimmat yliopistot veloittaa per luotto, mutta vain kaksitoista opintopistettä. Sen jälkeen lepää opintopistettä lukukauden ovat ilmaisia. Kun kahdeksantoista opintopistettä per lukukausi jättää sinut maksaa kolmanneksen vähemmän kuin ikäisensä sama koulutus.

Hyödyntää toiminnasta ja tilat, jotka ovat käytettävissä teidän college kampuksella. Monet kampuksilla tarjoavat erilaisia ilmaisia ja edullisia tapahtumia opiskelijoille, konsertteja, elokuva esityskertoja. He myös kuntosalit, uima-altaat ja muut vapaa-ajan tilat. Voit myös liittyä seurojen tai ryhmät keskittyvät harrastukset, uskonto, ja enemmän.

Ostaa koulukirjoja pari viikkoa ennen aikavälillä alkaa. Viettää tunnin tutustuttaa itse jossa jokainen kirjasi. Jos sinulla on pääsy kurssin oppimäärän, tarkista se ulos ja nähdä, missä kirja luokka alkaa. Näin voit saada hieman etumatkaa.

Jos kampuksella olet läsnä on suuri, on tärkeää tutustua sen ensimmäisen viikon aikana. Sinun pitäisi tietää, miten päästä kahvila, kirjasto, Professori toimistot, college turvallisuus, tutkimus huonetta ja opiskelija keskus. Tietäen sijainti paikoissa sinun täytyy mennä säästää aikaa.

Yritä tehdä kaiken maltillisesti, kun kirjoitat college ensimmäistä kertaa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi puolue liian kovaa tai liikaa töitä aikana kokemus. On paljon hauskaa, mutta varmista, että olet ymmärtää olet menossa yliopistoon oppia ja laajentaa mahdollisuuksia työllisyyden.

Sinun pitäisi olla kunnioittava kämppiksesi toiveita. Sinun täytyy oppia, miten työskennellä hänen kanssaan tai hänen niin, että se tekee aika helpompaa. Istua alas, kun ensin saada kouluun ja selvittää, mitä te molemmat odottaa ulos kämppäkaveri, joten voit molemmat olla onnellinen.

Välttää saamassa liian paljon painoa, rajoittaa saanti yksinkertaisia hiilihydraatteja. Älä syö sokeripitoisia välipaloja ja jalostettuja elintarvikkeita. Sen sijaan, syö ruokavalio, joka koostuu koko elintarvikkeet, kuten hedelmiä ja vihanneksia, vähärasvaista proteiinia ja täysjyvätuotteita. Olla varovainen, korkea proteiini-hallinnon välttää terveysongelmia, joita tämä voi aiheuttaa.

Yksi niistä asioista,, että sinun pitäisi tehdä, kun kirjoitat college on tutustua alueen ympärillä college. Tämä tarkoittaa, löytää parhaat ravintolat, supermarketit ja baareja omalla alueella. Ymmärtäminen paikka, joka asut voi auttaa sinua tuntemaan olonsa mukavammaksi loman aikana.

Tehdä tutkimusta teidän tarkoitettu merkittävä. Ennen julistamalla teidän suuret, tee tutkimusta oppia jos valinta on mahdollista. Katso nykyinen ja ennustettu työllistymismahdollisuuksia niille, joilla on, että suuret. Lisäksi tarkastellaan tulevaisuuden odotettu tulos, ja eri alojen ihmisten kanssa tarkoitettu suurten yleensä mennä. Mitä löytää saattaa yllättää.

Mieti, opiskelu ulkomailla. Katso tarjoamia mahdollisuuksia koulun, mutta älä anna että laatikko sinulle. Jos haluat opiskella toisessa maassa, sinun täytyy selvittää, kaikki joka on saatavilla sinulle. Saatat jopa löytää jotain parempaa ulkopuolella oman koulun.

Muista, että voit aina siirtää. Joskus opiskelijoiden tuntuu jumissa, ja et pidä koulussa he ovat valinneet. Hyvä uutinen on, että voit aina etsiä muualta ja mennä eri kouluun, jos haluat tehdä niin. Ei ole häpeä tehdä niin, ja voit olla onnellisempi muualla.

Jos sinulla on iso testi huomenna, lukea läpi kaikki muistiinpanot viimeisen kerran ennen nukkumaanmenoa. Lukeminen ennen nukkumaanmenoa auttaa sinua muistamaan kaikki tiedot. Aivot selvittää kaikki tiedot paljon enemmän tyylikkäästi kuin sinä voisi tehdä aikana ymmärtäneet tuntia.

Yksi hyvä tapa opiskella tenttiin on luoda mock-tietokilpailu. Ottaa joitakin tietoja oppimateriaali ja kirjoittaa kysymyksiä ja avainsanoja, puhtaalta pöydältä. Jätä tilaa alla ne laittaa vastauksia. Sen jälkeen, yritä kirjoittaa alas niin paljon kuin voit muistaa, nähdä, kuinka paljon tiedät jo.

Nyt sinulla pitäisi olla parempi käsitys siitä, miten oikein suunnitella college kokemus. Se on todella jännittävää aikaa sinulle, ja haluat hyödyntää se. Muista, että hyödyllisiä neuvoja olet lukenut täällä, niin saat valmis lähtemään teidän college kokemus.