Penis Lääkäri

Hämmästyttävä Astma Vinkkejä, Jotka Ovat Osoittautuneet toimiviksi

Astma on vakava hengityselinten kunto vaikuttavat monet ihmiset. Jos olet kärsijä tämä ehto, saatat tuntea, että et voi olla fyysisesti aktiivinen, tai on välttää tiettyjä toimintoja terveydelle. Siellä voi olla jotain, voit tehdä, kuitenkin. Lue oppia tapoja käsitellä astma kunnossa.

Haluat ehkä välttää saada lemmikkejä, erityisesti ne, joilla on pidempi turkki, jos sinulla on astma. Monille ihmisille, lemmikkieläinten hilse, ja turkki on yksi suurimmista laukaisee astmakohtauksia. Jos todella haluat saada lemmikki, yritä saada yksi lyhyt turkis tai saada vesieläinten, kuten kalojen.

Yritä välttää eläimiä, niin paljon kuin mahdollista, jos sinulla on vaikea astma. Jopa ne, jotka eivät ole allergisia eläimille, olisi silti rajoittaa niiden yhteyttä, sillä eläinten turkista voi talo lika, pöly, siitepöly ja muut astma käynnistimet. Jos sinulla on lemmikki, tarkastella rotuja, jotka ovat karvattomia.

Saada influenssarokotteen joka vuosi, jos sinulla on astma. Hengitysteiden tai sinus ongelmia, jotka voivat tulla alkaen bout flunssa voi todella tehdä useita astma kärsijä. Ottaen ennalta ehkäisevän tack saada rokote voi säästää joitakin vakavia kärsimyksen tiellä.

Kun sinulla on astma, sinun pitäisi aina olla alle lääkärin hoitoa. Luultavasti määrätty lääke jonka pitäisi helpottaa sinua hengittämään. Jos huomaat, että lääke ei toimi hyvin, sinun täytyy ottaa yhteyttä lääkäriin niin pian kuin voit, ja he voivat löytää eri lääkettä, joka auttaa sinua.

Apua, joilla on astma, säilyttää kosteuden kotonasi. Hyvä hoito astma on puhdas, kuiva ympäristö. Käyttämällä kosteudenpoistaja vähentää vuodenaikojen laukaisee, jotka ovat läsnä omassa talossa.

Käsiteltäessä astma, sinun tulisi rajoittaa kosketuksiin eläinten kanssa. Monet ihmiset, joilla on astma myös allergia lemmikkejä. Vaikka sinulla ei ole allergia lemmikkieläimet, lemmikkieläimiä voi kuljettaa laukaista aineita, kuten lika, niiden turkista. Nämä aineet voivat aiheuttaa hyökkäys ilman, että olet allerginen lemmikki.

Jos olet kamppailevat astma, olla varma, että voit käyttää lääkeaineena. Tämä on yleisimmin määrätty hoito ihmiset kamppailevat astma. On olemassa kahdenlaisia keuhkoputkia saatavilla. Ensimmäinen on lyhytvaikutteinen keuhkoputkia, jota käytetään vähentämään välittömiä oireita. Muu on pitkävaikutteinen keuhkoputkia, jota käytetään jatkuvan astman hoitoa.

Käytä luonnollinen korjaustoimenpiteitä varten astma. Kun lääkäri-määrätty lääkitys saattaa olla tarpeen estää tappavia hyökkäyksiä, terveellinen ruokavalio auttaa parantamaan jokapäiväistä elämää. Beta-karoteeni on edistää terveellistä limakalvojen suussa ja nenä, joka auttaa vähentää mahdollisuuksia vakavia astmakohtauksia.

Ohjaus kosteus kotiisi. Monet ihmiset, joilla on astma on kausiluonteinen laukaisee, mikä tarkoittaa, että kun kosteus muuttuu, he ovat alttiimpia hyökkäyksiä. Kodin tasaiseen alhainen kosteus ympäri vuoden käyttämällä dehumidifer voisi huomattavasti vähentää astmakohtauksia sinulla on.

Pitää kodin puhtaana. Pitämällä puhtaan ympäristön, erityisesti makuuhuone, voit vähentää astmakohtauksia. Ruokaa ei tulisi syödä keittiön ulkopuolella, ja siellä pitäisi olla mitään tupakointia sisätiloissa. Älä käytä voimakkaita puhdistusaineita tai valkaisuainetta ja ilman ulos talosta välittömästi puhdistuksen jälkeen.

Varmista, että sinulla ei ole mitään ruoka-allergiat jos sinulla on astma. Monet ihmiset löytää kantapään kautta, että he ovat allergisia tietyille elintarvikkeiden. Allerginen reaktio voi myös vaikutus oman astma, koska hengitys voi olla vähentynyt. Muista mennä ensiapuun, jos epäilet, että sinulla on allerginen reaktio ruoka.

Jos sinulla on astma, se on parasta välttää tyynyt täynnä höyheniä. Höyhenet sisältyvät tyyny voi laukaista oireet liittyvät astma ja se saattaa estää keuhkojen toimintaa tehokkaasti. Muista pitää sama neuvo mielessä oman vuodevaatteet. Niiden pitäisi olla valmistettu materiaaleista, jotka eivät lisää allergia oireita.

Jos rahaa on tekijä ottaa lääkkeesi oikein, tai ollenkaan, kysy lääkäriltä vaihtoehtoja. He voivat määrätä halvemmalla lääkitys, yksi kuponki tarjouksia tai alennuksia, sekä tarjota sinulle ilmaiseksi näytteitä lääkealan yrityksiä. Niiden tavoitteena on pitää sinut pois sairaalasta.

Vältä limaa tuottajat, kun sinulla on hyökkäys. Asioita, kuten maitoa, ja sitrushedelmien tuotteita, kuten oranssi mehu ja limonadi ovat kaikki tuottajat limakalvojen. Juominen nämä tuotteet vain seistä tehdä hengitys vaikeutuu. Vältä elintarvikkeita ja juomia, jotka sisältävät näitä ainesosia voit pitää järjestelmän ilman mitään ylimääräistä limakalvojen kertyminen.

Jos sinusta tuntuu, kuten astma hyökkäys on tulossa ja sinulla ei ole inhalaattoria ympärilläsi, kokeilla kofeiinia. Juon pari kupillista teetä, kahvia, kaakaota, tai jopa syödä suklaapatukan tai kaksi. Kofeiini auttaa, koska se avaa hengitysteitä ja voit hengittää helpommin.

Astma, se ei ole hyvä ajatus pitää lemmikkejä. Monet ihmiset ovat allergisia hilse vuonna lemmikki turkista. Lemmikkisi voi myös olla likaa ja pölyä, joka on loukussa turkista. Jos sinulla on lemmikki, yritä varmista, että se on kylpenyt säännöllisesti. Lemmikit tulisi kylvettää kerran viikossa.

Vaikka tämä saattaa tuntua counter-intuitiivinen, joskus se on hyödyllistä oppia, miten ajaa. Monet ihmiset, jotka ovat otettu jossain muodossa käynnissä elämäänsä, ovat kokeneet vähemmän astmakohtauksia koko. Ajamalla sinua kunnossa kehosi käsitellä pienempi määrä happea useammin, mikä voi auttaa sitä sopeutumaan ympäristöön.

Kun astma on vakava sairaus, ja se voi olla vaikea hallita tällä kertaa, toivottavasti tämä artikkeli on osoittanut, että on toivoa hallita kunnossa ja edelleen johtava, millaista elämää haluat johtaa. Käytä näitä vinkkejä ja tehdä paras pois elämästäsi.