Penis Leikkaus

Perinpohjin Ostaa Auton

Kaikki suuret hankinnat ovat aina pelottava, varsinkin jos olet epätietoisia siitä teollisuus. Yksi pelottavin ostoksia on ostaa autoja. Monet ihmiset pelkäävät, he ovat saada huijatuksi ja et varmasti halua että. Vältä ostaa sitruuna katsomalla näitä hyviä vinkkejä ja temppuja, jotka koskevat auton ostoksia.

Kysyä myyjä jos saat käytetty auto tutkinut mekaanikko. Kun jälleenmyyntisopimuksen kieltäytyy, ne ovat yleensä piilossa jotain. Voit harjaantumaton silmä, se on lähes mahdotonta määrittää, onko ajoneuvo on vaurioitunut tulva, hylky tai tulipalon. Mekaanikko voi tunnistaa nämä ja muut ongelmat, ennen kuin sitoudut ostaa auto.

Tutkimuksen arvo teidän kauppa-in. Ei vain sinun täytyy tutkimus paras hinta uuden auton haluaisit ostaa, mutta sinun on myös tietää, kuinka paljon kauppa-in kannattaa. Tee kotitehtäviä ja selvittää vähittäis-ja tukkukaupan arvot kauppa-in. Tavoitteena on saada vähittäiskaupan arvo jälleenmyyjältä.

Koskaan pukeutua mennä autoliike. Se on vaikeampi tehdä sopimuksen ja vakuuttaa joku ansaitset paremman hinnan ajoneuvo, jos olet draped kalliita vaatteita. Kun haluat näyttää siisti ja puhdas, älä käytä mitään, joka tekee sinusta näyttävät enemmän hyvin off kuin olet.

Jos olet usein käyttäen auton, on tärkeää, että et kysy jälleenmyyjältäsi renkaat auton. Tutustu koko renkaat ja kuinka paljon he olisivat korvata. Tämä on iso juttu, koska tietyt väsynyt maksaa huomattavan summan tilalle.

Älä puhu kaupan-ins, alas maksut tai kannustimia, kunnes sen jälkeen, kun olet yritys, hinta on auton haluat. Sinun täytyy ottaa nämä pois heidän tarjous. Voit saada paras hinta aina.

Älä ostaa auton verkossa joku menemättä ja tarkistaa se ensin. Jos et ole mekaanisesti taipuvainen, tuo joku, joka on. Myös varoa tarjoukset, jotka näyttävät liian hyvältä ollakseen totta. Ihmiset käyttävät sinua hyväkseen, jos et ole hyvä autojen kanssa, joten yritä ottaa mukaan joku, joka tietää niistä.

Varmista, että kun olet auto-ostoksille, että tiedät, mitä olet etsimässä ensin. Soittaa noin jotkut autoliikkeiden ja nähdä, jos heillä on jotain sinun pitäisi olla kiinnostunut. Saatat myös pystyä löytämään niiden verkkosivuilla ja tarkistaa ajoneuvoa ennen kuin viettää aikaa menossa sinne.

Ennen ostoksia tahansa auton, tarkistaa oman talouden tarpeisiin huolellisesti. Sinun täytyy tietää, kuinka paljon voit varaa kuluttaa. Laskea, mitä sinulla on varaa kuluttaa auton kuukausittain auton maksut. Ennen kuin katsot autoja, haluat ehkä ostoksia varten laina.

Älä taita painetta. Myyjä ei halua sinun kävellä pois hänen jälleenmyyntisopimuksen, niin hän kertoo sinulle, mitä se kestää saada sinut allekirjoittamaan sopimuksen sillä hetkellä. Älä välitä hänestä. Tee mitä sopii sinulle parhaiten, ja jos sinun täytyy olla aikaa ajatella sitä, ota aikaa tarvitset.

Älä odota tehdä ostaa teidän ensimmäinen jälleenmyyntisopimuksen. Itse asiassa, jos teet niin, niin olet luultavasti tehdä huono ostos. Ostokset ympärillä on aina tärkeää, ja tämä on erityisen totta, kun se tulee tehdä älykäs osto auton tai kuorma. Ota aikaa ja katsoa ympärilleen.

Älä unohda laskea kustannukset omistaa auton, kun olet työskennellyt ulos budjetti. Esimerkiksi ajoneuvo, joka maksaa enemmän mutta saa paremmin mittarilukema voi olla halvempaa pitkällä aikavälillä kuin vähemmän kallis auto kanssa huono polttoainetaloutta. Sinun tulisi myös jälleenmyyntiarvo ja vakuutusmaksut teidän laskelmat.

Lue kaikki paperit ennen allekirjoittamista. Ennen kuin sokeasti aloittaa sopimusten allekirjoittamista katkoviiva, lue koko sopimuskauden alusta loppuun. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen, olet laillisesti pakko kunnioittaa sitä. Jos et pidä siitä, mitä näet, lue se uudestaan. Voit ehkä kysyä heiltä valokopio sopimuksen.

Jos sinulla ei ole ystäviä tai perheen omalla alueella, voit kysyä neuvoa, tarkista Better Business Bureau verkkosivuilla selvittää, miten jälleenmyyjät omalla alueella ovat tekemisissä asiakkaiden kanssa. Näin voit ainakin poistaa ne, joilla on monia valituksia luettelosta vaihtoehtoja.

Voit ostaa oikean auton oikeaan hintaan; se vie vain vähän tietoa. Pysy ajan tasalla läpi tämä artikkeli ja olet jo ennen pelin. Kuvittele itsesi istuu teidän upouusi auto, koska se tulee olemaan omasi pian! Onnea ostoksia ja pitää hauskaa!