Penis Lepotilassa

Voi Saada Helpotusta Hemorrhoid Oireet? Kokeile Näitä Vinkkejä!

Peräpukamat satuttaa. Se on tavallinen ja yksinkertainen totuus. Mitä tarvitset nyt on vastauksia kysymyksiin ja document solutions. Tämä artikkeli on menossa antaa sinulle hyvin todistettu neuvoja miten käsitellä nykyisen peräpukamat ja miten estää niiden syntyminen tulevaisuudessa.

Niin vaikeaa kuin se voi olla, se on erittäin tärkeää, että voit vastustaa kiusausta raapia ja tassu edes itchiest peräpukamat. Vaikka se voi tarjota tilapäistä helpotusta, teko raapiminen voi todella lisätä riskiä sairastua infektio tai luomalla lisätty epämukavuutta ja ärsytystä.

Jos sinulla on aloe vera kasvi, voit rikkoa pois pala ja käyttää geeli rauhoittava voide tai pakata, joita voidaan soveltaa tuskallista ja turvonneet ulkoiset peräpukamat. Rikkoa varsi, sitten varovasti purista toistuvasti poimia maksimaalinen määrä geeliä. Geeli voidaan soveltaa suoraan hemorrhoid.

Jos olet kärsii tästä ongelmasta haluat säilyttää jopa parempi hygeine kuin normaalisti. Ajatella investoimalla joitakin tyyppi märkä wc-paperia sen sijaan käyttää normaalia kuiva yksi, ja myös olla varma puhdistaa hyvin, kaksi tai jopa useampia kertoja joka päivä.

Työsi tai elämäntapa voi on vaikutusta teidän hemorrhoid oireita. Jos sinulla on työpöytä työpaikka tai viettää paljon aikaa istuu, kun olet kotona, varmista, että anna itsellesi hieman helpotusta kävelemällä muutaman minuutin ajan joka tunti. Tämä vie suora paineita pois teidän peräpukamat. Myös, jos työsi liittyy paljon raskaita nostoja, yritä hengittää kuin kantamaan kuorman. Holding hengitystä aiheuttaa painetta peräpukamat ja voi aiheuttaa heille tulee enemmän tuskallista.

Monet ihmiset usein ihmettelevät, mikä aiheutti heille mahdollisuuden kehittää peräpukamat ensimmäinen paikka. Tekijöitä, jotka pelata rooli aiheuttaa peräpukamat ovat ottaa ruokavalion korkea jalostettujen elintarvikkeiden, istuu pitkiä aikoja, raskaita nostoja, kuormittavien aikana suoliston liikkeitä, yskä, aivastelu, raskaus, ja lihavuus. Vaikka jotkin näistä toimista ovat väistämättömiä, sinulla on valvoa muita ja voi käyttää, että ohjaus lievittää oireita peräpukamat tai estää niitä kehittämästä.

Paljon ihmiset tulevat yllättynyt, kun he huomaavat, että jotain niin yksinkertaista kuin vesi voi rauhoittaa heidän peräpukamat. Levitä lämmin vesi hoidettavalle alueelle vähintään 10 minuuttia päivässä. Käytä märkä pyyhe, sovelletaan kylmä puristimet peräpukamia kun saat ulos kylpy. Voit ostaa sitz kylpy paikalliselta huumeiden tallentaa lisätty helpotus.

Loistava tapa pysyä teidän hemorrhoid ongelmia loitolla on syödä elintarvikkeita, jotka ovat runsaasti kuitua. Tämä auttaa pehmentää jakkara ja tekee sen kulkea helpompaa. Yhdessä kuitua, syödä paljon hedelmiä, kuten viinirypäleitä, vesimeloni ja papaija, sekä vihanneksia, jotka ovat runsaasti kuitua, kuten okra ja kaali.

Yksi tärkeimmistä vinkkejä auttaa teidän hemorrhoid ongelma on juoda paljon vettä. Lääkärit viittaavat siihen, että voit juoda kahdeksan-kymmenen lasillista vettä päivässä. Tämä auttaa pitämään kehon sammutettua ja toimii tehdä jakkara pehmeämpi helppo kulku. Ilman vettä teidän ruokavalio, sinun jakkara tulee kova ja sattuu kun kulkee.

Yhteenvetona, peräpukamat ovat jotain, voit varmasti tehdä ilman. Vaikka useimmat kertaa he eivät ole hengenvaarallisia, ne varmasti voi tuoda sinulle paljon kurjuutta. Kuten alussa mainitsin, tämä artikkeli tarjosi monia vinkkejä voit käyttää, ja toivottavasti he auttavat sinua suuresti.