Penis Mitta

Hyödyllisiä Neuvoja Hiljainen yöunet Ilman Kuorsaus

Jokainen nukkuu eri tavalla. Jotkut ihmiset nukkua ilman, joten yhden äänen. Toiset kuorsaa nukkuessaan ja kuulostaa metsuri sahaus puinen log. Ne, jotka kuorsaus luultavasti eivät ymmärrä, että he tekevät sitä, mutta muille, jotka ovat lähellä, se on tuskallisen selvää. Jos kuorsaus, ja haluaisin neuvoja, miten estää se, lue seuraava artikkeli.

Monet ihmiset kokevat, että hengitys nauhat ovat tehokas ja melko edullinen tapa vähentää kuorsausta. Kuitenkin jotkut ihmiset ovat ilmaisseet ongelmia estää nauhat putoamisen yön aikana. Ennen kuin nauhat, käyttää alkoholia-pohjainen väriaineen moppi nenän ja ympäröivän alueen. Tämä mahdollistaa sen, että liima nauhat tiukasti ote ihoa koko yön.

Huolehtia oman allergioita lievittää kuorsausta. Monta kertaa, kuorsaus on aiheuttanut allergia pölypunkit, lemmikkieläinten turkisten, tai muu allergeeni. Allergia voi aiheuttaa nenän ja kurkun kohtia, turvota, mikä hurja kuorsata. Kun over the counter lääkitys voi auttaa, tai katso lääkäri löytää paras hoito.

Unen asennossa voi suuresti vaikuttaa, onko tai ei olet laskee jopa kuorsaus unen aikana. Ne, jotka nukkuvat selässään ovat yleensä alttiimpia kuorsaus yksinkertaisesti siksi, että erityisesti nukkua kanta kannustaa rentoutumista, kurkun, mikä voi johtaa kuorsausta. Yritä nukkua kyljellään, jos mahdollista, auttaa lievittää kuorsausta.

Oudolta kuin se saattaakin kuulostaa, et voi kohdella kuorsaus ongelma laulamalla. Kun laulat, olet virkistävä lihaksia kurkun. Rakentamalla voimaa kurkun lihaksia, voit lievittää kuorsausta. Myös, on olemassa muutamia soittimia, jotka voivat tehdä teidän kurkun lihaksia vahvempi, saksofoni ja trumpetti ovat pari.

Kiinni säännöllinen nukkumaanmenoaika, ja käytännössä hyvä nukkua tottumukset yleensä vähentämään kuorsausta. Jos menet nukkumaan väsynyt, uni katkonaista tuntia, tai on muita huono nukkua tottumukset, voit nukkua syvästi joka rentouttaa lihaksia taakse kurkkuun enemmän kuin tavallisesti. Tämä voi edistää kuorsaus.

Alkoholin juominen liian lähellä nukkumaanmenoa voi johtaa kuorsaus. Tämä tapahtuu, koska alkoholi on taipumus rentouttaa kurkun lihaksia, mikä johtaa kiristetty airways. Tämän seurauksena kuorsaus on todennäköisempää. Paras tapa välttää kuorsaus johtuu alkoholin kulutus on lopettaa juominen alkoholijuomia vähintään 5-6 tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Keskustele kuorsaus hammaslääkärisi kanssa. Jos alaleuan löystyy unissasi, se voi edistää kuorsaus. Sinun hammaslääkäri voi sovi sinulle erityinen hammassuoja käyttää yöllä, joka pitää hampaat yhteen ja pitää leuan rentoutua liikaa. Tämän voi korjata kuorsauksen ongelmia.

Kuorsaus voidaan pysäyttää käyttämällä jotain niin yksinkertaista kuin nenän nauhat. Nämä nenän nauhat näyttävät hyvin paljon kuin laastari. Kuitenkin, ne ovat erilaisia kuin normaali Bändi-Tuki. Nenän nauhat todella avata nenäkäytävien. Voit hengittää helpommin nenään, että tapa, ja siksi sinun ei kuorsata.

Kokeile tyyny nosta päätäsi kun olet krooninen kuorsaaja. Ostaa paksumpi tyyny tai vain yksinkertaisesti käyttää enemmän kuin yksi tyyny. Saatat jo ympäri taloa. Näin varmistetaan, avata hengitystiet ja varmistaa, että kumppani saa myös hyvät yöunet.

Saatat haluta tutkia magneettinen hoito voidaan lopettaa kuorsauksen. Tällä menetelmällä, muovinen rengas, jossa on kaksi magneettinen päät liittää nenästä kiinni, kun menet nukkumaan. Rengas auttaa stimuloivat anturit, jotka avata nenäkäytävien, näin ollen, estää henkilön kuorsaus.

Jos haluat pitää kuorsaus vähintään, yritä nukkua toisella puolella, kun sängyssä. Sleeping teidän takaisin tekee siitä todennäköisempää, että te kuorsata. Kuitenkin, sinun ei satuta niskaasi, jos et makasi vatsallaan nukkuessa. Tästä johtuen, nukkumassa toisella puolella on paras vaihtoehto.

Lopettaa kuorsauksen, haluat ehkä harkita leikkaus. On olemassa useita erilaisia menettelyjä, jotka tekevät hengitysteiden laajempi ottamalla pois kaikki esteet, jotka estävät ilman liikkumisen epämiellyttävän. Mitä nämä tekniikat on yhteistä se, että kirurgi vie pois kaikki esteet, sinun käytäviä — kuivatuksen teidän kuorsaan ongelma.

Usko tai älä, jotain niin yksinkertaista kuin hyvin kuluneet tyyny voi pahentaa tai jopa luoda kuorsaus ongelma. Jos sinä tai kumppanisi kokevat kuorsaus ongelma ja teidän kummankin tyyny on ohut tai kulunut, sitten harkita investoimalla täydellisempää, kiinteämmät tyyny. Lisätty korkeus voi parantaa kulman kaula, clearing mitään ilman esteitä.

Yksi tavoista, että voit parantaa hengitys ja poistaa kuorsaus yöllä on hengittää höyryä useita minuutteja ennen nukkumaanmenoa. Kun höyry voi auttaa murtaa tukkoisuus, jolla voi olla olennainen rooli tyhjentää kohtia, jotta voit nukkua tehokkaasti.

Jos sinulla on ongelma kuorsaus, käytä suolaliuosta nenäsumute sitten nenäsi ennen nukkumaanmenoa. Säilyttää kirkas, kosteutettu airways avulla voit hengittää helpommin unen aikana. Tämä auttaa sinua myös olla parempi hengittää käyttäen nenäsi ja suusi, koska sinulla on vähemmän ruuhkainen.

Jos juot alkoholia tai lääkkeitä unta, voi kehittyä ongelmia kuorsaus. Näiden aineiden tukahduttaa keskushermostoon ja voi tehdä lihaksia leuan ja kaulan liian rento, aiheuttaa voit kuorsata. Yritä rajoittaa alkoholin ja unilääkkeiden ja sinun pitäisi löytää hieman helpotusta.

Kuten aiemmin mainittiin, jokaisella on erilaisia tapoja nukkumassa. Vaikka jotkut hengittää hiljaa, toiset ovat alttiimpia kovaa, häiritsevää kuorsausta. Yleensä, ihmiset ovat tietämättömiä he kuorsaus, elleivät he ovat kertoneet joku muu. Saatat pystyä lopettaa kuorsauksen kokonaan avulla tämä artikkeli on edellyttäen.