Penis Pituus

Lihas Rakennus Vinkkejä, Jotka Parantavat Kehon

Sillä ei ole väliä, jos olet mies tai nainen, rakentaa lihas ja lisätä voimaa ja sävy kehon voi olla valaiseva juttu. Voit parantaa ulkonäköä huomattavasti sekä tekee ihmeitä teidän yleistä terveyttä. Käytä seuraavia vinkkejä maksimoida käyttö aikaa ja energiaa rakennus ja ilmastointi lihaksia.

Jos yrität rakentaa lihas massa, se on tärkeää syödä kalori-tiheä ruokaa oikeaan aikaan. Paras aika syödä raskain ateria päivässä on sen jälkeen, kun olet suorittanut lihas-rakennus harjoituksen. Se on tällä hetkellä, että energiantarve kehon ovat ruuhka-tasoa, koska elimistö tarvitsee ravintoa korjaamaan ja rakentamaan lihaksia. Jos jatkat syödä lisää kalori-tiheä ruokaa parin tunnin välein, sinun tulee antaa mahdollisuus oman kehon lisätä jopa enemmän lihasmassaa.

Monet ihmiset, jotka haluavat rakentaa lihas käyttää proteiini horjuttaa ja aterian tilalle. On tärkeää huomata kuitenkin, että on olemassa ero näiden kahden välillä. Se voi olla vaarallista terveydelle käyttää proteiini horjuttaa usein aterian korvaaminen. Koko ateria sisältää monia välttämättömiä ravintoaineita, jotka eivät sisälly proteiini horjuttaa. Lisäksi, elävät pois proteiini horjuttaa voi jättää lihakset pehmeä, joka tekee tyhjäksi oman lihaksen rakennuksen ponnisteluja.

Laske kulutus proteiinia päivittäin. Sinun täytyy kuluttaa noin yksi gramma proteiinia jokaista kiloa paino päivässä. Kuluttaa oikea määrä proteiinia on lisätä lihasten kasvua saat voimaharjoittelun, että olet tekemässä. Vaihteleva kulutus vähän siellä täällä ei tee paljon eroa, mutta sinun pitäisi pyrkiä saman verran päivittäin.

Ei toimi enää kuin tunnin. Elimistö alkaa tuottaa kortisoli, kun ensimmäisen tunnin treenata. Kortisoli estää testosteroni, joka voi pilata lihas saamassa ponnisteluja. Saat parhaat tulokset, vain viettää 60 minuuttia tai vähemmän toimii.

Älä kitsastella määrä unta saat. Prosessi rakennus ja korjaus lihaksia tapahtuu, kun nukut, ja ilman riittävää elpymistä, olet vaarassa vahingoittaa itseäsi aikana liikuntaa. Saada 7-9 tuntia unta joka yö maksimoida hyödyt harjoituksia voit tehdä.

Aina käyttää omaa intuitiota, kun työskentelet ulos. Vaikka suunnittelu ulos liikuntaa ennen on hyvä varmistaa, että pysyt vastuussa, joskus et voi aina kiinni tämän aikataulun. Esimerkiksi, et ehkä ole valmis toiseen quad istunnossa sen jälkeen, kun viimeinen istunto jätti sinut väsynyt. Toisaalta, kädet voi olla hyvin levännyt jälkeen hyvä harjoitus vain muutama päivä sitten. Kuuntele mitä kehosi kertoo sinulle, ja seurata sitä.

Kuluttaa riittävä määrä proteiinia on keskeinen tekijä rakennuksen lihas. Yleisesti, jokaista kiloa painat, sinun pitäisi pyrkiä kuluttaa noin yksi gramma proteiinia. Esimerkiksi, jos painat 140 kiloa, sinun pitäisi yrittää olla 140 grammaa proteiinia ruokavalioosi. Liha, maitotuotteet ja kala ovat erinomaisia proteiinin lähteitä.

Kun aloitat treenata, älä yritä lisätä painoa olet nosto. Sen sijaan työtä parantaa kuntoa tekemällä pidempiä sarjaa tai yksinkertaisesti enemmän sarjaa. Kun työskentely rikki on helpompaa, voit aloittaa lisäämällä painoa tai yrittää kovemmin harjoituksia pitää rutiini mielenkiintoinen ja haastava.

Pidä hyvää kirjaa. On workout päiväkirja, joka toteaa, harjoituksia workout rutiini, ja kuinka monta toistoa ja sarjaa teet. Tämä ei ainoastaan auttaa pitämään liikuntaa järjestetty, mutta voit nähdä edistymistä. Tämä on inspiroiva, varsinkin aluksi, kun edistystä tapahtuu nopeasti. Voit nähdä, miten pitkälle olet tullut ja asettaa tavoitteita.

Työnnä itsesi kova, kun olet työskennellyt ulos, siihen pisteeseen, jossa sinusta tuntuu, että et voinut nostaa yhden punnan. Haluat aina antaa kaikkensa, jos haluat nähdä loppuratkaisu. Kova työ on yhtä suuri tuloksia, jotka olet etsimässä.

Rakentaa isompi lihaksia, sinun pitäisi aina syödä heti kun heräät aamulla. Varhaisen aamiaisen estää elimistöä hajottaa lihaskudosta energian, joka ainoastaan hidastaa kehitystä. Valitse korkea-proteiinia elintarvikkeita, ja varmistamaan, sinun on myös syödä runsaasti hiilihydraatteja aamiaisella.

Hyödyntää rest-pause menetelmä liikuntaa. Tämä menetelmä vaatii, että lihakset yleensä saada jopa 90% sen vahvuus takaisin vain 10-20 sekuntia. Jotta tehdä se tehokkaasti, poimia raskas paino, joka voi aiheuttaa voit mennä epäonnistuminen tietyssä rep, kuten kahdeksan-kymmenen toistoa, ja sitten lopettaa, kun lyhyen pari toistoa. Loput noin 10-20 sekuntia, ja sitten jatkaa toistoa.

Lisää paksuus ojentajat on erittäin tärkeää. Vaikka kaapeli-paina alamäkiä on erittäin tehokas, sinun pitäisi tehdä piirtoheitin liikkeitä, jotta saavutetaan oikea ojentaja massa. Nostaa kädet pään yli, voit venyttää pitkän pään loukkaantumiseen, joka mahdollistaa sen, että sopimus on parempi kuin silloin, kun kädet ovat teidän puolin.

Toivottavasti vinkkejä olet lukenut tämän artikkelin voi lisätä lihaksen rakennuksen arsenaali ja auttaa sinua saavuttamaan kunto tavoitteita. Se on tärkeä edellytys kehon useista syistä ja näin lisää terveyttä ja elinvoimaa elämääsi tulevina vuosina.