Penis Pumppu

Jolloin WordPress toimii Sinulle: Vinkkejä Ja Temppuja

Kun ajattelee WordPress, olet luultavasti ajattelevat, että se on työkalu luoda blogeja. Kuitenkin, WordPress on myös tehokas työkalu luoda sivustoja. Monipuolisuus tämä ohjelma on tehty, se on tullut väline valinta keskuudessa ihmisiä, jotka haluavat luoda web-läsnäolo. Jos haluat lisätietoja tästä, lue.

Yritä käyttää aloitussivun, kun käytät wordpress sivuston. Tämä on erinomainen vaihtoehto näyttää nykyisen virkaa, koska se antaa sivuston maku ja tyyli. Voit jopa käyttää Lähtökohta WordPress, joka on palkkio ratkaisu, joka voi saada sinut alkoi prosessi.

Olla varma jäädä päälle päivitykset! Monet päivitykset add-ons tai WordPress itsessään perustuu turvallisuuteen, joka tarkoittaa sivustosi voi vaarantua, jos et päivitä ohjelmisto. Jos se kertoo sinulle, kun uusi päivitys on saatavilla, asenna se niin pian kuin mahdollista suojata sivuston vahinkoa.

WordPress sinulla on paljon valintoja teemoja, joten voit olla todella hyvän näköinen blogi. Ota aikaa tutkia kaikki vaihtoehdot, jotta voit valitse vain oikea sopivat sinun tyyli ja aihe. Todella ainutlaatuinen teema, valitse palkkio teema. Tämä todella auttaa blogisi erottuu joukosta.

Älä anna teema saada tunkkainen. Ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi tehdä, jos huomaat lasku liikenne on tarkistaa ja nähdä, milloin olet viimeksi vaihtanut teema. Kun sivustosi kasvaa ja muuttuu, teema olisi. Varmista, että se heijastaa oman tuotemerkin, ja sinun pitäisi nähdä nousu liikenne.

Puhdistaa sisältöä ja kommentteja, jotka eivät lisää mitään arvoa sivuston. Tämä pitää sivuston puhtaana ja helpompi käyttää. Käyttää Akismet jos tarvitset plugin voit tehdä tämän.

Oletko edes toimi sivuston ja ajattelin, että tehdyt muutokset eivät tallentuneet? Tämä on mots todennäköisesti vääriä. Yrittää korjata ongelma, yksinkertaisesti tyhjentää selaimen välimuisti. Muutokset pitäisi keksiä, jos et yksinkertaisesti paina Shift-näppäintä samalla, kun päivität selaimen.

WordPress on monia pikanäppäimiä, jotka tekevät työskentelystä viestit helppoa. Esimerkiksi ctrl-c voit kopioida tekstiä, kun taas ctrl + x voit leikata sitä. Ctrl-v liittää sen jonnekin muualle. Ctrl-b on rohkea, ctrl-i on kursivoitu ja ctrl-u on korostaa. Nämä basic pikanäppäimet säästää paljon aikaa, jos voit muistaa heitä.

Säännöllisesti tarkistaa oman sivusto ja sisältö. Kaikki plugins ja kaikki muu työ, jossa täytyy olla nykyinen. Tämä auttaa varmistamaan, että kävijöitä on saumaton kokemus sivustosi. Jos sinulla on vaikeuksia muistaa tehdä tämän, voit määrittää puhelimen hälyttämään, kerran kuukaudessa, voit suorittaa tämän tehtävän.

Valitse avainsanan keskittynyt kunkin postitse tai sivun luot. Mikä olisi joku olla etsimässä jos tämä on tarkkaa sisältöä he halusivat? Muista tehdä keskeisiä lauseita kohdennettuja kuin yksinkertainen kyselyt, kuten “purjehdus vinkkejä”, on jo ylittynyt tuhansia kilpailijoita ja heidän sivustot.

Ei ole mitään rajaa, mitä voit luoda web kanssa WordPress. Tämä työkalu on kaikki ominaisuudet sinun täytyy rakentaa sivuston, joka on todella kestävä. Mikä on vielä hämmästyttävämpää on, että tämä on täysin tuettu maailmanlaajuinen yhteisö ja se on täysin ilmainen. Muistatko, mitä sinulla on täällä, ja nähdä, miten WordPress voi parantaa web-läsnäolo.