Penis Pystyssä

Oletko Ajatellut Ostaa Henkivakuutus?

Siellä on valtava määrä tietoa, kun se tulee aiheesta kuin henkivakuutus. Tämä artikkeli on täynnä vinkkejä, joiden avulla laajentaa tietosi henkivakuutus. Kun luet tämän artikkelin, varmista, että olet ymmärtää ja muistaa kaikki tiedot, jotta voit käyttää sitä, kun teet elämäsi vakuutus valinta.

Ostaa henkivakuutus, kun olet nuori sen sijaan, kun olet vanha. Lykätä osto henkivakuutus vasta myöhemmin elämässä välttää maksaa vakuutusmaksuja voi lopulta maksaa sinulle enemmän. Aiemmin elämässä ostat henkivakuutus, alentaa vakuutusmaksuja on ja sitä vähemmän todennäköisesti olet evätään politiikkaa.

Ostaa oikea määrä henkivakuutus kattaa kaikki tarpeet. Tinkiä henkivakuutus ei ole hyvä idea. Aikavälin vakuutus, erityisesti, on hyvin edullinen, joten varmista, että saat niin paljon vakuutus tarvitset. Sillä nyrkkisääntö, pitää ostaa vakuutus, joka vastaa noin 6-10 kertaa tuloja.

Tee mitä voit paremmin teidän luotto. Alempi luotto-pisteet, suurempi kuukausittaiset palkkiot voisi olla. Tämä johtuu siitä, että vakuutuksenottaja kanssa alhaisen pisteet on suuri riski vakuutusyhtiölle. Tämä on mitä aiheuttaa heille periä korkeampia vakuutusmaksuja. Se on niin he voivat offset riski.

Ennen ostamista henkivakuutus on tärkeää ymmärtää, miksi sitä tarvitaan. Jos vanhempi tai puoliso kuolee, elämä vakuutus rahaa voidaan maksaa asuntolaina laskut, eläkkeelle, tai college koulutus. Jos muut ihmiset ovat riippuvaisia tuloistasi tukea, se olisi viisasta ottaa henkivakuutuksen.

Tulossa asiantunteva henkivakuutus on korvaamaton, mutta niin on ammattilaisen. Ammattilainen on tarkempi käsitys siitä, mitä ominaisuuksia ja vaihtoehtoja toimii sinulle, hän tai hän voi myös vastata kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla.

Se on okei olla useita pienempiä politiikkoja pikemminkin kuin yhden suuren politiikkaa, mutta muista, että kaikki kasvu palkkio maksut voi aiheuttaa voit tasapainoilemaan politiikan, kunnes olet pudottaa ne, niin olet tekemisissä rahan haaskausta. Pitää asiat hallittavissa niin paljon kuin mahdollista, jotta voidaan välttää menettää ulos.

Jos haluat varmistaa, sinulla on halpa henkivakuutus, sinun pitäisi ostaa aikavälillä vakuutus suunnitelma sijaan koko elämän suunnitelma. Termi vakuutus on ostettu tietty määrä aikaa; siksi, koska pienempien riskien, palkkioiden tulee halvemmaksi kuin riskialttiimpia koko elämän suunnitelma, joka kestää koko elämän vakuutuksen haltija.

Kun merkittävä elämän tapahtuma, kuten avioliitto, avioero tai lapsen syntymä, varmista, että olet päivittää henkivakuutus. Jos perhe kasvaa, voit joutua lisäämään määrän kattavuus. Jos perhe on laskussa, saatat pystyä vähentämään kokonaismäärä. Kaikissa tapauksissa, varmista, että pitää teidän edunsaajien nykyinen ja rajoja aiheellista nykyinen elämäntapa.

Määrittää määrä henkivakuutus kattavuus oman ihmiset tarvitsevat siinä epätodennäköisessä tapauksessa teidän kuoleman. Käyttää yksi monista saatavilla verkossa henkivakuutus laskimet, tai moninkertaistaa vuosittain palkka kertoimella kahdeksan. Tämä on keskimääräinen velka jäljellä, kun joku kulkee pois. Parempi kattavuus, parempi teidän estate.

Varoa vakuutusmeklari, joka suosittelee vakuutuksen kun tapaamme ensimmäistä kertaa. Jos välittäjä ei tämä, se tarkoittaa, että ne eivät ole todella analysoimalla tilanne perusteellisesti. Jos suosituksen tuote on annettu ensimmäinen kokous, ajatella kahdesti noin ostaa tämän tuotteen ja liiketoiminnan kanssa tämä agentti.

Varmista, että perhe ei jää lopullinen kulut, ostaa sopiva henkivakuutus kattavuus. Hautauskulut voidaan asentaa nopeasti ja sinun pitäisi kuolla yllättäen, perheesi voisi olla edessään merkittäviä kulut oman hautajaiset tai sairauskulut. Henkivakuutus ei vain tarjoaa pitkän aikavälin vakaus oman perheen, mutta myös lyhyen aikavälin varmuuden.

Jos luulet, että elämä vakuutus on liian kallis, mieti uudestaan. Se varmasti oli kallis muutama vuosikymmen sitten, mutta keskimääräinen elinikä on nousussa. Koska tämä uusi tilanne, vakuutusyhtiöt pystyvät tarjoamaan halvempaa kattavuus. Kustannukset ovat säädetty: varmista, että nykyinen politiikka heijastaa nämä uudet hinnat.

Kaikki vinkit juuri lukenut olisi pitänyt auttaa selventämään joitakin kysymyksiä, että sinulla oli noin henkivakuutus. Käytä tiedot olet juuri oppinut viisaasti, ja sinun pitäisi tehdä oikeanlaisia valintoja, joka voi olla hyötyä sinulle tässä herkkä aihe. Rohkeasti kertausta artikkeli jos haluat, se on tärkeää muistaa, että kaikki tämä tieto.