Penis Rengas

Voittaa Kilpailun, Tietää Enemmän Siitä, hakukoneoptimointi

Tärkeintä tahansa yrityksen verkkosivuilla, on saada niin monta ihmiset vierailevat sivustolla kuin mahdollista. Ehkä tehokkain tapa parantaa sivuston liikennettä on tekniikka nimeltään, hakukoneoptimoinnin, joka parantaa sivuston näkyvyyttä hakukoneissa. Lue selvittää, miten voit käyttää tätä lisätä kävijät.

Kun käytät SEO sivustosi, vastustaa kiusausta ovat yhteisiä kirjoitusvirheet avainsanojen lisää osumia. Useimmat hakukoneet ovat nykyään tarpeeksi fiksu korjata käyttäjien virheitä, ennen kuin haku edes alkaa, joten liikenne ei kasva tällä menetelmällä. Sen sijaan, sivustosi näyttää epäammattimaista ja epäluotettava, läheisyydessä.

Jos et ole yksi sosiaalisen median sivustoja vielä, liittyä ja alkaa työstää teidän läsnäolo siellä. Monet suositut hakukoneet ovat nyt sisällyttää sosiaalisen median osaksi on haku tuloksia. Sivusto, joka joku ystäviä, kuten on menossa aloittaa hyppääminen korkeampi rankingissa, joten varmista, että olet yksi niistä sivustot.

Onko avainsanoja käytät sivuston ovat edistä-haut. Voit testata tämän kanssa mitään “pay-per-click” hakukone. Kirjoita hakusanat ja katso kuinka monet muut ihmiset ovat etsivät nämä ehdot. Pelata noin kanssa sanastoa, ja katso jos voit saada avain lause, joka sisältää sanat, että useimmat ihmiset etsi. Kun muokkaat avainsanoja käyttämällä tätä menetelmää, enemmän ihmiset löytävät sivustosi käyttämällä hakukoneen.

Lisäksi, varmista päivittää sivuston päivittäin, sinun pitäisi olla tarjota tuoreita linkkejä eri verkkosivustoja. Jos päivität linkit päivittäin, ihmiset tulevat sivustoosi saada uusimmat linkit kaikki uudet sivustot, jotka lisäävät hakukoneoptimointi.

Älä vain mennä kanssa suuret hakukoneet. On olemassa monia muita linkki sivustoja, jotka on määritetty, että on hyvin erityisiä hakemistoja. Näitä voidaan käyttää eduksesi, koska ne kohde erikoistunut yleisö. Etsi linkki sivustoja, että kohde tarkoitettu yleisö ja mennä sitä. Nämä sivustot ovat siellä optimoida asiakkaan base.

Tarjous kannustimia kuluttajille käymään sivustossasi. Voit sisällyttää nämä tunnisteet ja linkkejä, sekä muita virkoja oman sivuston. Näitä ovat mitään erityistä myynti kylkiäiset. Mahdollistaa myynnin vain niille, jotka vierailevat sivustolla, on hyvin todennäköistä, lisätä kävijä osuu.

Älä koskaan käytä luvattoman ohjelman avulla voit lähettää sivustosi hakukoneen. Monet hakukoneet ovat ilmaisimet nähdä, jos olet käyttäen tällaisia taktiikka, ja jos olet, he ovat pysyvästi kieltää sivustosi mistä tahansa niiden listat. Tätä kutsutaan joutua mustalle listalle.

Lisää sivukartta sivuston. Laittamalla sivuston kartta sivuston, joka sivun listalle, joka yhdistää kaikki tärkeimmät sivut sivuston, se helpottaa hakukone hämähäkkejä voit selata sivuston. Se on parasta vaativat vähemmän napsautuksia saada sivustosi sivulle.

Jos sinun täytyy poistaa tai siirtää artikkelin, jätä 301 redirect. 404-sivu on kuin stop-merkki, hakukone, ohjeistaa se poistaa sivun (ja se on SERP) niiden listat. 301-uudelleenohjaus on sen sijaan siirtää SERP kumpi sivulla on linkkejä.

Search engine optimization, sinun tulisi välttää ostamalla verkkotunnus, joka liittyy spam. Hakukoneet eivät luota sivuston, jos heillä on verkkotunnus, jota käytät luokiteltu roskapostiksi. Lue arvosteluja verkkotunnuksia ennen kuin ostaa yksi, tai katsoa domain-nimet ylös suosittuja hakukoneita nähdä, miten ne sijoittuvat.

Validointi HTML on kaikki hyvin ja hyvä, mutta älä unohda CSS! Keskeinen osa SEO on ottaa sivustosi näyttää niin kuin on tarkoitettu. Muuten, teidän ansioita tekniikoita ei välttämättä edes näy ollenkaan! Tarkista jokainen osa sivuston, varmista, että se näkyy kaikille samalla tavalla.

Käyttää ainutlaatuista sisältöä, sivustosi tuottaa liikennettä. Lähettämistä tietoja, että voit löytää useita eri sivustot vain auttaa sinua joukkoon eikä erotu joukosta. Valitsemalla ainutlaatuinen ja alkuperäinen sisältö web-sivuston olet tarjoaa jotain, mitä kukaan muu on tarjota.

ÄLÄ käytä etusivulla on tiedoston nimi linkkejä muille sivuston. Vain käyttää verkkotunnuksen nimi, joka on todennäköisesti mitä muut sivustot käyttävät linkin sinulle. Ottaa kaksi eri linkkejä voit jakaa linkin mehu kahden ja alentaa pagerank.

Sivusto, joka työllistää hakukoneoptimointi on lähes aina, paljon tehokkaampi, kuin sellainen, joka ei ole. Kuten näette, hakukoneoptimointi ei ole vain vapaa, mutta suhteellisen kivuton toteuttaa. Noudata vinkkejä tässä artikkelissa optimoida sivustosi ja katsella kävijöitä virtaa.