Penis Suurennus

Kadonnut Kun Se Tulee Facebook-Markkinointi? Nämä Vinkit Näyttää, Miten!

Kun jokin toimii liike-elämässä, pysyä sen kanssa. Tämä koskee käyttämällä Facebook markkinoinnin työkalu yrityksesi. Vaikka se on vain ollut noin kymmenen vuotta, Facebook on osoittautunut menestykseksi, kun se tulee markkinoinnin kampanjat. Seuraava artikkeli näyttää, miten hyödyntää tätä erittäin hyödyllinen työkalu liiketoiminnan.

Facebook-markkinointi toimii parhaiten tiettyyn tarkoitukseen. Selvittää, tarkoituksena yrityksesi Facebook-sivulla, ja kehittää strategia, joka on rakennettu tätä tarkoitusta varten, ja suunnittelun tavoitteet, jotka ovat linjassa sen kanssa, että tarkoitus. Kohdistamalla oman Facebook-markkinointi taktiikka yksi määritelty tavoite tekee menestys on helpompi saavuttaa ja helpompi mitata.

Kirjoittaa viestejä todellista arvoa. Facebook ei ole vain siitä, epävirallinen keskustelu. Ne, jotka toimittavat samanlaisia viestejä tulee usein huomaamaan, että siellä on iso yleisö vain etsivät tämäntyyppistä sisältöä alustan. Olla, että henkilö tai yritys, joka tarjoaa juuri sen tyyppistä sisältöä. Näet suurta palaa.

Vastaus kaikki kysymykset ja kommentit lähetetään sinulle kautta Facebook. Kiitos ihmiset, jos he ovat ottaneet yhteyttä, ja seurata sen kanssa vastaus siihen, mitä he ovat pyytäneet. Jaa linkkejä artikkeleihin, jos he vastaus kysymyksiin sivuston.

Pidä kylkiäinen houkutella asiakkaita. Tämä ilmainen kylkiäinen voi olla saada ihmiset pitämään Facebook-sivun yrityksesi tai rekisteröityä uutiskirjeen tai mobiili markkinointi kampanja. Et menetä paljon rahaa, ja sinun tulee pystyä kommunikoimaan asiakkaiden kanssa kuin ennen.

Jos olet työskennellyt rakentaa fanijoukko, harkita “, Kuten Mainoksia”. Nämä ovat mainoksia, jotka sisältävät kehotus toimia Kuin sivusi suoraan mainoksen itse. Nämä mainokset näyttävät olevan yhtä tehokas News Feed, koska ne ovat oikeassa sarakkeessa, niin pelata kanssa sijoitus.

Käytä videoita tehdä Facebook-sivulla vieläkin kiinnostavamman. Facebook on todella visuaalinen sosiaalisen median alusta. Se on paljon enemmän visuaalinen kuin Twitter. Kuvat ovat hyvin Facebook ja videoita voi todella näyttää tulpat. Jos sinulla on suuri videoita, jakaa, voit nähdä viestejäsi saada enemmän tykkää!

Tiedottamalla asiakkaita kautta Facebook on ratkaiseva. Vaikka sinun ei tarvitse lähettää 5 tai 10 kertaa joka päivä, sinun pitäisi päivittää sivua säännöllisesti. Varmista, että päivitykset ovat sisällöltään rikkaita, ja ne ovat täynnä tietoa, että asiakkaat ja seuraajat haluaisivat lukea.

Post tilapäivityksiä säännöllisesti. Jotta sivun voi nähdä, sinun täytyy post asiat, kuten status-päivitykset. Nämä tilapäivitykset pitäisi olla merkitystä oman yrityksen ja ei satunnaisia asioita, että yleisö ei välitä. Yritä lähettää jotain vähintään joka päivä tai kaksi.

Saada muut sivut Facebook samoin. Lähtökohtana on tehdä tiettäväksi, että sinä olet olemassa. Esimerkiksi, kuten muiden ihmisten statukset, kuvia, ja ajoittain, kommentoida niitä sekä. Tee selväksi, että sinulla on enemmän kuin itse kiinnostunut käyttää Facebook, tai ainakin luoda illuusio, että voit tehdä.

Muista aina, että se on joskus mahdotonta oikein lukea tarkoitettu sävy postitse. On tärkeää, että päivitykset säilyttää henkilökohtainen sävy, joka suoraan puhuttelee yleisöä. Teidän fanit eivät arvostaa viestejä, että ääni ikään kuin ne olisivat automaattisesti tuotettu käsikirjoitus.

Post “vain huvin vuoksi” – viestin joka niin usein. Ei jokainen viesti kirjoitat on virallisesti noin oman tuotemerkin. Ihmiset haluavat nähdä, että siellä on ihmisiä takana fan sivut. Joka niin usein antaa heille jotain, joka osoittaa, että olet. Lepo suosittu meme tai jotain muuta, joka on hieman random oman tuotemerkin, mutta silti tyylikkäät.

Ilmaista arvostukseni teidän seuraajia aina kun voit. Ihmiset eivät tiedä, et välitä, jos sanot, että teet. Ole luova ja anna yhteisön tietää, kuinka paljon he merkitsevät sinulle joka nyt ja sitten. Se tekee niistä tuntuu hyvältä ja sen pitäisi lisätä heidän kiinnostusta sinua ja brändiäsi.

Pitää silmällä niille, jotka haluavat estää sinua markkinoinnin kautta Facebook. Vaikka voimme kaikki ovat vihollisia, luonne Facebook tekee se helppo lähettää perusteeton negatiivinen ja haitallisia lausuntoja. Suojella itseäsi, sinun pitäisi olla valppaana siitä, mitä muut postitse sivun ja poistaa negatiivista sisältöä niin pian kuin on mahdollista.

Käyttämällä Facebook markkinoinnin kannalta järkevää ja senttiä! Käytä tietoja tämän artiklan aloita markkinointi kampanja ja tavoittaa rajattoman määrän uusia asiakkaita. Kun jokin toimii liiketoiminnan, se saaliit ja kaikki alkaa hyödyntää sitä. Nykyään on olemassa kirjaimellisesti miljoonia yritysten Facebook: Mitä sinä odotat?