Penis Treeni

Luovia Ideoita Kaunis Hääpäivä!

Häät on tarkoitus olla tärkein päivä elämääsi, mutta jos se saa liian ylivoimainen, et voi nauttia siitä! Tietäen oikein liikkuu, kun se tulee teidän suuri päivä voi säästää tonnia stressiä ja hässäkkää. Tämä artikkeli antaa sinulle neuvoja sinun täytyy auttaa teidän häät päivä mennä juuri oikein.

Valita hääpuku, ennen kuin päättää mitään muuta, mukaan lukien korut, kengät, laukku, hiukset tai meikki suunnittelu. Ota aikaa yrittää kylpytakit ja etsiä ympäri eri paikoissa ennen kuin teet valinnan. Jos voit löytää mitä haluat verkossa, joka säästää paljon rahaa, liian!

Sisällyttää pieniä koriste-esineitä koko sisustus. Esimerkiksi, keula hiukset voivat olla samoja kuin ne, joita käytetään kukka-asetelmat pöydillä. Häät on täydellinen, kun voit lisätä pieniä yksityiskohtia.

Muista, että vastaanotto on aika päästää irti, mutta älä toimi liian villi kuin appivanhemmat tulee olemaan häät. Varmista, että sinulla tanssia ja pitää hauskaa ystäviesi kanssa, kun te vaalia näitä hetkiä varten loppuelämän.

Vältä täyttämättä pöydät liian paljon kukkia teidän vastaanotto. Paljon kertaa kukkia keskellä taulukon on harmi. Lisäksi jotkin vieraat voivat olla allerginen kukkia. Koristavat taulukot romanttinen, ei-tuoksukynttilät sijaan.

Olin häissä viime vuonna, joka näytti enemmän kuin sirkus. Ei ainoastaan ne ovat tyypillisiä tapahtumia, kuten tossing kimppu ja sukkanauha poisto, mutta ne vaatinut pelata pelejä koko yön. Monet asiakkaat eivät osaa odottaa, että joudumme kilpailemaan oman vastaanoton, eivätkä he tervetulleita tilaisuuteen. Yritä pitää viihdettä, kuten tämä minimiin.

Kun valitset limusiini yritys käyttää oman häät, etsi yritys että kulut päivä päivältä, eikä tunti. Tuntihinnat ovat yleensä paljon kalliimpia kuin yritykset, jotka veloittaa koko päivän. Myös, älä varata enemmän kuin limusiinit, mitä tarvitset.

Jos sinulla ei ole kirkko häät, harkitse kohdistaminen ulkouima paikka. Rannat ja puistot voivat tarjota ympäristö, joka tekee teidän hääpäivä täydellinen ja alennettuun hintaan. Toinen hyöty tämän tyyppinen paikka on kyky tarjoavat runsaasti tilaa vieraille. Harkitse ulkopuolella paikat, jotka tarjoavat tilat jos kolea sää.

Vaikka idea ei ehkä miellytä sinua aluksi “kuin uusi” häät mekko voi todella leikata mekko talousarvioon. Useimmat mekot löydät sitä on käytetty vain kerran ja jotkut myyjät vaativat tätä. Voit etsiä ja varaa paljon suurempaa vaihtoehtoja teidän mekko, että sinulla ei olisi alun perin ajatellut ostaa.

Jos löydät itsesi saada korosti, prosessi suunnittelu teidän lähestyvästä häät, harkitse ottaen jonkin aikaa pois prosessi hieman lepoa ja rentoutumista. Päivä rannalla morsiamen ja sulhasen tai vietetyn tehdä jotain nautit voi auttaa täydentää sinulle.

Älä odota, kunnes harjoitus alkaa valmistella teidän kukka tyttö ja rengas siirtotie niiden rooli. Tee aikaa lasten kanssa harjoitella liikkeitä ja asettamalla seremonian aikana. Lapset viihtyvät rakenne ja opettaa heille varhain rakennamme ennakointiin tekemään parhaansa. Selittää kaikki, on tärkeää, että he kantavat tänä päivänä ja ne tulee omaksua vastuullinen asenne.

Vaikka et ei ole varaa runsas kukka-asetelmat ja pöytäkoristeet, älä koskaan aliarvioi yhden rosebud erottuva, värikäs maljakko. Aseta yksi keskellä kunkin taulukon vastaanoton sivuston. Jos haluat enemmän yksityiskohtaisesti tarkastella, aseta maljakko pöydälle runner valmistettu pitsi doilies, taidokkaasti järjestetty silkki, tai laser-leikattu paperi.

Mennä useita eri kauppoja kun etsit unelmiesi hääpuku. Vaikka et löydä yksi, joka luulet on juuri sitä mitä etsit yhdessä paikassa, voi olla jopa parempi paremman hinnan muualla. Se on aina parempi olla turvallinen kuin pahoillani!

Hyvä vinkki, joka voi vähentää kustannuksia monille toimittajan palvelut teidän häissänne, kuten valokuvaajat, pitopalvelut ja muusikot, on tarjota auttaa heitä mainostaa palvelujaan vastineeksi vähentää kustannuksia. Pieni kortti asetetaan vastaanotto-taulukot, joissa vieraat istuvat voi tarjota nimet ja yhteystiedot, jos eri toimittajat, jotka tarjoavat palvelujaan. Tämä mainonta on eduksi vähentää kustannuksia ja parantaa heidän mahdollisuuksiaan uusia mahdollisuuksia.

Älä mene yli laidan. Ottaa askel taaksepäin ja muistaa, mitä häät on kyse. Liikaa toimintaa ja liian monet kulut voi jättää sinut stressaantunut ja hajosi, joten yritä hillitä itsesi. Suunnitelma realistisesti ja budjetin rajoissa. Tällä tavalla, voit pitää itsesi rauhallisena ja taskukirja täynnä.

Tutkimus mitä kukat, hedelmät ja vihannekset ovat kauden. Valitsemalla oikeat tuotteet oikeaan aikaan, voit säästää huomattava määrä rahaa teidän häät. Kukkia on enemmän elinvoimainen ja ruoka myös maistuu paremmin, jos olet huolellisesti suunnitella, mitä aiot ostaa.

Priorisoida teidän häät budjetti. Päättää, mitä sinulla on ja mitä voit kitsastella. Jos sinulla on teidän sydän asetettu tietty sijainti ottaa sen, mutta ymmärtää, että aiot viettää vähemmän kaikkea muuta. Päättää, mitä tarkoittaa eniten sinulle avulla voit pysyä budjetissa ja saada mitä todella haluat.

Kuten todettiin alussa artikkelin, häät voi olla vaikea asia käsitellä, vaikka sen pitäisi olla kaikkein tärkein päivä. Soveltaa ohjeita tässä artikkelissa on teidän suuri päivä sulavasti. Tämä avulla voit nauttia, aivan kuten sinun pitäisi!