Penisjatko Kokemuksia

Vinkkejä Ja Neuvoja ehkäisyyn Ja Hoitoon astmaoireita

Jos olet yksi miljoonia ihmisiä, jotka kärsivät astma, sinun pitäisi tietää, että on olemassa monia tapoja parantaa oireita ja estää sen paheneminen. Tässä artikkelissa, löydät monet näistä yksinkertaisia vinkkejä, joka laittaa oman astma on hallinnassa, ja voit elää tervettä, nautinnollista elämää.

Astma on hyvin hallinnassa iskujen estämiseksi. Tosiasia on, että kunnossapito ja ennaltaehkäisy on paras tapa välttää kriisi. – Toimiva suhde lääkärin kanssa tai asiantuntija pitää sinut päälle oman oireita ja lääkitystä, joka toimii sinun tarpeisiisi.

Jos olet kiinni ilman astmapiippua, kun olet hyökkäys, napata kupin kahvia. Kofeiini juoma avaa hengitysteitä ja voit hengittää hieman helpompaa. Jos sinulla ei ole kofeiinia juoma kädessä, pieniä määriä kofeiinia suklaa baari voi myös auttaa.

Jos lapsesi on astma tai nokkosihottuma, he saattavat itse asiassa on tiettyjä ruoka-aineallergiat. Sinun pitäisi mennä lääkäriin ja tehdä tarvittavat testit selvittää, jos he ovat allergisia jotain, ja sitten varmista, että ne pysyvät kaukana, että erityistä ruokaa, jos he ovat allergisia.

Käsiteltäessä astma, sinun tulisi rajoittaa kosketuksiin eläinten kanssa. Monet ihmiset, joilla on astma myös allergia lemmikkejä. Vaikka sinulla ei ole allergia lemmikkieläimet, lemmikkieläimiä voi kuljettaa laukaista aineita, kuten lika, niiden turkista. Nämä aineet voivat aiheuttaa hyökkäys ilman, että olet allerginen lemmikki.

Nopea helpotus tai ennaltaehkäisevä hoito inhalaattorit ovat lääkkeitä, jotka on annettava asianmukaisesti. Varmista, että olet hengitys syvälle keuhkoihin kuin et paina inhalaattorin. Pidä lääkitys keuhkoihin vähintään 3-5 sekuntia ennen kuin hengität ulos, jotta se ottaa paremmin vaikutus.

Käytä oikea lääkitys hallita astma. Oletko huomannut, että voit vain estää astmakohtauksen käyttämällä inhalaattorin useammin kuin kaksi kertaa viikossa? Onko sinulla täyttöpakkaus reseptiä useita kertoja vuodessa? Se saattaa olla merkki siitä, käydä lääkärin ja pyytää eri lääkkeitä oireiden hallitsemiseksi paremmin.

Jos sinulla on astma ja olet ylipainoinen tai liikalihava, haluat ehkä harkita laihdutus. Ylipaino vähentää keuhkojen toimintaa ja lisää mahdollisuuksia voit kehittää astman oireita. Myös, olla varma, että olet juoda runsaasti vettä, koska pitää sammutettua on erittäin tärkeää valvoa astman oireita ja hyökkäyksiä.

Pitää kosteuden kotona kontrolloitua tasolla kosteudenpoistaja. Ympäristöt, jotka ovat kuivia ja puhtaita pitäisi pysyä huipulla luettelo astman hoitoa. Varmistetaan, että kosteus on alhainen kotona tarkoittaa, että sinun elää ja hengittää enemmän ihanteellinen ehdot jotka auttavat välttämään laukaisee hyökkäyksiä, jotka ovat kausiluonteisia.

Olla varma, että ei savua sekä pysyä erossa tahansa tupakoitsijat yleensä, tämä voi olla erittäin haitallista, jos sinulla on astma. Kun hengittää tupakansavua, olet vakavasti lisätä todennäköisyyttä astmakohtauksen. Tämä pätee erityisesti pienissä, ahtaissa tiloissa ilman tuuletusta.

Ihmiset, jotka kärsivät astma pitäisi pysyä hajusteettomia tuotteita. Hajustettuja tuotteita, kuten ilmanraikastimet, suitsukkeita ja hajusteita, nostaa sisäilman epäpuhtauksien tasoja ja voi laukaista astmakohtauksia. Tuore maali ja uudet matot antavat pois hajuja, jotka voivat ärsyttää herkkää airways. Yritä ylläpitää raikasta ilmaa sisälle kotiisi.

Jos sinulla on astma, selvittää, mitä laukaisee ovat. Sisä-tai ulkouima-allergeenit voivat laukaista astmakohtauksen. Jos et tiedä mitä laukaisee ovat, voit poistaa ne teidän ympäristössä tai ryhtyä toimiin niiden välttämiseksi. Kouluttaa itseäsi on ensimmäinen askel kohti välttää astmakohtauksen.

Varmista, että olet käyttää ennaltaehkäisevän inhalaattori, joka on lääkärin määräämä. Huomaa, että ennaltaehkäisevä inhalaattori on eri asia kuin pelastus inhalaattorin, jota käytetään akuutin kohtauksen aikana. Ennaltaehkäisevä inhalaattorin, toisaalta, annostelee lääkettä on suunniteltu pitämään ilman virtaa, mikä vähentää akuutti hyökkäyksiä.

Pitää pölyn ja muut hiukkaset ilmasta kotonasi. Tämä ei ainoastaan vähennä akuutin astmakohtauksia, mutta myös auttaa sinua hengittää helpommin. Lisäksi pölyämistä säännöllisesti, voit myös ostaa ilmansuodatin, joka jatkuvasti imee pölyhiukkaset ilmasta.

Vaikka tämä artikkeli kuulostaa helppo hallita oman astma, sinun pitäisi tunnistaa kuinka vaarallista astma voi olla. Ota aina yhteyttä asianmukaista lääketieteellistä apua, jos et tunne oireiden pahenemista tai karkaamassa käsistä. Astma hyökkäykset ovat erittäin vaarallisia, ja voi olla kohtalokas. Toivottavasti soveltamalla näitä vinkkejä, voit paremmin hallita astman oireita.