Penisleikkaus

Helppoja Tapoja Siitä, Miten Käyttää Ipad

Oppia mitä tahansa uutta teknologiaa voi tuntua ylivoimainen, varsinkin ihmisille, jotka eivät ole tietokoneen pystyy. Tämä artikkeli on hyvä tapa päästä alkuun käyttämällä iPad, ei väliä millä tasolla käyttäjä olet. Jopa kaikkein kokeneet käyttäjät voivat löytää hyviä vinkkejä täällä.

Opi kaikki mitä puolella kytkin voi tehdä ipadilla. Se on kätevä tapa kääntää audio hälytykset päälle ja pois ilman, että vaikuttaa toiston äänen. Voit myös käyttää sitä lukita näytön niin, että se ei automaattisesti kiertää. Jos haluat käyttää sitä varten jotkut muut toiminta, voit muuttaa tämän Yleiset Asetukset-valikosta.

Olla varovainen kanssa iPad rannalla. Hiekka on aika vaarallinen asia iPad. Ei vain se voi saada kiinni pikku rakoja laitteen, se voi myös helposti naarmuttaa näytön, jossa muutamia muita asioita voi. Se on parasta käyttää näytön kansi näissä tilanteissa, tai vielä parempaa, jätä iPad kotona oman ranta-aikaa.

Ennen kuin annat lapsesi käyttää iPad, rajoittaa pääsyä aikuisille suunnattuun sisältöön. Asetukset, siirry kohtaan Yleiset ja valitse Rajoituksia. Valitse Ota Rajoitukset vaihtoehto. Tämä asetus voi suojella nuoria silmät ja korvat selkeä kieli ja kypsä sisältöä, sovelluksia, pelejä, podcasteja, elokuvia, TV-ohjelmia ja enemmän.

Käyttää käytettävissä olevaa tilaa teidän telakka. Sen mukana tulee neljä asiaa, mutta se voi olla kaksi muita kohteita. Yksinkertaisesti paina kuvaketta, kunnes näet, se heiluttaa ympäri ja vedä se dockiin. Tehdä tätä varten mitään, että et käytä kovin usein, koska ottaa se helposti tekee elämästä helpompaa.

Tullut innokas e-lukija, jossa voit iPad. Tietenkin se on jo muutama vapaa kirjat, kuitenkin; se pystyy tuoda ja näyttää e-kirjoja lähes kaikkialla! Formaatteja voi olla rajallinen, niin löytää sivusto, joka tarjoaa yhteensopivia vaihtoehtoja ja alkaa lukea kaikki kirjat, jotka ovat olleet keräämässä pölyä teidän to-do lista!

Kopioi ja liitä ei ole enää ominaisuus käytettävissä vain tietokoneella. Kanssa yksinkertainen hana painiketta, voit valita minkä tahansa alueen teksti ja kopioi se leikepöydälle. Kun olet valmis, liitä, paina-painiketta kerran ja valitse “liitä” vaihtoehto. Tämä on täydellinen päällekkäiset viestit tai idean jakaminen useammin kuin kerran.

Sammuta näytön kirkkautta. Tämä on dual edut on helpompaa silmäsi ja laajentaa tehokas akku. Viime ipadit ovat tyypillisesti täysin luettavissa noin kuusikymmentä prosenttia niiden standardi kirkkaus. Yöaikaan käyttö voi olla joskus tehnyt puolet. Voit saada kirkkautta pyyhkäisemällä vasemmalle tai double-napauttamalla koti-painiketta.

Tiesitkö, että voit ryhmitellä sovellukset kansioihin? Kuten, jos olet liikkuvat sen ympärillä, kosketa ja pidä kuvaketta. Kun ne alkavat heilua, ja vedä että kuvake toiseen, haluat ryhmitellä. Voila! Sinulla on nyt kansio, johon voit sijoittaa joukko vastaavia ohjelmia.

Tee Wi-Fi-asetukset ajaa sinua hulluksi? Jos vastasit “Kyllä!”, tämä voidaan helposti korjata. Yksinkertaisesti mene asetukset, napauta Wi-Fi, ja sammuttaa ominaisuus, joka kysyy, haluatko liittyä verkostoihin. Jos kuitenkin haluat liittyä verkkoon, älä huoli. Voit silti; et vain halua olla vaivautunut jatkuva ilmoituksia.

Kuten totesi ennen, ipad voi käyttää kuka tahansa, kun ne ovat aseistettu oikeaa tietoa. Älä anna iPad hukuttaa sinua, vaan pysy ajan tasalla artikkeleita, kuten tämä yksi ja muut. Käytä näitä vinkkejä käyttöösi ja voit alkaa olla suuri iPad käyttäjä.