Penispidennys

Haluat Vastauksia, Sinun Selluliitti Ongelmia? Meillä On Ne

Muutamia asioita voi tehdä sinusta tuntuu huonompi kehon kuin ottaa selluliittia teidän jalat tai muut alueet. Vaikka se on suhteellisen yleinen ongelma, se ei tee sinusta tuntuu paremmin about your body! Lue tämä artikkeli joitakin tapoja päästä eroon itse näitä rasva talletukset.

Poimia selluliittia mitt ja työstää vaikeuksissa oleville alueille oikealta sisälle kotiisi. Selluliitti rukkaset ovat nostaneet harjut ja nupit, jotka auttaa edistää verenkiertoa ja veren virtaus, kun hangata kehon kanssa. Tämä sitten auttaa kehon hajottaa nuo taskut ruma selluliittia.

Jos sinulla on selluliittia ja haluat vähentää sen ulkonäkö, kokeile harjaus ja hierovat ihoa. Harjaus ja hierovat ihoa, stimuloi imunestejärjestelmän ja auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta. Käytä ihon harja kohdistaa tiettyihin alueisiin, jossa on selluliittia. Harja iholle pyörivin liikkein muutaman kerran viikossa auttaa hajottaa rasva talletukset vastuussa koverrettu ulkonäkö.

Varmista, että juot runsaasti vettä. On monia syitä juoda vettä. Kun et juo tarpeeksi vettä, natrium voi kerääntyä. Tämä voi aiheuttaa voit säilyttää vettä, joka tuottaa liikaa selluliittia. Juominen runsaalla vedellä voi korjata tämän ja pitää ihosi sammutettua, vähentää selluliittia.

Jos olet tupakoitsija, lopettaa tapana. Et voi ymmärtää sitä, mutta että tupakointi on yhä ongelmia selluliittia, koska se lisää myrkkyjä kehoosi ja vaikuttaa ihon ravintoa. Iho reagoi hyvin ystävällisesti sinua pudottamalla tämä tapa. Ajan, näet paljon vähemmän selluliittia.

Yritä pysyä aktiivisena ja välttää arvaamaton ruokavalioon. Monet ihmiset haluavat hit ruokavalio kova, eli ne ovat hyvin aggressiivisia niiden ohjelma. Näitä äkillisiä ja suuria muutoksia elimistössä voi vaikuttaa hormonin tuotantoa, sekä sekava järjestelmä. Vältä ruokavalion, joka ehdottaa suuria muutoksia ruokavalioon ja toiminnan välittömästi, jos selluliittia on huolenaihe.

Saada enemmän proteiinia osaksi päivittäistä ruokavaliota. Iso asia, joka vaikuttaa selluliittia on veden säilyttäminen. Se on jotain, että proteiinia voi todella auttaa, koska proteiini todella auttaa imevät paljon nestettä, joka on vain istuu ympäri. Yritä syödä vähintään kolme annosta proteiinia joka ikinen päivä.

Etsi tapoja lievittää korkea stressi. Korkea stressi voi lisätä katekoliamiinien adrenaliini. Tämä hormoni on todettu auttaa kehittyä selluliittia. Löytää tapoja poistaa stressiä omasta ympäristöstä tai elämäntapa. Meditaatio voi auttaa vähentämään stressiä paikoissa, kuten työhön tai kotiin. Kokeile kävely tai lenkkeily, kun aika sallii, vähentää stressiä samoin.

Vesi on tärkeää pitää kehon näköinen laiha, mutta älä juo liikaa. Ylimääräinen vesi voi tehdä sinusta tuntuu paisunut, ja se voi johtaa turvotusta alla selluliittia. Juoda enempää kuin puolitoista litraa optimaalinen nesteytys kehon ilman yli tehdä sitä.

Käsitellä selluliittia ongelma, syödä elintarvikkeita, jotka ovat ihosi solujen vahvempi. Ylimääräistä selluliittia tekee ihosi näyttää kuoppainen ja epätasainen. Foods runsaasti lesitiiniä vahvistaa ihon soluja ja ovat tehokas päästä eroon ylimääräistä selluliittia. Sisällytä ruokavalioosi runsaasti omenat, pinaatti, kukkakaali, munat, ja soijaa.

Voit yrittää käyttää joitakin kuvanveiston tuotteita, jotka auttavat vähentämään selluliittia. Voit hakea kehon kuvanveiston ja kiinteyttävä geeli selluliittia-alttiille alueille. Nämä geelit auttaa yrityksen ja sävy ihoa alttiilla alueilla selluliittia. Se on parasta soveltaa niitä aikaisin aamulla suihkun jälkeen, koska se imee syvemmälle.

Haluavat pudottaa painoa kehon ja päästä eroon selluliitista? Harkitse pelaa urheilua. Kovemmin teet töitä, sitä enemmän rasvaa poltat, ja se on juuri sitä, mitä selluliitti on tehty. Jos sinulla ei ole mitään rasvaa, sinulla ei ole selluliittia, joten liity joukkue ja pitää hauskaa!

Sileä, seksikäs iho on yksi niistä asioista, jotka houkuttelevat ihmiset ylpeilevät. Jos sinusta tuntuu vähemmän houkutteleva, koska kehitystä selluliittia, olet ottanut askeleen tämän ongelman torjumiseksi. Muista nämä mahtavia vinkkejä niin voit saada kehon olet todella haluavat ja enää kärsiä nämä rasva talletukset!