Penispumppu Käyttö

Vinkkejä Auttaa Sinua Valita Ja Käyttää Aurinkoenergiaa Järjestelmä

Aurinkoenergia on yhä enemmän ja enemmän suosittuja. Liiketoiminnan ja kodin omistajat ymmärtää etuja käyttämällä omaa aurinkoenergiaa. Jos et ole tietoinen lukuisia etuja, että aurinkoenergia voi tuoda sinulle, niin lue tämä artikkeli. Tämä artikkeli esittelee sinulle aurinkoenergiaa.

Kun se tulee aurinkoenergian, taivas on todella raja, niin tutustu vaihtoehtoihin, ennen kuin ostat. Kuinka paljon tilaa olet sallittu, ellei paikallinen lainsäädäntö täyttää solar laitteet? Voit myydä ylimääräisen energian takaisin verkkoon? Millainen asetukset ovat käytössä?

Kodin tai yrityksen tulisi saada vähintään viisi tuntia suoraa auringonvaloa päivässä saada eniten aurinkoenergiaa. Ilmeisesti sun on parempi, kun se tulee aurinkopaneelit, kuitenkin, jos sinulla saada vähemmän kuin tämä aurinkoenergia voi silti olla kannattava vaihtoehto. Jos olet alueella, jossa energia laskut ovat korkea taivas, aurinko voi vielä säästää rahaa, vaikka sinulla ei ole optimaalinen auringossa.

Yksi hyvä tapa hyödyntää aurinkoenergiaa on rakentamalla hyvin lämpöä vain sisällä etelään päin ikkunoita tai patio ovet kotiisi. Tämä hyvin kerää auringon lämpöä päivän aikana ja vapauttaa sitä pimeässä. Tämä muoto aurinkoenergia on täysin passiivinen ja ei vaadi huoltoa.

Vaikka alkuperäinen kustannukset aurinkopaneelien voi olla melko kallista, sinun täytyy ajatella tulevia säästöjä. Kun alkuinvestointi on maksettu pois, sinun ei tarvitse olla riippuvainen toisen energiayhtiö uudelleen. Tämä on koska saat kaikki energia sinun on auringosta.

Varmista, että valitset yritys, joka on paljon kokemusta, jos et suunnitelma on aurinko-energian järjestelmä on asennettu. Asennus on tärkein tekijä, onko järjestelmä tuottaa eniten energiaa mahdollista, ja huono asennus voi maksaa sinulle tuhansia korjauksia.

Jos sinulla ei ole varaa täyden mittakaavan aurinkoenergia järjestelmä, harkitse pienemmän. Jotkut myyjät tarjoavat pienet järjestelmät on suunniteltu teho veden lämmitin tai generaattori. Tämä pieni investointi pitäisi auttaa sinua säästää rahaa seuraavan parin vuoden aikana, ja voit helposti laajentaa aurinkoenergian järjestelmään virtaa enemmän laitteita, joissa on aurinkopaneelit.

Voit vähentää kulutat sähköä aurinkopaneeleilla tai asentamalla aurinko veden lämmitin. Jos alue kotiisi on alttiina vähintään viisi tuntia suoraa auringonvaloa, aurinkosähkö paneeli järjestelmä saattaisi toimia hyvin sinulle. Käyttämällä aurinkoenergiaa veden lämmitykseen, voit lämmittää myös uima-allas, halvempaa.

Kuin yrittäjä, et halua, että ihmiset katsovat yrityksesi parhaassa mahdollisessa valossa. Yksi tapa näyttää asiakkaille ja potentiaalisille asiakkaille, että olet tekemässä oman osasi olla eco-ystävällinen on valitsemalla ajaa liiketoimintaa aurinkoenergialla. Tämä auttaa valittaa niille, jotka ovat tunnollisia maan päällä.

Aurinkoenergialla tuuletin ullakko on hyvä valinta, jos vaihtaa kokonaan aurinkoenergiaa ei ole mahdollista. Nämä fanit ovat lämpötila-anturit, jotka voi lähettää fanit käyttöön tietyissä lämpötiloissa. Tämä auttaa vähentämään lämpöä kotiisi, joka johtaa alentaa jäähdytyksen kustannuksia. Kuten plus, aurinkoenergia ei lisää mitään teidän kuukausittain sähkölaskua.

Oppia paikallisia ja valtion määräyksiä, jotka koskevat sinua, ennen kuin asennat aurinkovoimaan järjestelmä. Sinun täytyy ehkä saada joitakin lupia, ennen kuin asennat joitakin aurinkopaneelit teidän omaisuutta. Laittaa järjestelmä, ja sitten ottaa se pois olisi katastrofi.

Perustaa aikaa muutaman vuoden välein puhdistaa alueilla ympäri aurinkopaneelit. Nämä paneelit eivät vie paljon huoltoa, mutta haluat ylläpitoa alueen ympärille niin, että voit laskea mahdollisuudet kysymyksiä. Puhdista lehdet, poista kaikki roskat, ja testaa kaikki varusteet varmista, että kaikki on hyvin.

Ota huomioon käyttötarkoitus ja sijainti aurinkopaneeli, erityisesti siellä, missä valtaa käytetään ja jännitteet, joita se edellyttää. Useimmat paneelit työskennellä 12VDC lähdöt, mutta on olemassa muita vaihtoehtoja tiettyihin tarpeisiin. Tarkista jännite luokitukset paneelit ja löytää koko, joka sopii.

Se on hyvä idea sitoa aurinkopaneelit järjestelmän takaisin verkkoon. Verkkoon sidottu järjestelmien avulla voit myydä energiaa lähistöllä power company. Tämä auttaa järjestelmä maksaa itsensä pois nopeammin.

Poreallas on paljon hauskaa, mutta se voi myös aiheuttaa sähkölaskuja mennä ylös. Jos käytät poreallas säännöllisesti ja haluavat säästää energiaa, sinun pitäisi käyttää aurinkoenergiaa valtaan tai lämmittää vettä käytät. Suuri aurinkopaneeli on tarpeeksi virtaa porealtaassa tai tarjota sinulle kuumaa vettä.

Jos olet ihmettelevät, miten tehokkaasti aurinko-järjestelmät voivat olla kotona, mennä kiertueella. Monet valtiot tarjoavat ihmisiä, joilla matkat koteja, jotka täysin ajaa aurinkoenergiaa. Menemällä yksi näistä matkat, voit itse nähdä, miten aurinkoenergiaa toimii. Tämä voi auttaa sinua tehdä päätös onko haluat käyttää sitä kotona.

On todennäköisesti useita syitä, miksi olet päättänyt, klikkaa ja lue tämä artikkeli. Toivottavasti olet saanut asioita, joita tarvitaan vastasi käsitelty tässä aiheesta aurinkoenergiaa. Käyttää aurinkoenergiaa hyötyä elämääsi. Saada alkoi tänään.