Penispumppu Kokemuksia

Luottokortti Tiedä, Miten Se Voi Auttaa Sinua Juuri Nyt

Jos tiedät tietyn määrän noin luottokortit ja miten he voivat liittyvät oman talouden, saatat olla haluavat laajentaa tietosi. Valitsit oikean artikkelin, koska tämä luottokortin tiedot on joitakin loistava tietoa joka voi näyttää, miten tehdä luottokortit toimii sinulle.

Älä käytä luottokortteja tehdä kiireellisiä hankintoja. Monet ihmiset uskovat, että tämä on paras käyttää luottokortteja, mutta paras käyttö on itse asiassa asioita, jotka voit ostaa säännöllisesti, kuten elintarvikkeita. Tärkeintä on, voit ladata vain asioita, jotka sinun tulee olla pysty maksamaan takaisin ajoissa.

Kun teet ostoksia teidän luotto kortit sinun pitäisi pysyä ostaa kohteita, jotka tarvitset sen sijaan ostaa ne, jotka haluat. Ostaa ylellisyyttä kohteita luottokortit on yksi helpoimmista tavoista päästä velkaa. Jos se on jotain, että voit elää ilman sinun tulisi välttää latauksen.

Ota yhteyttä velkojaan, jos tiedät, että et voi maksaa kuukausittain laskun ajoissa. Monet ihmiset älä anna heidän luottokortti yritys tietää ja päätyä maksamaan hyvin suuria maksuja. Jotkut velkojat toimii sinulle, jos annat heille tilanteen etukäteen ja ne voivat jopa päätyä syyttämättä tahansa myöhästymismaksuja.

Sinun pitäisi aina yrittää neuvotella korot luottokortteja sijaan sopimalla tahansa määrä, joka on aina asettaa. Jos saat paljon tarjouksia postitse alkaen muut yritykset, voit käyttää niitä neuvotteluja, yrittää saada paljon parempi käsitellä.

Jos sinulla on luottokortilla kanssa korkea korot, sinun pitäisi harkita siirtämällä tasapainoa. Monet luottokorttiyhtiöt tarjoavat erityisiä hinnat, mukaan lukien 0% korolla, kun siirrät tasapaino niiden luottokortilla. Onko matematiikka selvittää, jos tämä on hyötyä sinulle, ennen kuin teet päätöksen siirtää saldot.

Käyttää luottokorttia viisaasti. Rajoittaa menoja ja vain ostaa asioita teidän kortti, joka sinulla on varaa. Ennen ostamista tahansa kortin, varmista, että se voidaan maksaa, kun saat lausunnon. Kun kannat tasapaino, se ei ole vaikea kerätä yhä suurempi määrä velkaa, ja se tekee vaikea maksaa pois tasapaino.

Pidä silmällä postituksia luottokortin yritys. Vaikka jotkut saattaa olla roskapostia tarjoaa myydä sinulle lisäpalveluja tai tuotteita, postia on tärkeää. Luottokortin yritykset on lähettää postitus, jos ne muuttuvat ehdot, luotto-kortti. Joskus muutoksia voi maksaa sinulle rahaa. Varmista lukea postituksia huolellisesti, joten et aina ymmärrä termejä, jotka ovat ekp: n luotto kortti käyttää.

Aina tietää, mitä käyttöaste on luotto kortit. Tämä on velan määrä, joka on kortin versus luotto raja. Esimerkiksi, jos raja-kortilla on 500 dollaria ja sinulla on tasapaino $250, käytät 50% rajan. On suositeltavaa, pitämään käyttöasteen ollessa noin 30%, jotta teidän luottoluokitus hyvä.

Muista, että sinun täytyy maksaa takaisin, mitä olet veloitetaan luotto-kortit. Tämä on vain laina, ja monissa tapauksissa se on korkea korko lainan. Huolellisesti harkita ostoksia ennen latauksen heitä, olla varma, että sinulla on rahaa maksaa ne pois.

Se on hyvä idea välttää kävely noin kanssa mitään luotto kortit, jotka on jo tasapainossa. Jos kortin saldo on nolla tai hyvin lähellä sitä, niin se on parempi idea. Kulkenut kortti, jossa on suuri tasapaino vain houkutella käyttämään sitä ja tehdä asioita vielä pahempaa.

Monet ihmiset, varsinkin kun he ovat nuorempia, tuntuu kuin luotto kortit ovat tyyppi vapaa rahaa. Tosiasia on, ne ovat täsmälleen päinvastainen, maksetaan rahaa. Muista, että joka kerta, kun käytät luottokorttia, olet pohjimmiltaan ottaa pois micro-laina kanssa uskomattoman korkeat korot. Älä koskaan unohda, että sinun täytyy maksaa takaisin tämän lainan.

Vertaile palkintoja ohjelmia ennen kuin valitset luottokortin yritys. Jos aiot käyttää luottokorttia suuren prosenttiosuuden ostoksesi, rewards-ohjelma voi säästää paljon rahaa. Jokainen palkintoja ohjelmia on erilainen, se olisi parasta, voit tutkimus jokainen ennen kuin teet päätöksen.

On niin paljon kortteja, että sinun pitäisi välttää rekisteröitymällä tahansa yritys, joka laskuttaa kuukausittain maksu vain ottaa kortti. Tämä on lopulta erittäin kalliiksi ja saattaa päätyä tekemään sinulle velkaa paljon enemmän rahaa yritykselle, kuin voit mukavasti varaa.

Kuten aiemmin mainittiin artikkelissa, sinulla on kunnollinen määrä tietoa luottokortteja, mutta haluaisit edelleen. Käyttää tietoja edellyttäen täällä ja voit olla asettamalla itsesi paras paikka menestys sinun taloudellinen tilanne. Älä epäröi alkaa käyttää näitä vinkkejä tänään.