Penispumpun Hyödyt

Etsivät Yksinkertainen Golf-Vinkkejä? Tarkista Alla!

Golfin pelaaminen on loistava tapa nauttia ulkona, seurustella ja saada liikuntaa. Sinun ei tarvitse olla asiantuntija hit vihreiden ryhmän kanssa ystäviä. Golf on suhteellisen helppo urheilu oppia, ja jopa noviisi nauttia itse. Tämä artikkeli antaa sinulle muutamia vinkkejä parantaa taitojasi golfissa.

Hyödyllinen vihje, kun se tulee golf on muistaa antaa tippiä caddie jos pelaat kurssi, joka tarjoaa yhden. Tämä on tärkeää, koska he odottavat sinua paljon, kuten tarjoilija ja voi vain saada mahdollisimman vähän tunneittain maksaa kurssin johtaja.

Hyödyllinen vihje, kun se tulee golf on harkitse oppitunteja. Tämä voi hyödyttää sinua suuresti, koska hyvä opettaja voi havaita tapoja, joilla voit parantaa peliäsi ja korostaa asioita, joita et ehkä ole ymmärtäneet oman. Siellä on aina tilaa parantaa ja kasvaa.

Hyödyllinen vihje, kun se tulee golf on varmistaa, että olet ovat tietoisia siitä, millaisia myönnytyksiä, edellyttäen tietenkin, jos mitään. Tämä on tärkeää, koska sinun täytyy tuoda välipaloja tai juomia, jos mikään on saatavilla kurssin. Et halua nälkää puolivälissä pyöreä!

Hyödyllinen vihje, kun se tulee golf on olla varma, että käytät koko kehon, kun olet yrittää lisätä enemmän valtaa teidän ammuttu. Tämä on tärkeää, koska jos et yritä käyttää käsi tai ranne voimaa, voit heittää pois tarkkuus ammuttu.

Hyödyllinen vihje, kun se tulee golf on nähdä, jos voit lainata seurojen ystävä tai tietysti ennen investoimalla tahansa rahaa laitteet. Tämä on tärkeää, koska se on tapa selvittää, jos golf on oikea sinulle tuhlaamatta rahaa ollenkaan.

Mukaansatempaava putteri on erittäin tärkeää, ei vain osoite, mutta koko laskemisesta aivohalvaus. Ylläpitää pehmeä, mutta riittävä paine-osoite, ja pitää paineen vakiona koko osoite ja aivohalvaus. Tämä auttaa estämään nykivät liikkeet, jotka voivat aiheuttaa voit työntää tai vetää pallon yhteyttä.

Hyödyllinen vihje, kun se tulee golf on harkita sijoittamista golf käsineet, jos huomaat, että kätesi ovat kehittää rakkuloita. Tämä on tärkeää, koska jos kädet ovat loukkaantuneet niin et ole siellä harjoitellaan. Golf voi varmasti käyttää herkillä alueilla kädet, joten muista huolehtia, suojella heitä.

Korjata backswing. Kun vedät club takaisin, käännä vasen olkapää pois tavoite. Jotta koko olkapää puolestaan, liu ‘ uta vasen polvi takaisin keskustaan oman asenteen ja tuo vasen kantapää irti maasta. Suurin osa painon pitäisi nyt olla teidän takaisin jalka, ja pään pitäisi olla pallon yli. Tämä kanta avulla voit lyödä palloa niin voimakkaasti kuin mahdollista.

Varmista, että polvet ovat oikeassa asennossa, kun valmistautuu ottamaan voit pelata erä golfia. Et halua polvet koukussa liikaa, mutta toisaalta, et halua niitä liian suoraan. Sen sijaan, taivuta niitä hieman. Tämä auttaa sinua, jolla on oikea backswing ja seurata läpi.

Keskity tavoite. Kun vapautat club, suoristaa kädet kuin sinulla osuma golf pallo. Kun olet tehnyt tämän, jotta vauhtia vauhdissa edelleen, kunnes kädet ovat melko korkea. Katsellen pallo ilmassa, pitää seurata-kautta. Kun harjoitellaan, yritä pakottaa tätä esitystä, vaan käytä vauhtia auttaa vauhdissa.

Yksi erittäin yleinen ongelma ottamalla golf on pään liikettä messing herkkä tekniikka tarpeen johdonmukainen pieni osuma. Yritä harjoitella pitää pää täysin vielä hyvin sen jälkeen, jolloin sen vaikutus on pallo, niin että kun et real deal, älä liikuta päätäsi ulos hermostuneisuus.

Jos olet uusi golfari, tai yksi, joka ei ole golfed aikaa, se on hyvä idea ottaa oppitunteja golf pro. Keskeisin asia noin golf on vauhdissa. Alussa apua ammattilainen voi estää huonoja tapoja ja auttaa sinua oppimaan, miten lyödä palloa.

Käytä korkea SPF aurinkovoidetta, kun pelaa golfia ja lisää tarvittaessa. Keskimäärin golf-kierros kestää noin neljä tuntia pelata läpi. Avoin kurssi, auringonvalo, mahdollinen rusketus on erittäin korkea. Ei vain voi tämä aiheuttaa pitkällä aikavälillä vahingoittaa ihoa, se aiheuttaa paljon lyhyen aikavälin epämukavuutta.

Johdonmukaisuus on nimi pelin, koska sinun pitäisi aina halua pelata samaa väriä t-paita ja pallo. Varmista, että olet käyttää valkoista palloa ja valkoinen t-paita joka kerta, kun astut kurssin. Pallot tai tees vain palvella satuttaa teidän peli.

Kuten edellä alussa artikkelin, golf on loistava tapa nauttia ulkona, seurustella ja saada liikuntaa. Kuka tahansa voi pelata, kaikki he tarvitsevat on joukko ystäviä, jotka etsivät rauhassa hyvän aikaa. Käytä vinkkejä tässä artikkelissa tehdä useimmat teidän seuraava golf retki.