Penisrengas

Hyvä Opas, Kun Se Tulee Sisustus

Aika on nyt, saada valmis käsittelemään niitä, sisustus hankkeita. Onneksi, tämä artikkeli on menossa osoittautua suureksi avuksi. Löytää mitä etsit käsittelyssä.

Hyvä tapa piristää muuten tylsää tai monimutkaisia tilaa on luoda painopiste huoneessa. Tämä keskipiste on tullut kohokohta tilaa, ja kaikkea muuta, joka on huoneessa toimii tukea keskipiste. Yhteyspisteet miettiä työskentelee noin ovat tulisijat, ikkunat, taideteoksia ja komeita huonekaluja.

Harkitse joitakin taideteoksia omaan huoneeseen. Hieno taideteos voi todella tehdä huone näyttää “valmis.” Varmista, että olet valita pala taideteos, joka menee värit ja tunnelma huoneessa. Et halua kilpailla muita asioita te huone huomiota.

Valitse värit, samaa sävyä. Kun teet tämän, vaikka värit näyttävät siltä, että he eivät “vastaa” ne ovat samanvärisiä perhe. Se tekee ne sulautuvat tavalla, joka on miellyttävä. Kun saat värikartta kaupasta, tarkista värit samassa asennossa kunkin kortin. Ne ovat niitä, joilla on samankaltaisia sävyn arvot.

Jos olet koristelu pienempi huone tai tila, yritä sisällyttää peilit osaksi suunnittelua. Peilit luovat illuusion enemmän tilaa, ja lisätä syvyyttä ja kauneutta huoneeseen suunnittelu samoin. Mielenkiintoista, ainutlaatuinen kehyksiä voi myös parantaa sisustus tilaa, kääntämällä peili osaksi taideteos.

Yksi erinomainen tapa muuttaa sisätilojen suunnittelu kotona on esitellä malleja. Paljon ihmiset tohdi kuvioita, koska he ajattelevat, kuviot ovat ylivoimainen. Totuus on, että raidat, pyörteitä ja muita kuvioita voi lisätä draamaa ulkonäkö huoneen. Aloita pieniä ja huomaa välitöntä eroa.

Älä unohtaa merkitystä tekstuuri ja kuvio luoda mielenkiintoinen sisustus-design-hanke. Nämä kaksi tekijää voidaan parantaa ja korosta mitään houkutteleva design ominaisuudet huoneen ja lisätä ainutlaatuinen touch tilaa. Ne voivat myös auttaa tasapainottamaan monia tasaisia pintoja, kuten puuta ja lasia, jotka tavallisesti löytyvät jokaisesta huoneesta.

Sohvapöytä on yksi enemmän tärkeitä osia, että sinun täytyy laittaa kotona, koska se on sekä käytännöllinen ja esteettisesti miellyttävä. Varmista, että kun ostat teidän sohvapöytä, että se sopii tyyliä kotiisi ja tulee lasin pinnan suojaamiseksi.

Kuvitus on viimeistely touch tahansa suunnitteluprojekti. Saat parhaat tulokset, hang kuvamateriaali on silmien tasolla. Muista valita kappaletta kohde, joka täydentää teema huoneeseen ja parantaa halutun tunnelman luoda sisustus, joka virtaa vaivattomasti pala pala.

Ajattele valaistus. Valaistus ei voi vain auttaa sinua näkemään asiat selvemmin, mutta hyvä lamput ja valot voi luoda tunnetta draamaa ja jännitystä tilaa. Selvittää eri valot, upotettu valonheittimet lattiavalaisimet, ja kokeile, mikä sopii kotiisi parhaiten.

Koko valaistus tahansa huoneeseen riippuu verhot laittaa kiinni. Tummempia värejä, kuten musta, ruskea ja tumma, punainen tai sininen, älä salli tarpeeksi luonnon valoa sisään huoneeseen, aiheuttaa se olla tumma. Yritä saada kevyempiä-värinen verhot, kuten rusketus, valkoinen, persikka, beige ja taupe.

Kun redecorating tilaa, aina ajatella jälleenmyyntiä. Vaikka saatat suunnitelma elää kotona jonkin aikaa, jälleenmyynti arvot ovat tärkeitä, koska tilanteet voivat muuttua. Jos värit ovat liian rohkeita, maku erityisiä tai liian trendikäs, se voi vaikuttaa negatiivisesti tulevaisuudessa jälleenmyynti arvo kotiisi.

Vältä sotkua sisustus-suunnittelu projektin kaikki kustannukset. Onko ongelma liian paljon huonekaluja tai liian vähän tallennustilaa, liian täynnä, kiireinen tilat on virtaviivaistettava ja yksinkertaistettava, jotta toimisi kunnolla. On mahdotonta rentoutua kotona, jos ympäristö on niin hektistä ja hurja kuin elämä.

Aloita tänään kanssa sisustus ideoita sinulla on nyt, että olet paremmin valmistautunut ottamaan sitä. Sinun ei pitäisi olla peloissaan kunnostaa tulet rakastamaan muutokset, jotka olet tehnyt.