Pieni Kulli

Solid Neuvoja Miten Saada Käsitellä Ekseema

Tiedätkö, mitä ekseema on? Oletko kärsivät tämän edellytyksen, tai onko lapsesi? Jos näin on, sinun tietää, kuinka epämiellyttävää se voi olla ärtynyt, kutiava iho, joka vain ei mene pois. On olemassa tapoja käsitellä ekseema niin, että se ei leimahtaa niin usein. Lue oppia lisää.

Tiesitkö, että vaatteita voi tehdä ihottumaa pahempaa? Yllään mukava, pehmeä vaatteita, jotka ei pahentaa ihon on tärkeää. Valitse puuvilla kankaat löysästi istuvia malleja. Yritä altistaa ihon villaa tai muut karkeat materiaalit. Pese vaatteet pesuaineita, jotka ovat lievä, ja huuhtele uusia vaatteita kaksi kertaa ennen yllään.

Kun ostat pesuainetta, etsiä jotain, joka ei ole tuoksuva. Jos sinulla on vaikeuksia löytää yksi, joka toimii sinulle, etsiä tuotteita, jossa lukee “vapaa” ja katso, jos he työskentelevät. Lisäksi, se voi olla parasta ei käytä huuhteluainetta ollenkaan. Tämä tuote voi aiheuttaa ongelmia ihmisille, joilla on ekseema, joten se ei yleensä ole riskin arvoista.

Hallita stressiä. Jos olet järkyttynyt, ekseema voi leimahtaa, joka vain pahentaa jo turhauttavaa tilanne. Oppia, miten käsitellä stressiä ja pitää itsesi saada liian kireä. Esimerkiksi syvä hengitys on yksi asia, voit tehdä minne vain auttaa pitämään stressiä alas.

Oppia, mitä laukaisee ekseema. Jotkut ihmiset saavat purkautua pölyltä punkit, kosmetiikka, ja tietyissä elintarvikkeissa. Jopa asioita, kuten ruohoa, saippuat ja hajuvedet voivat aiheuttaa leimahduksia. Jotkut kohteet voivat laukaista oireet lähes kaikissa ekseema sairastuneille, kuten tuoksuja ja puhdistusaineet. Kun opit mitä kohteita tehdä oireita pahempi, yrittää pysyä poissa niistä.

Kuiva iho ja ihon kutina ovat kaksi yleisiä oireita, että ekseema sairastuneille on käsiteltävä. Kosteusvoiteita voi auttaa tekemään kuivumista ja kutinaa vähemmän vakavia. Kosteusvoiteita eivät vain kosteuttaa ihoa. Hyvä kosteusvoide, joka levitetään säännöllisesti lukita kosteutta ja luonnollisia kehon öljyt. Tekemällä tämän, kosteusvoiteita, estää kuivumista ja halkeilua ihoa.

Joten, luulet, että sinulla on ekseema. Oletko käynyt lääkäri vielä vahvistaa diagnoosin? Ei vain ovat olemassa useita erilaisia ekseema, on olemassa myös useita ihon kuntoa, joka on melko samanlainen ekseema. Vain ammattilainen, kuten ihotautilääkäri on koulutusta ja kokemusta tehdä tarkka diagnoosi. Ainoa tapa kokea tehokas hoito on ottaa tarkka diagnoosi teidän kunnossa.

Älä leikkaa pois kaikki altistuminen auringon. Ekseema voi johtua D-Vitamiinin puutos, joten esto pois auringosta kokonaan ei ole hyvä idea. Sinun pitäisi saada vähintään 10-15 minuuttia auringonvaloa päivässä ilman aurinkovoidetta. Älä päästä enempää kuin että vaikka, tai voit polttaa.

Yritä välttää yli-uiminen. Liian paljon vettä ärsyttää ekseema. Menoja enemmän kuin 10 minuuttia suorassa vesi lakkaa kosteuttaa ihoa. Se todella kuivaa se ulos. Jos et voi kylpeä kuluessa 5-10 minuuttia, yrittää virtaviivaistaa teidän uiminen rutiini, jotta se on mahdollisimman lyhyt ja perusteellinen kuin mahdollista.

Onko sinulla ihottuma käsissä tai ranteissa? Kylmä talvi sää voi olla todella julma näillä alueilla, jos ne eivät ole asianmukaisesti suojattu. Kylmä, kuiva ilma, jotka liittyvät talvi voi lisätä kuiviin ihoa. Tietenkin, tämä voi aiheuttaa flare-up teidän ekseema. Auttaa estämään tätä tapahtumasta, hiero voide-pohjainen kosteusvoide kädet ja ranteet. Kun menet ulos, wear käsineet vaunukopan.

Kesäkuukausien aikana, varo aurinkovoiteet, jotka voit käyttää, jos sinulla on ekseema. Jokainen ekseema kärsijä on tiettyjä laukaisee, mutta aurinkovoidetta voiteet ovat yleisiä. Jos yrität useita aurinkovoiteet ja jokainen heistä näyttävät aiheuttaa flare-up, saatat haluta keskustella lääkärisi noin reseptiä vaihtoehto.

Jos kärsit ekseema, ota valkaisuainetta kylpy! Tämä saattaa kuulostaa naurettavalta ajatukselta, mutta tämä voi auttaa estämään suuria ongelmia. Ottaa ekseema lisää mahdollisuuksiasi sairastua bakteeri-infektio, ja valkaisuaine voi tappaa bakteerit. Käyttää tämän korjaamiseksi, yksinkertaisesti lisätä puoli kuppi valkaisuainetta kylpy kahdesti viikossa haalealla vedellä. Istua noin viisi minuuttia ja sitten suihkussa tavalliseen tapaan.

Ekseema ei ole hengenvaarallinen tila, mutta se ei tarkoita, että se voi tehdä elämän kurjaksi. Jokainen, joka kärsii ekseema tietää, kuinka epämiellyttävää se voi olla, kun se soihdut ylös. Onneksi voit kohdella ekseema, käyttämällä vinkkejä ja tietoja, jotka voit lukea täältä.