Pieni Muna

Älä Anna Vamman Saada Paras Sinulle!

Olet ollut henkilökohtaisesti loukkaantunut joku muu viime aikoina? Etkö ole varma mitä tehdä? Pelko ei. On olemassa paljon asioita, voit tehdä auttaa itseäsi, ja varmistaa myönteinen lopputulos. Pidä käsittelyssä kokoelma vinkkejä, sillä ne koskevat henkilövahingon ja laki.

Jos sinulla on lääkärin laskuja seurauksena vahinkoa, varmista, että sinulla on kopiot kaikista laskuista. Muista, että sinulla voi olla maksettava takaisin enemmän kuin vain out-of-pocked kulut. Sinulla on oikeus todellisten kustannusten kohtelua olet saanut tai lääke, joka otit. Varmista, että tiedoston kaikki teidän laskut niin sinulla on todiste siitä, että sinun täytyy antaa tuomioistuin.

Tarkista American Bar Association. Tulet todennäköisesti tarvitaan hyvä asianajaja, kun se tulee aika-tiedoston, sinun tapauksessa. American Bar Association (ABA) on hyvä lähtökohta. Vaikka ne eivät tarjoa arvosteluja tai arviota, voit selvittää, jos mahdollinen asianajaja on hyvässä asemassa tai jos hän on ollut kohdistettavia kurinpidollisia toimenpiteitä.

Muista, että kun olet valinnut henkilövahinko asianajaja, olet aloittavat suhteen. Asianajaja valitset pitäisi olla joku, että voit helposti saada yhdessä. Likeability ei pitäisi olla ainoa tekijä oman päätöksensä, mutta se on erittäin tärkeä tekijä harkita. Ei miellytä teidän asianajaja ja niiden henkilökunta voi haitata tapauksessa kuormittaa tärkeä viestinnän.

Saada yhdessä teidän asianajaja on avain, mutta siellä on jotain enemmän sinun täytyy etsiä. Valita asianajaja, joka todella kuuntelee, mitä sanot. Jos he koskaan näyttävät ei kuuntele, älä valita, että asianajaja. Vaikka he saattavat ajatella, että he tietävät kaiken, tyypillisesti ihmisiä, jotka uskossa ovat, ne, jotka tietävät vähiten.

Henkilövahinkoja asianajajat ovat yleensä erikoistuneet useita eri kenttiä. Esimerkiksi yksi voi vain ottaa lääketieteen väärinkäytöksiä tapauksissa, kun taas toinen voi olla taitava vuonna auto-onnettomuuksia. Älä oleta, että kaikki henkilökohtainen vahingon asianajajat ovat samat ja olla varma, tehdä tiedusteluja noin asianajajan, sinulla on harkitaan.

Persoonallisuutta asianajaja on yhtä tärkeää kuin heidän kokemuksensa henkilövahingon lakia. Sinun täytyy valita asianajaja, joka avulla voit pelata rooli tässä tapauksessa. Sinun pitäisi heihin yhteyttä säännöllisesti, jotta voit päivittää ne kaikki tiedot sinulla on, ja päinvastoin.

Kun haluat voittaa henkilövahingon tapauksessa, etsiä boutique yritys. Pienempi, enemmän erikoistuneita yrityksiä on tapana tehdä parempaa työtä tällaisessa tapauksessa. Heillä on intohimo ja ajaa, plus tietoa ja kokemusta tarpeen saada olet voittaa tai iso tarjous.

Jos asia kuuluu vakuutusyhtiö, kysy asianajaja, jos hänellä on kokemusta vakuutusyhtiö neuvottelut. Jos asianajaja ei ole runsaasti kokemusta, se on parasta etsiä eri asianajaja. Useimmat vakuutusyhtiöt palkata joukko lakimiehiä, jotka edustavat heitä tällaisissa tapauksissa; näin ollen, on tärkeää, että sinulla on asianajaja, jolla on kokemusta tämäntyyppiset neuvottelut.

Kokeile Internet löytää henkilövahinko asianajaja. Voit helposti etsiä paikallisesti eri tietokantoja, organisaation sivustot ja foorumit. Voit myös etsiä paikallisia asianajajia, jotka ovat erikoistuneet erityiset markkinaraon kuten auto-onnettomuuksia. Nämä resurssit voivat tarjota sinulle yksityiskohtaisia luetteloita asianajajien omalla alueella, ja jotkut jopa ovat niiden verkkosivuilla on linkkejä.

Vuoden ensimmäinen tapaaminen asianajaja, muista kysyä niitä kysymyksiä sinulla on. Tämä sisältää lisätietoja siitä, mitä sinun pitäisi odottaa, kuinka paljon se maksaa ja mitä muuta olet miettinyt. Kysy mitä tarvitset, jotta voit olla mukava.

Koskaan palkata avioero asianajaja valvomaan henkilökohtaisia vammoja tapauksessa. Tämä saattaa tuntua tervettä järkeä, mutta monet ihmiset kokevat, että asianajaja he ovat jo käsitelty on suuri, niin miksi ei saada heidät auttamaan? Sen sijaan, pyydä lähete joku, joka on erikoistunut tämän tyyppisen lain.

Määrittää, miten välttämätöntä teidän tilanne on ja onko vai ei sinun tarvitse asianajajaa tällä hetkellä. Joskus voit ratkaista oman ongelmia tai tilanne ei ole välitöntä tarpeeksi asianajaja. Tämä voi säästää paljon rahaa, koska henkilökohtainen vahingon asianajajat asettaa sinut takaisin paljon.

Etsi asianajaja valmiita työskentelemään valmiussuunnitelmien pohjalta. Tämä tarkoittaa sitä, että asianajaja ei saa maksaa, jos saat ratkaisun. Paitsi että tämä tarkoittaa sinun asianajaja on omat intressinsä saada sinulle hyvä ratkaisu, se tarkoittaa myös sitä, sinun ei jää suuria oikeudellisia maksu olisi teidän tapauksessa hylättävä.

Mitään henkilövahinkoja tapaus, jossa lääketieteen laskut maksetaan korvauksia korvauksia, sinun pitäisi heihin yhteyttä suoraan ja saat listan kaikki laskut maksettiin. Sinun täytyy tutkia näitä laskuja, jotta saat kaiken olet oikeutettu myös. Se myös näyttää kuinka paljon voit velkaa, kun kaikki on maksettu ja valmis.

Aina tavata potentiaalisia henkilövahinko asianajaja. On tärkeää, että syyttäjä todella edustaa sinua ja se on parasta tietää ennen sitoutumistaan, että sinulla on voittaa tapauksessa. Asianajaja harvoin laskuttaa näistä kokouksista, ja se on tärkeää, että teidän tapauksessa on vahva.

Nyt, sinä näet, miten voit auttaa itseäsi kautta henkilövahinkoja? Sen pitäisi olla melko selkeä. Hakea mitä olet juuri oppinut, ja voit olla oma tapa onnistua tässä asiassa. Jossa on voittava asenne ja sitkeyttä, voit voittaa teidän tapauksessa ja tunne paremmin ole aikaa.