Pieni Penis

Rakentaa Parempaa telttaretkellä Vankka Neuvoja

Camping on yksi Amerikan suurimman perinteitä, kuitenkin monet ihmiset tekevät yleisiä virheitä, kun lähdet ulos ulkona. Seuraavassa artikkelissa on joitakin hyödyllisiä neuvoja, miten voit tehdä seuraavalle telttaretkellä enemmän nautittavaa kun myös loput on mahdollisimman turvallista. Lue oppia joitakin keskeisiä camping vinkkejä.

Sinun ei tarvitse olla partiolainen olla valmis, jos aiot mennä camping. Yksi ensimmäisistä sääntöjä on olla varma kertoa jollekin, minne olet. Jos ei ole tarkka sijainti antaa, niin antaa yleinen ajatus suurten teiden lähellä tai jopa GPS-koordinaatit, jos tiedät ne ja antaa aikataulu milloin aiot palata.

Pidä silmällä sää. Sade tai muut olosuhteet voivat vaikuttaa oman matka-aika ja kokemus leirintäalueella. Varmista, että sinulla on vaihde, joka on sopiva sää olosuhteet, jotka saatat kohdata. Säädä lähdön aikaa kuin on tarpeen yrittää välttää valtaosan huono sää, jos mahdollista.

Kanssa camping, tulee nuotio. Varmista, että nuotio on avoimella ja riittävän kaukana harjalla tai puita, joten et voi ajaa riski harhailla kipinä kiinni ne tuleen. Surround-palo kivillä auttaa pitää se sisälsi. Mikä tärkeintä, ei jätä mitään nuotio ilman valvontaa. Jos sinun täytyy jättää jostain syystä, varmista, että nuotio on sammunut kokonaan.

Ennen kuin otat pois teidän camping matka ottaa aikaa tarkistaa sääennusteen alue, että sinulla on vierailevat. Siellä on paljon sivustot joka voi antaa sinulle käsityksen siitä, mitä tyypillinen sää on kuin alueella aikana matkasi. Tämä auttaa sinua valmistautumaan ottaa oikeat vaatteet ja laitteet.

Varmista, että olet ostaa teltta, joka on tarpeeksi iso tarpeisiisi. Monet ihmiset löytävät itsensä tungosta teltassa ilman mitään syytä. Teltat ovat kevyitä ja erittäin pienikokoinen, joten ei ole mitään syytä, ei ole tarpeeksi tilaa, kun ostat teltta. Varmista, että olet ostamassa mukavuutta.

Kun camping, kokki helppo illallisia, kuten “hobo muhennos”. Yksinkertaisesti tuoda perunoita, lihaa, ja vihanneksia. Leikkaa kasvikset ja perunat leirintäalueella. Käyttämällä folio, kuten kulho, laita ainekset sisällä ja taita folio päälle, kunnes ruoka on katettu. Paikka folio kuuma kiviä tai hiilet nuotio, ja lopulta sinulla on maukas “muhennos”.

Pakkaus ensiapulaukku. Pack hätätilanteessa pakki, joka sisältää perus-ensiapu tarvikkeita sekä mitä tarvitaan tiettyyn paikkaan, jossa olet camping. Ylimääräistä hätäapua, kuten anti-myrkky voi olla mukana, liian, riippuen erilaisia villieläinten saatat kohdata.

Jos sinulla on erityisiä juomia, jotka haluat, ota ne mukaasi camping. Se on helppo unohtaa asioita, kuten vihreä tee, kuuma kaakao tai special blend-kahvia. Voit jopa ottaa viiniä, jos se on romanttinen camping seikkailu. Vain älä unohda pakata korkkiruuvi.

Jos päätät tuoda koirasi, pakkaus on pitkä hihna ja valmistella kaikki pitää huolellisesti silmällä lemmikki. On niitä, jotka pelkäävät koiria. Kunnioitusta muita leiriläisiä on tärkeä osa julkisen camping. Koira saattaa jopa vahingoittaa toisen omaisuutta, jos sitä ei valvota asianmukaisesti.

Vain koska teltta on merkitty vedenpitävä, älä luota, että se pitää sinut kuivana kun sataa. Pakkaus pari extra-suuri pressua ottaa mukaasi. Käytä yksi asettaa maahan alle teltan ja pitää yksi mukava käyttää kattamaan oman teltan, jos se näyttää siltä kuin se tulee sataa kovasti.

Jos otat lapsesi kanssa retkellä, älä unohda ottaa walkie talkie yhdessä. Vaikka jokainen voi oman matkapuhelin, alueella, jossa olet camping ei välttämättä ole riittävä kattavuus. Se on parasta sijoittaa walkie talkie, että on valikoima useita kilometrejä. Ottaa walkie talkie tai Family Radio Service (FRS) radio, voit pitää yhteyttä kaikki perheenjäsenet.

Kuten nyt tiedämme, mistä artikkelissa yllä, camping ei yksinkertaisesti ajaa erämaahan ilman asianmukaista suunnittelua. Pikemminkin on olemassa monia tärkeitä asioita huomioon, kun lähdet ulos ulkona. Pidä vinkkejä olet juuri lukenut käsillä ja toteuttaa niitä seuraavan kerran päätät mennä camping.