Pieni Pippeli

Niveltulehdus Neuvoja, Että Kaikkien Pitäisi Lukea

Yhteinen häiriö tunnetaan niveltulehdus tulee monissa muodoissa. Nivelrikko on yleisin ja tulokset vamman, iän tai infektio vaikuttanut yhteinen. Muita muotoja niveltulehdus, kuten nivelreuma ja psoriaattinen niveltulehdus, joka on aiheuttanut auto-immuunivasteen. Tahansa muodossa niveltulehdus sinulla on, seuraavat vinkit auttavat sinua selviytymään niistä.

On tärkeää, että sinulla on tarpeeksi kalsiumia teidän ruokavalio, jos olet kärsivät niveltulehdus. Lääketieteellinen tutkimus on osoittanut, että tulehduksellinen niveltulehdus ehtoja pahempi, jos henkilö ei ole tarpeeksi kalsiumia niiden ruokavalioon. Voit löytää kalsiumin monia erilaisia elintarvikkeita, kuten maitoa, juustoa ja jäätelöä.

Koska niveltulehdus voi vaikuttaa siten, että olet kokki, on tärkeää, että sinulla ostaa oikea keittiövälineet ja astiat. Jos et valitse mikä tahansa vanha astia, saatat huomata, että et voi käyttää sitä. On suositeltavaa, että ihmiset, joilla on niveltulehdus saada kevyt ruoanlaitto astiat, jotka on helppo kahvat.

Saada oikea määrä liikuntaa, ja varmista, että se on oikeanlaista. Tämä voi auttaa pitämään sinut terveenä ja kunnossa, sekä parantaa joustavuutta. Sinun tulisi myös varmistaa, että harjoitukset ovat vähäinen vaikutus, jotta voidaan estää niveliä puhkeavat. Kuitenkin, sinun ei pitäisi koskaan liioittele. Kun liikunta alkaa olla tuskallista, se on aika pitää taukoa.

Hemmottele itseäsi hieronta auttaa niveltulehdus kipua. Nähdä, koulutettu hieroja voi auttaa rauhoittaa kipeä lihaksia, vähentää turvotusta ja tulehdusta. Voit myös nähdä nämä samat edut kotona hierovat kärsineille alueille vain muutaman minuutin päivässä. Varmista, että käytä öljyjä tai voiteet tehdä niin lempeä kuin mahdollista.

Ota aikaa oppia kuntoa ja seurata uusia edistysaskeleita tieteen hoitoon niveltulehdus. Liity online-yhteisö ihmisiä, jotka kärsivät niveltulehdus ja jaa neuvoja ja vihjeitä kanssa heitä. Kysy lääkäriltäsi kysyttävää sinulla on noin kuntoa. Tieto on avain elää teidän niveltulehdus.

Varmista, kouluttaa itseäsi niin paljon kuin mahdollista siitä, nivelreuma, ja miten se voi vaikuttaa raskauden ja imetyksen aikana. Siellä on paljon erilaista tietoa siellä, ja on hyvin koulutettu voi tehdä kaikki ero maailmassa, miten voit käsitellä teidän oireita ja flare up.

Jotta on energiaa sinun täytyy selviytyä teidän niveltulehdus oireita, on tärkeää saada paljon unta. Käsitellä kipua ja tulehdusta niveltulehdus voi ottaa veronsa kehon ja jättää sinut tunne väsynyt. Paras tapa pitää energiaa ylös on tekemällä varma, että olet saa tarpeeksi unta. Jos sinulla on vaikeuksia nukkua, yritä poistaa kofeiinia tai keskustele lääkärisi kanssa lääkkeitä, jotka voivat auttaa.

Sängyn tulisi vastaamaan elimistön tarpeisiin. Kukaan kärsivät niveltulehdus on kuultava niiden lääkärin paras sellainen sänky heille. Jokainen on erilainen, joten on tärkeää saada mielipiteitä useita ihmisiä.

Puhua terveys-pro-aikaista aloittaa niveltulehdus hoito niin pian kuin mahdollista. Tämä vähentää haittaa niveliä ja minimoida vaikutukset yli ajan. Paras konsti on saada erikoistunut neuvoja ja aloittaa hoito-ohjelma heti, kun olet saanut diagnoosin.

Käytä musiikillinen hoito jotta helpottaa kipua, kun olet kärsii vakavasta tulehdus. Vaikka se ei ole pysyvä korjata, ja se on kaukana lääkitys ja vakava kipu, helpotus, on olemassa tutkimuksia, jotka ovat osoittaneet, klassinen musiikki ja muut rauhoittava tyyppisiä musiikki voi olla terapeuttista, kun kivun niveltulehdus.

Yksi asia, voit tehdä oman nivelsärkyä ja kipuja on antaa itsellesi tauon loma tai jotkut yksinkertainen aikaa pois kotoa. Haluat levätä ja paljon se, ja paras tapa varastoida vanha kunnon lepoa on ottaa, että loma olet aina unelmoinut, tai jopa vain ottaa puhelin irti seinästä ja annetun sängyssä pari päivää. Tämä antaa teidän nivelet helpotusta päivittäistä rutiinia jatkuvasti menossa.

Monet ihmiset, joilla on niveltulehdus ovat havainneet, että kun jooga luokat ja oppia, miten harjoitella sitä kotona voi auttaa niveltulehdus kipua. Jooga korostaa venyttely ja koko kehon hyvinvointia. Tämä auttaa sinua parantaa liikkeen ja tehdä saumat paremmin. Niveltulehdus Säätiö suosittelee jooga auttaa niveltulehdus.

Ottaa kuuma suihku tai kylpy auttaa lievittää kipua niveltulehdus. Lämpö voi myös auttaa löysää teidän jänteet niin, että voit parantaa joustavuutta. Lämpötyyny, joka on kostea, on hyvä vaihtoehto myös. Voit ostaa yksi eniten huumeiden myymälöissä ja tukkukauppiaat.

Varmista, että olet tietoinen mitään ja kaikki sivuvaikutuksia niveltulehdus lääke saattaa aiheuttaa. On tärkeää tietää, jos ihottumaa on vain ihottumaa tai jos se on itse asiassa alku jotain vakavaa. Pyytää sekä lääkärin ja apteekkihenkilökunnan puoleen, jotta saat parhaat neuvot.

Kuten aiemmin johdannossa tämän artikkelin, niveltulehdus voi tulla monissa muodoissa. Nivelrikko on yleinen muoto, joka johtuu iästä, infektion tai trauman, kun taas nivelreuma ja nivelpsoriaasi ovat auto immuunijärjestelmän muotoja. Käytä vinkkejä artikkelissa yllä auttaa sinua tahansa muodossa niveltulehdus, saatat olla kärsivät.