Pippeli

Vauhtiin Facebook Markkinointi

Markkinointi Facebook voi näyttää helpolta, mutta se ei ole, kun et tiedä mitä olet tekemässä. Et voi vain hypätä verkkosivuilla, investoida muutama tuhat dollaria ja tulla ulos valtava boost voittoja. Jos haluat tehdä sen oikein, lue tämä artikkeli oppia lisää.

Päivitä Facebook-sivulla säännöllisesti. Älä epäröi lähettää uuden päivityksen joka aamu, jos huomaat, että tilaajat tarkista Facebook vähintään kerran päivässä. Jos tilaajat eivät todennäköisesti tarkistaa Facebook hyvin usein, jakaa viikoittain päivitys välttää tulvia niitä liian monia päivityksiä.

Käytä Facebook yhteyden asiakkaisiin. Se ei ole vain paikka jutella, mutta hyvä paikka jakaa sisältöä myös. Ajattele sitä tällä tavalla. Rajat edistää tiedon välillä virallisilla verkkosivuilla, blogi ja Facebook. Voit pian oppia, että Facebook voi saada sinut paljon ihmisiä kiinnostunut siitä, mitä myyt.

Yksi parhaista markkinoinnin taktiikka on pitää kylkiäinen. Freebies olisi annettava menettää, joka on joko “piti” yrityksesi Facebook-sivu tai ilmoittautunut postituslistalle. Se ei maksa paljon tekemistä ja voit olla yhteyttä kanssa paljon enemmän ihmisiä joka voi tehdä rahaa pitkällä ajaa.

Käytä kansikuva oman Facebook-sivun, joka todella osoittaa pois oman tuotemerkin. Esimerkiksi, näytä kuva yksi bestseller-tuotteita. Haluat pitää tuotteet tuoreena mielessä julkisia, ja valitsemalla oikea kansikuva voi tehdä tämän paljon helpompaa sinulle.

Jos olet vastata viestiin kommentin, joka oli jätetty tietyn käyttäjän, varmista, että olet tag henkilö viestiäsi. Haluat saada ihmiset tulemaan takaisin sivulle, niin paljon kuin mahdollista, ja koodaus on hyvä tapa saada joku palata.

Käytä kuvia jokaisen Facebook-päivityksen, että voit tehdä. Ihmiset rakastavat tarkastella kuvia Facebook. Enemmän visuaalinen viesti on, sitä paremmat mahdollisuudet se on todella tulossa hieman virus. Joten älä anna mitään mahdollisuutta saada visuaalinen ohi, vaikka yrittää saada viesti ulos nopeasti. Ota aikaa tehdä se visuaalisesti hieno.

Käytä kuvia. Kun olet saanut sivustosi perustaa, jaa kuvia Facebook ystäviä ja faneja. Nämä kuvat voivat olla tuotteen, tai ne voivat olla inspiroiva tai hauska kuvia. Asiakkaat tulee jakaa näitä kuvia omalla Facebook ystäviä, joka herättää altistuminen koko sivuston ja johtaa ihmisiä.

Luoda infographics. Infographics ovat askel ylös kuvia, ja sisältää tietoja ja olennaiset tiedot, jotka voivat olla hyödyllisiä teidän tavoite markkinoilla. Kun luot infographic, se on jopa enemmän todennäköisesti jaettu muiden, koska tieto on arvokasta. Tämä nostaa profiilia, mutta se myös saa sinut näyttämään asiantuntija.

Yksi vaikeimmista kysymyksistä uusi Facebook-markkinoijat kasvot on, että alkuperäisen push saada irti maasta. Hyvä tapa aloittaa on lisätä Facebook-painiketta sivustoosi. Tämä auttaa kävijöitä ja asiakkaita yhdistää liiketoiminnan ja ei ole niin tunkeileva kuin muut markkinoinnin muodot. Jokainen, joka “Tykkää” sivusi saa päivityksiä yrityksesi helposti ja nopeasti.

Pyydä muita ihmisiä, että et tiedä neuvoja Facebook, jos olet uusi sitä. Facebook on ollut noin monta vuotta, ja kiitos tämän, monet ihmiset ovat oppineet paljon siitä, miten tehokkaasti optimoida sivun päällä. Saat todennäköisesti olla yllättynyt siitä, kuinka paljon siellä on oppia.

Sinun pitäisi lähettää videoita säännöllisesti Facebook. Video pitäisi olla paljon helpompi huomata kuin tekstin päivitys ja voidaan jakaa paljon tietoa yleisön kanssa. Jos et voi löytää laadukkaita videoita yleisö on kiinnostunut, harkitse käynnistää oma video blogi.

Valitettavasti, vain lukea tämä artikkeli ei ole tarpeeksi löytää menestys. Jos haluat parhaan tuloksen, sinun tehtäväsi on käyttää myös neuvoja olet lukenut. Kun teet, sinun kampanja on tullut yksi, joka on todennäköisesti tuo sinulle menestystä tiellä, joka johtaa sinut ylittämään kaikki tavoitteet.