Pippelin Koko

Hyödyllisiä Vinkkejä Ja Top Tekniikoita Päästä Eroon Selluliitista

Puhkeamista selluliittia on jotain kukaan ei koskaan nauttii tai on tyytyväinen, mutta se on jotain, joka lopulta sattuu niin paljon. Tärkeintä on, välttää paniikissa ja ryhtymään päättäväisiin toimiin minimoida vaikutus sillä on elämääsi. Pidä käsittelyssä hyviä neuvoja ja ohjeita.

Harjata iho kehon harja. Kehon harja auttaa ihoa monin tavoin. Se poistaa kuollutta ihoa, saappaat yleistä verenkiertoa, ja jopa parantaa, mitä kutsutaan imusuonten virtausta. Se itse asiassa auttaa alentamaan määrä selluliitti, että olet tekemisissä. Tee se tapa harjata vähintään kaksi kertaa päivässä.

Juoda enemmän vettä. Vesi estää selluliittia muodostumista. Sen avulla ihosi sammutettua. Se myös huuhtoo pois myrkkyjä, jotka voivat aiheuttaa selluliittia. Työ juo vähintään kuusi lasillista päivässä.

Kokeile kuvanveistoa tai kiinteyttävä geeli. Soveltamalla kuvanveistoa tai kiinteyttävä geeli ongelma-alueet voidaan tiukentaa ja vähentää ruma selluliitti. Yritä soveltaa näitä tuotteita, kun saat pois suihkussa. Soveltamalla niitä suihkun jälkeen, iho voi imeä niitä syvemmin.

Jotta voidaan vähentää selluliittia, sinun pitäisi juoda runsaasti vettä. Vesi auttaa huuhtele kehon myrkkyjä, jotka kertyvät kehon ja luoda selluliittia. Vesi myös pitää ihon sammutettua, jolloin pehmeämpi ulkonäkö ihoa. Vältä juomia, kuten kahvia, teetä ja alkoholia, joka voi kuivata sinua.

Vähentää ulkonäkö selluliittia, varmista, että liikut säännöllisesti. Varmista, että voit työskennellä jopa hyvä hiki, kun liikut. Hikoilu auttaa karkottaa myrkkyjä kehosta ihon läpi. Liikunta myös parantaa kehon ulkonäköä lieventämisestä ja kiristää, niin näytät paremmalta, vaikka sinulla on selluliittia.

Kehittää omaa selluliittia kerma sekoittamalla ruskea sokeri, kahvinporot ja oliiviöljy yhdessä. Rasvata ihoa, ja sitten yksinkertaisesti hieroa kahvia ja sokeria päälle alue. Scrub alueen ja hieronta sitä ennen huuhtelua lämpimällä vedellä. Tämä luonnollinen anti-selluliitti kerma kosteuttavat ihoa, sekä auttaa ehkäisemään selluliittia.

Vesi on ratkaisevia käskeä pois selluliittia. Nostamalla veden kulutus, voit myös lisätä notkeutta ihoa. Ei ainoastaan vettä torjua ryppyjä, se myös pääsee eroon myrkkyjä. Tämä pitää ihosi etsivät sen paras ja auttaa estää kehitystä selluliittia.

Yritä pysyä aktiivisena ja välttää arvaamaton ruokavalioon. Monet ihmiset haluavat hit ruokavalio kova, eli ne ovat hyvin aggressiivisia niiden ohjelma. Näitä äkillisiä ja suuria muutoksia elimistössä voi vaikuttaa hormonin tuotantoa, sekä sekava järjestelmä. Vältä ruokavalion, joka ehdottaa suuria muutoksia ruokavalioon ja toiminnan välittömästi, jos selluliittia on huolenaihe.

Molemmat ylipainoisia ja ohut ihmiset voivat saada selluliittia. Kuitenkin, saamassa paino voi määrite selluliittia. Joten, laihdutus tarkoittaa myös sitä, menettää selluliittia. Tehokkain tapa menettää paino ja selluliitti on tekemällä vastarintaa koulutusta teidän butt ja jalat ja sydän harjoituksia. Et voi nähdä tuloksia yhdessä yössä, mutta kun et näe niitä, tulet olemaan tyytyväinen!

Tupakointi tarvitsee mennä. Kun tupakoit, sinun häiritä kehon kykyä käsitellä myrkkyjä. Tämä voi aiheuttaa selluliittia, koska keho ei ole yhtä joustava kuin ennen. Jos tupakoit, kokeile vähentämällä auttaa kehon parantua itse.

Käytä kofeiinia täynnä kehon pensaikot on alueita elin, jossa selluliittia on ongelma. Nämä pensaikot voi auttaa hajottaa mitään rasva talletukset alueella aiheuttaa sinulle ongelmia. Etsiä exfoliator, joka on kofeiinia, avokado öljy ja voidaan käyttää anteliaasti alueella.

Stressin vähentäminen voi auttaa vähentämään selluliittia. Stressi aiheuttaa sinulle hormonit vaikuttaa. Sitten elimistö alkaa tuottaa stressiä hormonien kuten kortisolin, joka voi vaikuttaa ruokahalua ja siten, että elimistö metabolizes asioita. Joten yritä pitää stressiä hallittavalla tasolla ja tapoja käsitellä sitä, kun se ei näy.

Kokeile tehdä joitakin jooga. Jooga on huomattava, vähentää stressiä, joka auttaa aineenvaihduntaa. Se myös säädellä hormoneja enemmän harmoninen tila. Jooga myös auttaa lisäämään verenkiertoa ja ääniä lihaksia. Kaikki edut työskennellä yhdessä taistella selluliittia ja pitää sitä palaamasta.

Yksi tapa vähentää ulkonäkö selluliittia on kiinteyttää kehon joitakin lievä paino koulutus. Paino koulutus on rakentaa taustalla lihasten rakenne ja tehdä iho näyttää enemmän irvailla ja sileä. Aloita pienillä painoilla 1-3 kiloa välttämiseksi. Kevyt keskitaso paino koulutus voi auttaa vähentää ruma selluliitti. Antaa sille yrittää!

On mahdotonta liioitella turhautuminen monet ihmiset kokevat, koska selluliitti iholle. Jos olet yksi niistä, käsitellä, pitää tämä artikkeli käden ulottuvilla minne ikinä menetkin. Ei ole aikaa ollenkaan, voit olla hämmästynyt tuloksista, et todellakaan voi saada.