Pitkä Kiekko

Matkapuhelimet: Mitä Sinun Tarvitsee Tietää Nyt,

Useimmat matkapuhelin omistajat tuntevat kuin he tarvitsevat luokan vain oppia perustoiminnot niiden puhelimeen. Tämä on vielä enemmän totta älypuhelimille. Vielä, useimmat puhelimen omistajat eivät oppia matkapuhelimen käyttö koulussa. Self-koulutus on ainoa tapa hallita valtaa yksi matkapuhelin, ja tämä artikkeli on täällä auttamassa.

Varmista, harkita data minuuttia, kun rekisteröitymisestä teidän matkapuhelin suunnitelma. Jotkut suunnitelmat ovat hyvin rajalliset minuuttia, ja tämä voi muuttua huono juttu, jos voit käyttää puhelinta, Internetiä tai pelata pelejä usein. Jos puhelin pystyy tekemään näitä asioita, saat kaiken irti ostamalla suunnitelma, joka tukee tarkoituksenmukaista käyttöä.

Tiesitkö, että akun puhelimesi on varattu valtaa? Jos huomaat, että puhelimesi akku on kuollut, ja sinulla ei ole tapa periä, tulla USSD “*3370#”. Näet jopa 50%: n teho lisääntyy. Tämä varavoima laskuttaa seuraavan kerran, kun lataat puhelimeesi.

Jos kännykkäsi akku kuolee melko nopeasti, haluat ehkä katsoa kohti sovellukset. Kun sovellus on käynnissä, se käyttää joitakin akun. Jos et käytä app, muista sulkea se. Näin, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuollut akku.

Jos sinulla on heikko signaali, yritä käyttää puhelinta. Se tyhjentää akun hyvin nopeasti. Myös, jos sinulla on puhelimesi henkilö, älä työnnä se alas syvyyksiin kukkaro tai salkussa, koska se on todennäköisesti saada hyvä signaali siellä. Jos olet huolissasi, että signaali on heikko, se on parasta sammuttaa puhelimen kokonaan.

Älä lataa mitään sovelluksia, ellet tiedä, että ne ovat peräisin luotettavasta lähteestä. Kuka tahansa voi tehdä sovelluksen ja myydä se. Joskus on seurantoja tai muita ei-toivottuja asioita niiden sisällä. Tietäen, että henkilö tai yritys on hyvämaineinen vähentää mahdollisuuksia saatko virus tai tracker puhelimeen.

Vertailu ostoksia naapurustossa myymälöissä ennen ostamista teidän uusi matkapuhelin. Investoida aikaa etsivät eri malleja ja muistaa testata niiden ominaisuuksia. Kun teet tämän sinun todennäköisesti päätyvät kanssa puhelin, että nautit.

Tinkiä hieman, kun ostokset seuraavaan puhelimeen. Yleensä ei odottaa tinkimistä työskennellä vähittäiskaupan ympäristössä, mutta se on usein tehokas, jos ostaa uuden kännykän. Kokeilla sitä itse. Se ei voi satuttaa, ja ihmiset usein saada välillä 50 ja 100 dollaria tippuu pois hinnasta.

Jos haluat soittaa joku, ja puhelu menee suoraan vastaajaan ilman soi, voit käyttää Slydial. Tämä on ominaisuus, joka eliminoi joku vastaa puheluun. Jos numero on yrittänyt soittaa sinulle, ja et tiedä kuka se on, tämä on loistava palvelu käyttää.

Se saattaa tuntua tervettä järkeä, mutta kääntämällä puhelimen pois päältä, kun et käytä sitä on hyvä tapa säästää akun virtaa ja pidentää akun käyttöikää. Jos et ole odottaa vastauksia puhelut, kun olet unessa, käännä puhelin pois päältä. Ja käännä puhelin pois päältä, jos olet alueella, jossa ei ole vastaanottoa, koska etsivät palvelu tulee tyhjentää akun nopeasti.

Jos sinulla on lapsi, jolla on matkapuhelin, opettaa heille vastuullista käyttöä niiden puhelimeen. Koska useimmat matkapuhelimet pystyvät saada verkossa ja kutoma, kännykällä voi tulla monia mahdollisia ongelmia. Asettaa sääntöjä lapsille, kun se tulee matkapuhelin käyttää ja seurata, miten he käyttävät sitä.

Tehdä teidän matkapuhelin lataus kestää kauemmin, älä jätä puhelimen värisemään. On olemassa tiettyjä paikkoja, joissa et halua, että puhelimesi menee pois. Jos olet menossa jonnekin, missä et halua puhelimen kuullut, harkitse kääntämällä soittoäänen voimakkuus on alhainen. Jättää puhelimen värisemään käyttää huomattavan määrän akun virtaa.

Kun markkinoilla on uusi puhelin, tietää vaihtoehtoja. Saatat olettaa, aiemmista kokemuksista, että sinun täytyy saada oman matkapuhelin ja palvelun samalta palveluntarjoajalta, ja että sinun täytyy edes allekirjoittaa usean vuoden sopimuksen. Tämä ei ole aina tapaus. Auki puhelimet voi ostaa erikseen, ja jotkut langattomat palveluntarjoajat eivät vaadi sopimuksia.

Käynnistä älypuhelin muutaman päivän välein pitää sen toimivat peak performance. Älypuhelimet ovat pohjimmiltaan kannettavat tietokoneet, ja he tarvitsevat uudelleen usein tyhjentää muistin. Jos jätät älypuhelin kaikki kertaa, se hidastuu ja sen suorituskyky alkaa heiketä.

Kun haluat säilyttää akun virtaa, sammuta värisemään toiminto päälle puhelimessa. Soittoäänen vie paljon vähemmän virtaa kuin värinä-toiminto, joten voit säilyttää energiaa, kun poistat sen käytöstä. Jos haluat käyttää puhelinta äänettömästi, kokeile hyttynen soittoäänen sijaan.

Yritä välttää käyttämällä minkä tahansa animoitu tausta puhelimen taustakuvaksi. Jos olet huolissasi puhelimen akun, valita jotain hieman yksinkertainen, koska puhelimen taustan. Minkäänlaista gif tulee tyhjentää akun nopeammin kuin normaalin kuvan kuin tausta olisi.

Älä anna matkapuhelin kuolla koko aikaa, sillä se voi auttaa pysyvästi tappaa akun. Jos käytössäsi ei ole ja akun jos ei ole täynnä, varmista kytke se. Kun olet tehnyt latauksen, varmista, irrota kaikki, joten ylimääräistä energiaa ei mene hukkaan.

Useimmat matkapuhelin omistajat luultavasti halua kouluissa opetetaan noin matkapuhelimet, mutta ne eivät. Se on jopa jokainen matkapuhelin käyttäjä koulutettuja itseään siitä, miten tehdä useimmat heidän matkapuhelin. Tämä artikkeli on täällä auttaa palvella, joka aiheuttaa sen ideoita ja neuvoja.