Pitkä Kulli

Huono Luotto: Vinkkejä Auttaa Sinua Kääntää Se Ympäri

Korjaus luotto oikealla tavalla voi olla portti parempaan lainat ja enemmän saavutuksia. Monet ihmiset kokevat, negatiivisuus, että huono luotto kuuluu, kun ne käännetään alas lainoja ja asunnot. Voit työskennellä korjata luotto onnistuneesti itse yksi askel kerrallaan. Tutkimus on ystäväsi määritettäessä oikea lähestymistapa korjata luotto. Vinkkejä alla auttaa sinua tekemään oikeita päätöksiä ja tukea sinua luotto korjaus.

Sinun pitäisi korjata luotto-pisteet, koska se lisää mahdollisuuksia saada uusi työpaikka. Monet työnantajat käyttävät luotto-pisteet kuin tapa määritellä luotettavuutta uusi työntekijä, tai ratkaiseva tekijä kun poiminta välillä kaksi vaihtoehtoa edistäminen. Tämä on erityisen totta, jos työskentelet hallituksen supistui yritys tai rahoitusalan.

Maksa laskusi ajoissa. Se on kardinaali sääntö hyvä luotto ja luotto korjaus. Suurin osa pisteet ja luotto perustuu pois kuinka maksat velvoitteita. Jos ne maksetaan ajallaan, joka kerta, sitten sinulla ei ole minne mennä, mutta ylös.

Vältä suuria ostoksia ennen sinun tarvitse pisteet olla parhaimmillaan. Milloin voit ottaa suuri laina, kuten auto laina, teidän pisteet tulee ottaa lyhyt notkahdus. Tämä johtuu siitä, että nyt on paljon enemmän velkaa kuin teit ennen.

Kun olet luotto-pisteet, korkeampi, sinulla on mahdollisuus rahoitus talo. Saat paremman luotto-pisteet maksamalla asuntolainan maksu ajoissa. Kodin omistaminen on hieno asia saada auttaa kanssa luotto-pisteet. Talon turvaa taloutta ja lisää oman omaisuuden. Tämä on hyödyllistä, jos haluat lainata rahaa.

Jotta voidaan parhaiten hallita oman talouden ja luotto-pisteet, sinun ei pitäisi koskaan max out luottokortilla. Paras asia tehdä on koskaan veloittaa yli kolmekymmentä prosenttia oman luottoraja. Ottaa suuri prosenttiosuus käytettävissä valmiusluotto käytetään vähentää luotto-pisteet. Myös korkea saldot kestää maksaa pois ja kerääntyä enemmän kiinnostusta.

Tärkeä vihje voit harkita, kun pyrkii korjata luotto on kuultava ystävien ja perheen kanssa, jotka ovat käyneet saman läpi. Eri ihmiset oppivat eri tavoin, mutta yleensä, jos saat neuvoja joku, johon voit luottaa ja koskea, se on hedelmällistä.

Jos olet yrittää nostaa luotto-pisteet niin paljon kuin mahdollista, levitä ulos saldot yli kaksi tai kolme korttia. Kun koko velan määrä että olet laskee sinua vastaan, enemmän painoa on laittaa prosentit rajoja, joita käytetään. Se on parempi olla 20% taseen käyttää kolme korttia kuin 60%.

Kuten tämän artikkelin alussa todettiin, huono luotto saa sinua mihinkään nyky-yhteiskunnassa, jossa omanarvontuntonsa perustuu teidän luottoluokitus. Älä saada kääntyi alas kaikki vain, koska luotto-pisteet ei vastaa. Yhteistyötä yritysten kanssa korjata luotto laillinen ja oikea tapa. Käytä vinkkejä edellä menestystä hankkeessa luotto korjaus.